Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
30.7.14 16:03
@Althya píše:
Ahoj, tak dnes je mi zas o neco hur a :? Dcerka ve skolce, tak jsem si procetla muj denik z inkriminovaneho obdobi lonskeho rijna a listopadu a fakt to neni tak cernobile. Manzel chodil domu pozde po kazde odpoledni a jak pak na nej byla nastvana, ktakze bez duvodu to me chovani vuci nemu nebylo. Dokonce tehdy, kdyz dceara chytla rotaviry a muz po prijezdu z pohotovosti jel do hospody, tak ja jsem se rozbrecela a jemu to bylo jedno a stejne jel…dnes me to uplne rozvztekalo a mam na nej zlost, jako ze cokoliv se stalo, byla to predevsim jeho vina. Mam chut mu rict do telefenu, ze vim o te servirce, jenze to bych se pripravila o pohled na nej a to nechci. Vic casu uz mam za sebou, tak by byla skoda to uz nevydrzet, ale tezke to je porad.

Přijde mi že hledáš záminku.. Záminku být na něj zlá, všechno hodit na něj. Ale vždycky mají vinu na všem dva, nejen jeden. Sama jsi přiznala žes byla na něj zlá, někdy i bezdůvodně. Promiň, ale to bych ani já nepospíchala dom, do takovýho prostředí, nejsem blázen :nevim: Nevím, na začátku jsi to rozdýchala a teď se v tom nimráš.. Hledáš cokoliv a je jasný že najdeš, ale měla bys hledat i u sebe a zamyslet se nad tím vším, nejen nad jeho vinou. A promiň, ale zapisovat si do deníčku něčí příchody a kde šel apod…

• Citovat
  • Upravit
3168
30.7.14 16:26

@Althya
takže tenkrát on vlastně nechodil do hospody, ale za ní?
a pak to najednou přestalo, už tam tolik nechodil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
30.7.14 18:05
@Althya píše:
Ahoj, tak dnes je mi zas o neco hur a :? Dcerka ve skolce, tak jsem si procetla muj denik z inkriminovaneho obdobi lonskeho rijna a listopadu a fakt to neni tak cernobile. Manzel chodil domu pozde po kazde odpoledni a jak pak na nej byla nastvana, ktakze bez duvodu to me chovani vuci nemu nebylo. Dokonce tehdy, kdyz dceara chytla rotaviry a muz po prijezdu z pohotovosti jel do hospody, tak ja jsem se rozbrecela a jemu to bylo jedno a stejne jel…dnes me to uplne rozvztekalo a mam na nej zlost, jako ze cokoliv se stalo, byla to predevsim jeho vina. Mam chut mu rict do telefenu, ze vim o te servirce, jenze to bych se pripravila o pohled na nej a to nechci. Vic casu uz mam za sebou, tak by byla skoda to uz nevydrzet, ale tezke to je porad.

Zapisovat si kdy kdo přišel. A kdy jsi na něho kvůli čemu byla naštvaná.. 8o 8o 8o 8o Čumím jak puk.. Ale o to nejde.. Tady je podstatný, jestli on začal za ní chodit protože jsi byla nepříjemná. Nebo jsi byla usměvavá příjemná manželka, a on začal chodit za jinou a ty pak jsi byla naštvaná… Sice to na výsledku nic nezmění.. Ale to že na něho vyjedeš ti pomůže jako jak? To nechápu.
A nechápu tu zlost v tobě.. K čemu ti to je? Nedej bože abys měla pocit, že mu to chceš vytmavit. Vrátit mu to. Pomstít se.. Takhle se vztah nespravuje.. To už je lepší potichu odejít. Třeba už navždy. Bez scén…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
30.7.14 18:59

Tak deniky si vedu uz spoustu let, protoze mam spatnou pamet a takhle si muzu kdykoliv pripomenout vsechny mozne zazitky a ze jsem toho zazila mooc. Nahodou, je to super vec a co je na tom, ze si zapisuju i kdyz me zrovna manzel vytoci…od toho to je snad denik :roll: Treba jednou vydam knihu :mrgreen:
Jako uprimne receno, kdybych nebyla vdana a nemela deti, tak s muzem koncim po precteni te konverzace a vubec se s nim nebavim. Ale mame zavazky, takze takto se zachovat nemuzu, navic si neumim predstavit, jak bude reagovat rodina, jestli se to dozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.7.14 19:03
@Althya píše:
Tak deniky si vedu uz spoustu let, protoze mam spatnou pamet a takhle si muzu kdykoliv pripomenout vsechny mozne zazitky a ze jsem toho zazila mooc. Nahodou, je to super vec a co je na tom, ze si zapisuju i kdyz me zrovna manzel vytoci…od toho to je snad denik :roll: Treba jednou vydam knihu :mrgreen:
Jako uprimne receno, kdybych nebyla vdana a nemela deti, tak s muzem koncim po precteni te konverzace a vubec se s nim nebavim. Ale mame zavazky, takze takto se zachovat nemuzu, navic si neumim predstavit, jak bude reagovat rodina, jestli se to dozvi.

no já to vidím jako hroznou výhodu, kdykoliv potřebuješ na manžela bejt naštvaná nebo něco nekalýho províst a nějak si to omluvit, stačí nahlédnout do seznamu hříchů a jen si říct..hmm 16.3.1827 mi proved toto a proto já mám právo provést toto.. tak tohle je hustý, tohle by byl pro mě desetinásobnej důvod k rozchodu než jakákoliv nevěra.. prostě nikdy nic nebude zapomenuto a odpuštěno.. pořád je nutný mít nad hříšníkem damoklův meč pekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
30.7.14 19:13
@pohledzdruhestrany píše:
no já to vidím jako hroznou výhodu, kdykoliv potřebuješ na manžela bejt naštvaná nebo něco nekalýho províst a nějak si to omluvit, stačí nahlédnout do seznamu hříchů a jen si říct..hmm 16.3.1827 mi proved toto a proto já mám právo provést toto.. tak tohle je hustý, tohle by byl pro mě desetinásobnej důvod k rozchodu než jakákoliv nevěra.. prostě nikdy nic nebude zapomenuto a odpuštěno.. pořád je nutný mít nad hříšníkem damoklův meč pekla

Jaj… :roll: Tak to prece neni, naosala jsemm, ze jsem si akorat pripomnela inkriminovane obdobi, dal to nestuduju. Pisu si tam hlavne veci okolo dcerky, mam tam zazitky z cestovani, akce s prateli, na ktere bych uz davno zapomnela, atd. Tady fakt aby clovek promyslel kazde slovo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.7.14 19:13

Manžel o tom deníku ví? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
30.7.14 19:19
@omites píše:
Manžel o tom deníku ví? 8)

Urcite, mam je vsechny doma v knihovne :jazyk: Ale pisu dost necitelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.7.14 19:20
@Althya píše:
Jaj… :roll: Tak to prece neni, naosala jsemm, ze jsem si akorat pripomnela inkriminovane obdobi, dal to nestuduju. Pisu si tam hlavne veci okolo dcerky, mam tam zazitky z cestovani, akce s prateli, na ktere bych uz davno zapomnela, atd. Tady fakt aby clovek promyslel kazde slovo… :think:

no já to chápu, samozřejmě standardně přeháním ale v aktuální praxi si to pročítáš a roztáčíš bludnej kruh vzteku a žárlivosti, co kdyby sis zakázala do něj koukat než manžel přijede?? A potom si tam psala jen příjemný zážitky?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
30.7.14 19:35
@Althya píše:
Jako uprimne receno, kdybych nebyla vdana a nemela deti, tak s muzem koncim po precteni te konverzace a vubec se s nim nebavim. Ale mame zavazky, takze takto se zachovat nemuzu, navic si neumim predstavit, jak bude reagovat rodina, jestli se to dozvi.

Aha tak jsi mě odpověděla na moji otázku, jestli ti stojí za to s tím chlapem spokojeně žít i přes jeho nevěru.. Ani jsem se nezeptal. Zřejně není tak dobrým manželem, aby stálo za to mu to nepotvrzené uklouznutí odpustit. A nějaká erotická konverzace, mě příjde dost málej důvod na to zbořit vztah s milovaným mužem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
30.7.14 19:43
@pohledzdruhestrany píše:
no já to chápu, samozřejmě standardně přeháním ale v aktuální praxi si to pročítáš a roztáčíš bludnej kruh vzteku a žárlivosti, co kdyby sis zakázala do něj koukat než manžel přijede?? A potom si tam psala jen příjemný zážitky?:)

No muzu, ale kdyz manzel zacne vytahovat me chovani vuci jemu, tak mu par veci pripomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
30.7.14 19:45
@Althya píše:
No muzu, ale kdyz manzel zacne vytahovat me chovani vuci jemu, tak mu par veci pripomenu

Vy na sebe vytahujete kdo co kdy udělal? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
30.7.14 19:49
@Honza 12 píše:
Aha tak jsi mě odpověděla na moji otázku, jestli ti stojí za to s tím chlapem spokojeně žít i přes jeho nevěru.. Ani jsem se nezeptal. Zřejně není tak dobrým manželem, aby stálo za to mu to nepotvrzené uklouznutí odpustit. A nějaká erotická konverzace, mě příjde dost málej důvod na to zbořit vztah s milovaným mužem..

Ja nevim, hodne se to odviji od toho, ze tohle je neco, s cim jsem fakt nepocitala a nenapadlo by me to…byly hadky, ruzne rozpory, ale vetsinou neslo o nic vazneho, az na par vyjimek, kdy me vytocil opravdu hodne. Nevera je neco, na co jsem nebyla pripravena a nevim, jak se s tim vyrovnat a jestli jsem toho vubec schopna…bude opravdu zalet na manzelovi, jak se k tomu postavi, jestli s ni spal a co ho k te konverzaci vedlo. Mam strach do budoucna, ze mu ted treba odpustim, ale porad budu zit ve strachu a nejistote. Jako nikdy jsem na tohle nemyslela, kdyz byl nekde mimo me, byla jsem v klidu, ale jak to bude do budoucna, to ted neumim odhadnout. Jde o to, ze me zklamal v naprosto zasadni veci, takze se ted treba ptam sama sebe, na kolïk dobre ho znam a co od nej muzu cekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
30.7.14 20:21
@Honza 12 píše:

ta nevěra není prokázaná..

• Citovat
  • Upravit
26270
30.7.14 20:23

@Althya Deníky jsou možná bezva věc, ale když si píšeš všechno, jako že asi jo - při psaní to nefiltruješ, tak jako na osvěžení zážitků je to fajn, jenže ty si připomínáš i to, co by jinak paměť nechala uspat, prostě i ty špatné věci. Vidíš stále vinu a minulé křivdy, takže nikdy neodpustíš, protože na co si nevzpomeneš, to můžeš dohledat v deníku…Jestli tím sobě (i ostatním) zbytečně nekomplikuješ život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí