Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ford Prefect píše:
A když to máslo na hlavě mít nebude a neprojeví upřímnou lítost?
Ze by neprojevil litost v pripade, ze k nevere doopravdy doslo? Tak v tom pripade se s nim nemam dal o cem bavit. To bych si fakt myslela, ze mu na me asi moc nezalezi a tim padem neni co resit
@Althya píše:
Ze by neprojevil litost v pripade, ze k nevere doopravdy doslo? Tak v tom pripade se s nim nemam dal o cem bavit. To bych si fakt myslela, ze mu na me asi moc nezalezi a tim padem neni co resit
a co v případě, že nevěrný nebyl a nemá z čeho mít máslo na hlavě?
@neumisa píše:
Mě by teda vadila už jen ta komunikace, to lhaní a scházení se.
@smoulinka71 píše:
prokázaná je jen ta komunikace, půl roku stará a ukončená. Sorry, ale to je na nevěru dost málo.
@neumisa píše:
Tak nějak jsem to myslel. Pokud nezvládne upřímnou lítost, je v pérdeli.
@smoulinka71 píše:
Presne, na neveru dukaz nemam, ale na tohle ano a je to pro me v manzelstvi neprijatelne
@neumisa píše:
No tak se pobavime o te konverzaci, ktera fakt u meho muze obvykla neni, jen s kamaradkami se bavi uplne jinak. A taky mi lhal, na tohle dukazy mam
@neumisa píše:
prokázaná je jen ta komunikace, půl roku stará a ukončená. Sorry, ale to je na nevěru dost málo.
To je, ale nezapomen, ze manzel do toho podniku chodil pak celou dobu (parkrat do mesice), takze to, ze si uz nenapsali na FB, nemusi znamenat vubec nic
ježkovy zraky, no a co, že tam chodil? Taky chodím do jednoho oblíbeného podniku, to znamená jen to, že tam třeba točí dobré pivo. ty ses prostě rozhodla, že je vinen a hotovo. začíná mi být toho chudáka docela líto. To měl říct kámošům „sorry, hoši, do tohohle podniku já nejdu, protože jsem si kdysi psal s barmankou?“
Příspěvek upraven 25.07.14 v 08:56
@Althya píše:
Presne, na neveru dukaz nemam, ale na tohle ano a je to pro me v manzelstvi neprijatelne
jako jo.. mě by to taky vadilo a ne málo a dala bych to najevo velmi důrazně, ale dál bych to nepitvala co bylo či nebylo…
@neumisa píše:
@Althyaježkovy zraky, no a co, že tam chodil? Taky chodím do jednoho oblíbeného podniku, to znamená jen to, že tam třeba točí dobré pivo. ty ses prostě rozhodla, že je vinen a hotovo. začíná mi být toho chudáka docela líto. To měl říct kámošům „sorry, hoši, do tohohle podniku já nejdu, protože jsem si kdysi psal s barmankou?“
Příspěvek upraven 25.07.14 v 08:56
Buďme spravedliví..on si jen tak nepsal s barmankou - on psal barmance, že by ji rád ošukal.. čili to jistě není úplně obyčejný typ komunikace.. rozhodně tím, že tam chodil i osobně to na důvěryhodnosti nepřidá.. osobně si myslím, že to byly jen takové kecy a provokování se navzájem, ale jako abychom ho litovali, mi přijde trochu přehnané..minimálně tím typem komunikace jakousi neutrální hranici překročil
@Althya píše:
To je, ale nezapomen, ze manzel do toho podniku chodil pak celou dobu (parkrat do mesice), takze to, ze si uz nenapsali na FB, nemusi znamenat vubec nic
ale může..máš to pade na pade… ted je to o tom, jestli ti vztah s mužem vyhovuje nebo ne..
@jdukolem píše:
Buďme spravedliví..on si jen tak nepsal s barmankou - on psal barmance, že by ji rád ošukal.. čili to jistě není úplně obyčejný typ komunikace.. rozhodně tím, že tam chodil i osobně to na důvěryhodnosti nepřidá.. osobně si myslím, že to byly jen takové kecy a provokování se navzájem, ale jako abychom ho litovali, mi přijde trochu přehnané..minimálně tím typem komunikace jakousi neutrální hranici překročil
ale jo, ta komunikace nebyla košér, to se shodneme všichni. jenže zakaladatelka taky nebyla sluníčková manželka, takže si až tak nemají co vyčítat. Řekla bych, že chlap si jen léčil frustraci provokováním prvního vhodného objektu. Zcela bez postranních úmyslů. A ty pozdější návštěvy - neumím si představit chlapa, který se trhne z party, co jde na pivo do prověřeného podniku, kam chodili vždycky. Nicméně chladná vypočítavost zakladatelky a jistota, jak se muž zachová, to mě trochu děsí. Neříkám, že by mu neměla dát najevo, že o situaci ví. Ale myslím si, že by to neměla pitvat a měla by velmi popřemýšlet o všech těch úpravách vztahu - aby to nepřehnala a chlap se nepostavil na zadní. Protože on si zcela jistě nebude nějakého prohřešku vědom a bude mít pocit, že ho manželka silně omezuje.
@neumisa píše:
@Althyaježkovy zraky, no a co, že tam chodil? Taky chodím do jednoho oblíbeného podniku, to znamená jen to, že tam třeba točí dobré pivo. ty ses prostě rozhodla, že je vinen a hotovo. začíná mi být toho chudáka docela líto. To měl říct kámošům „sorry, hoši, do tohohle podniku já nejdu, protože jsem si kdysi psal s barmankou?“
Promin, ale tenhle tvuj komentar je hoodne mimo. Manzel si par mesicu pise docela duverne s o 10 let mladsi servirkou a ja nemam resit, ze nadale chodil do podniku, kde ona stale pracuje? Tebe by to jako nechalo chladnou??