Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26248
25.7.14 09:11

@Althya

a víš, že jo? Nechalo by mě to chladnou, protože vím, že chlapi neradi mění zaběhnuté fungující věci. Hospoda je po cestě domů, chodil tam vždycky, se servírkou to ukončil, tak proč nepokračovat v pití tam, kde mu to vyhovuje? Chlapi jsou v tomhle jednoduchá stvoření. Sorry, hoši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
25.7.14 09:19

@Althya ono by sis asi měla prvně ujasnit co chceš… ono totiž i kdyby s ní na krásně něco měl, má a nebo to ukončil může znamenat, že ve chvíli kdy na něj udeříš, že se sbalí a půjde - zvaž všechny varianty řešení a ty které v důsledku toho můžou nastat i ty které se ti libit nebudou… chlapi jsou různí a málokterý z nich v prvotním okamžiku přizná svou vlastní chybu… zrovna si něčím podobným procházím…
Navíc i pokud byl nevěrný (a nic ho neomlouvá) nebo si s ní jen psal - zkus popřemýšlet proč to dělal - ona i v případě nevěry neleží vina 100% na jednom, i v tomto případě mají na ní podíl oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
25.7.14 09:19

No, sice jsem nebyla vzdy mila, ale mela jsem k tomu duvody. Msnzel me nekdy neskutecne vytacel a delal veci, ktere me proste stvaly a neumim to jen tak prejit. On sice tvrdi, ze dela maximum a mi to nestaci, ale casto jsou situace, kdy se na muj vkus chova sobecky. Treba vloni cv rijnu, kdy si prave psal nejvic s tou holkou, tak nase dcerka tehdy chytla rotavirovou infekci. Manzel prisel z prace a jel na basket, mala uz nebyla ve sve kuzi. Kdyz se vratil, uz nekolikrat zvracela, takze jsme jeli na pohotovost, cestou mu volala kamaradka (nase spolecna, ted mela svatbu, v tom nic nehledejte), se kterou byl domluveny v onom podniku. Tak ji rikal, ze az prijedeme domu z pohotovosti, tak dorazi do kavarny…samozrejme me tim pekne nastval, ja bych neco takoveho neudelala, kdyz mam nemocne dite a neslo o nejakou rymu, ze. Takze muze fakt nelitujte, neni to zadny chudacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
25.7.14 09:23

@Althya

a řekla jsi mu, že chceš, aby zůstal doma? Protože tohle chlapům taky nedochází. Vědí, že matka se o dítě postará a tudíž oni u toho asistovat nemusí. Dítě bylo pod dohledem, tak šel splnit slib, který dal.

a než se zeptáš: já bych ho do té kavárny sama poslala, na 1 nemocné dítě stačím sama, nemusíme u něj sedět oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.7.14 09:24
@jdukolem píše:
Buďme spravedliví..on si jen tak nepsal s barmankou - on psal barmance, že by ji rád ošukal.. čili to jistě není úplně obyčejný typ komunikace.. rozhodně tím, že tam chodil i osobně to na důvěryhodnosti nepřidá.. osobně si myslím, že to byly jen takové kecy a provokování se navzájem, ale jako abychom ho litovali, mi přijde trochu přehnané..minimálně tím typem komunikace jakousi neutrální hranici překročil

S tímhle musím souhlasit. Je to hajzlík, nicméně nějakým „oduševnělým promlouváním“ zakladatelka podle mého ničeho nedosáhne, ani dozvědění se pravdy, ani jeho nezájmu o jiné ženy…

• Citovat
  • Upravit
30137
25.7.14 09:33
@neumisa píše:
ale jo, ta komunikace nebyla košér, to se shodneme všichni. jenže zakaladatelka taky nebyla sluníčková manželka, takže si až tak nemají co vyčítat. Řekla bych, že chlap si jen léčil frustraci provokováním prvního vhodného objektu. Zcela bez postranních úmyslů. A ty pozdější návštěvy - neumím si představit chlapa, který se trhne z party, co jde na pivo do prověřeného podniku, kam chodili vždycky. Nicméně chladná vypočítavost zakladatelky a jistota, jak se muž zachová, to mě trochu děsí. Neříkám, že by mu neměla dát najevo, že o situaci ví. Ale myslím si, že by to neměla pitvat a měla by velmi popřemýšlet o všech těch úpravách vztahu - aby to nepřehnala a chlap se nepostavil na zadní. Protože on si zcela jistě nebude nějakého prohřešku vědom a bude mít pocit, že ho manželka silně omezuje.

A jak víš, že nebyla sluníčková monželka? Pokuď by skutečně chlap byl ze zakladatelky nějak frustrovanej, že ho pak bavilo, takhle se provokovat, se servírkou. Tak by to zakladatelka sama věděla, a moc by nevyšilovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
25.7.14 09:34
@Honza 12 píše:
A jak víš, že nebyla sluníčková monželka? Pokuď by skutečně chlap byl ze zakladatelky nějak frustrovanej, že ho pak bavilo, takhle se provokovat, se servírkou. Tak by to zakladatelka sama věděla, a moc by nevyšilovala..

sama to psala někde ze začátku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
25.7.14 09:36
@Althya píše:
No, sice jsem nebyla vzdy mila, ale mela jsem k tomu duvody. Msnzel me nekdy neskutecne vytacel a delal veci, ktere me proste stvaly a neumim to jen tak prejit. On sice tvrdi, ze dela maximum a mi to nestaci, ale casto jsou situace, kdy se na muj vkus chova sobecky. Treba vloni cv rijnu, kdy si prave psal nejvic s tou holkou, tak nase dcerka tehdy chytla rotavirovou infekci. Manzel prisel z prace a jel na basket, mala uz nebyla ve sve kuzi. Kdyz se vratil, uz nekolikrat zvracela, takze jsme jeli na pohotovost, cestou mu volala kamaradka (nase spolecna, ted mela svatbu, v tom nic nehledejte), se kterou byl domluveny v onom podniku. Tak ji rikal, ze az prijedeme domu z pohotovosti, tak dorazi do kavarny…samozrejme me tim pekne nastval, ja bych neco takoveho neudelala, kdyz mam nemocne dite a neslo o nejakou rymu, ze. Takze muze fakt nelitujte, neni to zadny chudacek

Proč naštval? Byl by nějak užitečnej s malou? Potřebovala jsi po něm něco? Nebo by doma jen tak s váma seděl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
25.7.14 09:36
@neumisa píše:
sama to psala někde ze začátku. ;)

Dík.. To jsem asi vypustil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
25.7.14 09:38
@Honza 12 píše:
Proč naštval? Byl by nějak užitečnej s malou? Potřebovala jsi po něm něco? Nebo by doma jen tak s váma seděl?

Nebo jsi chtěla, aby byl s tebou doma prostě jako „aby tě podpořil?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
25.7.14 09:45

Nemocné děti si řeším radši sama - stejně mi pak víc překáží a ještě se musím starat o něj ;) máš jen jedno - to snad zvládneš, počkej až jich budeš mít víc a budou marodit všechny a ty s nima a manžel pojede skutečně někoho o. ukávat… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
25.7.14 09:47
@mabis píše:
Nemocné děti si řeším radši sama - stejně mi pak víc překáží a ještě se musím starat o něj ;) máš jen jedno - to snad zvládneš, počkej až jich budeš mít víc a budou marodit všechny a ty s nima a manžel pojede skutečně někoho o. ukávat… :/

Ty jí teda přeješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
25.7.14 09:51
@neumisa píše:
@Althya

a řekla jsi mu, že chceš, aby zůstal doma? Protože tohle chlapům taky nedochází. Vědí, že matka se o dítě postará a tudíž oni u toho asistovat nemusí. Dítě bylo pod dohledem, tak šel splnit slib, který dal.

a než se zeptáš: já bych ho do té kavárny sama poslala, na 1 nemocné dítě stačím sama, nemusíme u něj sedět oba.

Tak urcite jsem mu dala patricne najevo, ze chci, at zustane doma. Taky stacim na 1 nemocne dite, ale proc by to melo byt vsechno na me, kdyz jsme oba rodice? Ja tohle mam jinak, nemohla bych byt s chlapem, ktery se detem venuje minimalne a nebo je treba do vecera v praci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
25.7.14 09:53

Muj manzel od mala prebaluje(ted uz teda neni treba), koupe, venuje se dcerce docela hodne, kdyz potrebuju odpocinek, tak s ni klidne zajede na par dni ke svym rodicum beze mne… prijde mi to normalni a spravne

Příspěvek upraven 25.07.14 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
25.7.14 09:54

@Althya

a s čím by ti asi tak pomohl? netvrdila jsem, že se stará minimálně, ale měl domluvenou schůzku, doma ti nebyl nic platný a druhý den se mohl starat zase on, ne? jako fakt netřeba dělat dusno z takového prdu. jeden den je pryč on, druhý den se vystřídáte. Nebudete utahaní oba dva najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí