Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
30.7.14 20:31
@Althya píše:
Ja nevim, hodne se to odviji od toho, ze tohle je neco, s cim jsem fakt nepocitala a nenapadlo by me to…byly hadky, ruzne rozpory, ale vetsinou neslo o nic vazneho, az na par vyjimek, kdy me vytocil opravdu hodne. Nevera je neco, na co jsem nebyla pripravena a nevim, jak se s tim vyrovnat a jestli jsem toho vubec schopna…bude opravdu zalet na manzelovi, jak se k tomu postavi, jestli s ni spal a co ho k te konverzaci vedlo. Mam strach do budoucna, ze mu ted treba odpustim, ale porad budu zit ve strachu a nejistote. Jako nikdy jsem na tohle nemyslela, kdyz byl nekde mimo me, byla jsem v klidu, ale jak to bude do budoucna, to ted neumim odhadnout. Jde o to, ze me zklamal v naprosto zasadni veci, takze se ted treba ptam sama sebe, na kolïk dobre ho znam a co od nej muzu cekat

mně prostě přijde že jsi dávno rozhodnutá. Proto se točíš v deníkách jen aby ses utvrdila že děláš správně.. Nemáš žádnou jistotu že si s ní jen nepsal, po tom cos odkryla svý chování na jeho pohlazení apod bych to i pochopila jako reakci že někdo ještě zájem má, že na tom není tak zle. Ty mu stejně neuvěříš ať ti řekne cokoliv jiného než že s ní spal. To je to..
Ale než zahodíš co máš, jen ti připomenu:
Ani ty ses nechovala pěkně k němu. Sama jsi přiznala že odjel kvůli vám na druhý konec světa. Kvůli tobě a dceři. Tohle neudělá kdekdo..
Pokud bylo v tu dobu kdy si psal s tou servírkou doma dusno a tys byla odtažitá, nedivím se že dom nepospíchal. Pokud jsi odmítala doteky a něžnosti je vážně jen krůček k tomu zkusit jestli je to takhle i jinde, u jiných. A bohatě stačí jen psaní, nemusí být sex.
Je spousta úhlů pohledů, nezatvrzuj se jen v jednom..

• Citovat
  • Upravit
6388
30.7.14 21:26

Taky si zapisuju věci do deníku, je to možná nějaká uchylka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
30.7.14 21:27
@SlecnaSally píše:
Taky si zapisuju věci do deníku, je to možná nějaká uchylka
:think: :think: i ty škaredý?? A vytahuješ je?
  • Citovat
  • Upravit
6388
30.7.14 21:34

@sissi79
I škaredý..Nevytahuju je před ním, jednou jsme se zmínila, že si něco zapisuji a bral to, jakože tím pádem si vše špatné připomínám. Tak to vytahuji sama před sebou, jsem asi paranoidní..Špatná vlastnost.Ted to delší dobu nedělám a je mi líp..I když pak bych si ráda zpětně něco přečetla, potřebuji to a mám smůlu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
30.7.14 22:03
@SlecnaSally píše:
@sissi79
I škaredý..Nevytahuju je před ním, jednou jsme se zmínila, že si něco zapisuji a bral to, jakože tím pádem si vše špatné připomínám. Tak to vytahuji sama před sebou, jsem asi paranoidní..Špatná vlastnost.Ted to delší dobu nedělám a je mi líp..I když pak bych si ráda zpětně něco přečetla, potřebuji to a mám smůlu :think:

a nemyslelas na to, že když je spálíš tak se ti uleví?? Přece to krásné zapomenout nejde a to zlé by se mělo odpouštět.. na kraviny je život moc krátký..

• Citovat
  • Upravit
30129
30.7.14 22:14
@Althya píše:
Ja nevim, hodne se to odviji od toho, ze tohle je neco, s cim jsem fakt nepocitala a nenapadlo by me to…byly hadky, ruzne rozpory, ale vetsinou neslo o nic vazneho, az na par vyjimek, kdy me vytocil opravdu hodne. Nevera je neco, na co jsem nebyla pripravena a nevim, jak se s tim vyrovnat a jestli jsem toho vubec schopna…bude opravdu zalet na manzelovi, jak se k tomu postavi, jestli s ni spal a co ho k te konverzaci vedlo. Mam strach do budoucna, ze mu ted treba odpustim, ale porad budu zit ve strachu a nejistote. Jako nikdy jsem na tohle nemyslela, kdyz byl nekde mimo me, byla jsem v klidu, ale jak to bude do budoucna, to ted neumim odhadnout. Jde o to, ze me zklamal v naprosto zasadni veci, takze se ted treba ptam sama sebe, na kolïk dobre ho znam a co od nej muzu cekat

V podstatě bych s tím souhlasil.. Jen to co jsem vytučnil.. Je na celém vašm příběhu asi nejméně podstatné.. Takřka zanedbatelné… Nejdůležitější je váš vztah.. Jak silné je to mezi váma.. A to vytučněné pak není. Směrodatný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
30.7.14 22:16
@Althya píše:

V podstatě bych s tím souhlasil.. Jen to co jsem vytučnil.. Je na celém vašm příběhu asi nejméně podstatné.. Takřka zanedbatelné… Nejdůležitější je váš vztah.. Jak silné je to mezi váma.. A to vytučněné pak není. Směrodatný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
31.7.14 04:02
@sissi79 píše:
mně prostě přijde že jsi dávno rozhodnutá. Proto se točíš v deníkách jen aby ses utvrdila že děláš správně.. Nemáš žádnou jistotu že si s ní jen nepsal, po tom cos odkryla svý chování na jeho pohlazení apod bych to i pochopila jako reakci že někdo ještě zájem má, že na tom není tak zle. Ty mu stejně neuvěříš ať ti řekne cokoliv jiného než že s ní spal. To je to..
Ale než zahodíš co máš, jen ti připomenu:
Ani ty ses nechovala pěkně k němu. Sama jsi přiznala že odjel kvůli vám na druhý konec světa. Kvůli tobě a dceři. Tohle neudělá kdekdo..
Pokud bylo v tu dobu kdy si psal s tou servírkou doma dusno a tys byla odtažitá, nedivím se že dom nepospíchal. Pokud jsi odmítala doteky a něžnosti je vážně jen krůček k tomu zkusit jestli je to takhle i jinde, u jiných. A bohatě stačí jen psaní, nemusí být sex.
Je spousta úhlů pohledů, nezatvrzuj se jen v jednom..

Nejsem rozhodnuta, jen tady davam pruchod svym pocitum. Berte na vedomi, ze tady ventiluju sve pocity, ktere prochazeji nejakym vyvojem, do toho asi ne zanedbatelny fakt, ze jsem tehotna a ty vykyvy tady proste jsou. Je to uz ctvrty tyden a nikomu jsem to nerekla…I kdyz byly hadky, casto kvuli necemu, coudelal muz, tak uz jen ta konverzace sama o sobe je pro me neprijatelna. Ja treba ve zlosti manzelovi nekolikrat rekla, ze si asi poridim milence, pac uz me tak stve, ale tady je zasadni rozdil, ze to byla jen slova a skutek zadny, byt prilezitosti byly. Nevera je hnusna vec a nebyla bych ji schopna, proto jsem si i nasla chlapa, u ktereho jsem si vzdy umela predstavit, ze spolu budeme do konce zivota. Pro me je manzelstvi vazna vec, proste slib, zavazek, je to neco vic, nez kdyz spolu lide jen zijou…takze az s nim budu mluvit, bude dost zasadni zjistit, jestli ma manzel na to stejny pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
31.7.14 04:05

Ja jsem ted vuci muzi v dosti nevyhodne pozici kvuli tehotenstvi, spostu veci nemuzu delat, vecer byvam brzo unavena, atd. Takze bavit se s manzelem nekde do rannich hodin u drinku proste nemuzu a az se mimco narodi, tak to bude jeste horsi. Skoda, ze jsem na tu konverzaci neprisla drive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
31.7.14 08:54
@Althya píše:
Nejsem rozhodnuta, jen tady davam pruchod svym pocitum. Berte na vedomi, ze tady ventiluju sve pocity, ktere prochazeji nejakym vyvojem, do toho asi ne zanedbatelny fakt, ze jsem tehotna a ty vykyvy tady proste jsou. Je to uz ctvrty tyden a nikomu jsem to nerekla…I kdyz byly hadky, casto kvuli necemu, coudelal muz, tak uz jen ta konverzace sama o sobe je pro me neprijatelna. Ja treba ve zlosti manzelovi nekolikrat rekla, ze si asi poridim milence, pac uz me tak stve, ale tady je zasadni rozdil, ze to byla jen slova a skutek zadny, byt prilezitosti byly. Nevera je hnusna vec a nebyla bych ji schopna, proto jsem si i nasla chlapa, u ktereho jsem si vzdy umela predstavit, ze spolu budeme do konce zivota.Pro me je manzelstvi vazna vec, proste slib, zavazek, je to neco vic, nez kdyz spolu lide jen zijou…takze az s nim budu mluvit, bude dost zasadni zjistit, jestli ma manzel na to stejny pohled

Důležitý je jestli má na to stejný pohled. :potlesk: To je rozumný cos napsala. To jestli byl třeba nevěrnej, nemá takovou váhu, jako to jestli to vidí stejně jako ty… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
31.7.14 09:01
@Althya píše:
Nejsem rozhodnuta, jen tady davam pruchod svym pocitum. Berte na vedomi, ze tady ventiluju sve pocity, ktere prochazeji nejakym vyvojem, do toho asi ne zanedbatelny fakt, ze jsem tehotna a ty vykyvy tady proste jsou. Je to uz ctvrty tyden a nikomu jsem to nerekla…I kdyz byly hadky, casto kvuli necemu, coudelal muz, tak uz jen ta konverzace sama o sobe je pro me neprijatelna. Ja treba ve****zlosti manzelovi nekolikrat rekla, ze si asi poridim milence, pac uz me tak stve, ale tady je zasadni rozdil, ze to byla jen slova a skutek zadny, byt prilezitosti byly. Nevera je hnusna vec a nebyla bych ji schopna, proto jsem si i nasla chlapa, u ktereho jsem si vzdy umela predstavit, ze spolu budeme do konce zivota. Pro me je manzelstvi vazna vec, proste slib, zavazek, je to neco vic, nez kdyz spolu lide jen zijou…takze az s nim budu mluvit, bude dost zasadni zjistit, jestli ma manzel na to stejny pohled

víš jak bolí slova?? Nezáleží že jsou řečený ve zlosti, ale slova dokáži sakra ublížit.. Sebe ospravedlňuješ pořád, ale už dlouho jsi neřekla nic na jeho obranu. o)
Nikdy nelituj čehokoliv. A už vůbec né dítěte. Manželství je svatý, dítě je dar :srdce: A každý pád na hubu je krok vpřed. Vše i to zlé nás posunuje kupředu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2841
31.7.14 09:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
31.7.14 10:36
@Althya píše:
Nejsem rozhodnuta, jen tady davam pruchod svym pocitum. Berte na vedomi, ze tady ventiluju sve pocity, ktere prochazeji nejakym vyvojem, do toho asi ne zanedbatelny fakt, ze jsem tehotna a ty vykyvy tady proste jsou. Je to uz ctvrty tyden a nikomu jsem to nerekla…I kdyz byly hadky, casto kvuli necemu, coudelal muz, tak uz jen ta konverzace sama o sobe je pro me neprijatelna. Ja treba ve zlosti manzelovi nekolikrat rekla, ze si asi poridim milence, pac uz me tak stve, ale tady je zasadni rozdil, ze to byla jen slova a skutek zadny, byt prilezitosti byly. Nevera je hnusna vec a nebyla bych ji schopna, proto jsem si i nasla chlapa, u ktereho jsem si vzdy umela predstavit, ze spolu budeme do konce zivota. Pro me je manzelstvi vazna vec, proste slib, zavazek, je to neco vic, nez kdyz spolu lide jen zijou…takze az s nim budu mluvit, bude dost zasadni zjistit, jestli ma manzel na to stejny pohled

velká velká chyba, s tím se dá hodně kvalitně pracovat pro ospravedlnění vlastního ne úplně košer chování (nemyslím nutně až nevěru), slova i ve vzteku vyřčená maj velkou energii a tohle říct někdo mě, tak mě to hodně nakopne kašlat na partnerskou loajalitu, kor v hospodě po pár drincích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
31.7.14 10:44
@pusina1 píše:
@sissi79 @Honza 12 :P :P :P
:P :P :mrgreen: neprovokuj :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
31.7.14 10:46
@pohledzdruhestrany píše:
velká velká chyba, s tím se dá hodně kvalitně pracovat pro ospravedlnění vlastního ne úplně košer chování (nemyslím nutně až nevěru), slova i ve vzteku vyřčená maj velkou energii a tohle říct někdo mě, tak mě to hodně nakopne kašlat na partnerskou loajalitu, kor v hospodě po pár drincích

právě že na tohle bych odpověděla jen:„tak si najdi“ a tím by to pro mě haslo.. celej vztah.. :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky