Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
1.8.14 14:00
@Althya píše:
Normalne se snazit v manzelstvi s detma, pomahat si, byt si oporou, nedelat druhemu naschvaly, atd

a tohle jste si dělali? Víš snažit, to je umělé, buď to tam je, nebo není. Snažení je jen na chvíli.

• Citovat
  • Upravit
26248
1.8.14 14:00

@Althya

ano, TY můžeš za to, že jsi mu prolezla FB. je jedno kdy, neměla jsi tam co dělat. TY jsi přiznala, že jsi na něj byla hnusná, odtažitá a že jsi mu řekla, že si pořídíš milence. TY spisuješ do deníčku věci, kterými se v případě nouze můžeš ohánět. Ano, ON si neměl psát se servírkou - ale jsi si jistá, že jsi mu TY nedala důvod? Nebudu ti psát nic pozitivního, když na celé věci nic pozitivního nevidím. Vidím zvědavou manželku, která strká čumák, kam nemá a pak neví, jak s informacemi naložit. Nebudu ti mazat med kolem pusy, není to můj styl. Já tvrdím, že udělal nepěknou věc, ale že zrovna ty mu nemáš co vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
1.8.14 14:17
@sissi79 píše:
@Althya víš co.. budu mrcha, jako obvykle.. proč jsi chtěla dítě když ho manžel nechtěl?? Ani ty sama?? Nikdy jsi nechtěla děti. Dokonce máš názor že těm co se to nedaří, tak by se snažit neměli, že to tak příroda chce.. Co myslíš že má Příroda a Osud v plánu s Tebou, když nejsi oblíbená ani ve svý rodině??
Nechceš se zkusit nad sebou zamyslet místo toho abych tady do každýho kopala?? protože se neklaníme a máme svůj názor? Hold si na prd.el nesednem 8)

Ty se asi hodne nudis, kdyz sis vyhledala nektere me komenty na emiminu a vytahla je z kontextu? :roll: Jak jsi prisla na to, ze nejsem oblibena „ani ve svy rodine“? asi pozadam admina o zruseni teto diskuze, pac svuj ucel uz davno neplni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.8.14 14:19
@Althya píše:
Ty se asi hodne nudis, kdyz sis vyhledala nektere me komenty na emiminu a vytahla je z kontextu? :roll: Jak jsi prisla na to, ze nejsem oblibena „ani ve svy rodine“? asi pozadam admina o zruseni teto diskuze, pac svuj ucel uz davno neplni

nenudím se :P paměť je mrcha a to si deníček rozhodně psát nemusím.. A vytrhlé z kontextu?? Ty to celou dobu tady neděláš??

• Citovat
  • Upravit
13141
1.8.14 17:59

Tak ono je to lepší to tady celé nechat smazat, než si přiznat kde kdo udělal chybu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
1.8.14 18:54
@Anonymní píše:
Ahoj, radeji anonymne. Prave jsem projela manzeluv FB (vim, ze se to nema, ale to ted prosim ponechme stranou) a precetla jsem si jeho diskuzi s jednou holkou. Tedy precetla jsem vsechny diskuze s zenami, ale tato jedina mi opravdu vyrazila dech :( Oba spolu flirtuji a jednou ji muz napsal, jak ho provokuje a ze ma „strasnou chut s ni sukat“! Pak se stale domlouvaji, kdy se sejdou…jednou jsem i videla, ta holka je servirka z jednoho baru, kam muz vzdy chodil s kolegy po odpoledni…tedy ted uz vim, ze mi lhal, chodil tam za ni. Jsem z toho zdrcena, porad tomu nemuzu uverit, jestli spolu fakt spali nebo ne…pak zase jiny den mu ta holka pise, ze jde zrovna do sprchy, tak si muze predstavovat, ze je tam s ni a ze mu posle foto…pak, ze ne, ze je na to moc stydliva a manzel reaguje, ze on radeji osobne…Holky, co si o tom mam myslet? Komunikace probihala od lonskeho cervna do letosniho ledna, od te doby nic. Manzel je momentalne az do poloviny srpna v zahranici, citim se hrozne, co mam podle vas delat? Zajit za ni, zeptat se? Diky vsem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
1.8.14 18:55
:think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
1.8.14 19:07

Ahoj, prijde mi to cele divne…nevim zda to tady uz treba nekoho napadlo to co mne, necetla jsem vsechny prispevky… ale mam dotaz na zakladatelku…to jako tvuj manzel pred odjezdem ti prozradil heslo na svuj FB aby ses „nenudila“ nez se vrati s te sve zahranicni cesty? A jeste tam nechal vsechny ty zpravy s tou slecnou? Kazdy normalni clovek ma heslo a kdyz provadi neco takoveho tak to heslo si necha pro sebe a poctive hlida aby se pokazde odhlasil, ze? nechapu to 8o neprijde mi to cele jako pravda a nebo mas doma blba, takze honem pryc od nej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
2.8.14 11:00
@Wolfice píše:
Ahoj, prijde mi to cele divne…nevim zda to tady uz treba nekoho napadlo to co mne, necetla jsem vsechny prispevky… ale mam dotaz na zakladatelku…to jako tvuj manzel pred odjezdem ti prozradil heslo na svuj FB aby ses „nenudila“ nez se vrati s te sve zahranicni cesty? A jeste tam nechal vsechny ty zpravy s tou slecnou? Kazdy normalni clovek ma heslo a kdyz provadi neco takoveho tak to heslo si necha pro sebe a poctive hlida aby se pokazde odhlasil, ze? nechapu to 8o neprijde mi to cele jako pravda a nebo mas doma blba, takze honem pryc od nej :mrgreen:

přesně to taky nechápu…tohle dělá jen člověk, který chce aby se na něj přišlo…už jsem zakladatelce psala, že bych se spíš zabývala tím, proč její muž chtěl aby na to přišla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.8.14 11:57
@ivulk píše:
přesně to taky nechápu…tohle dělá jen člověk, který chce aby se na něj přišlo…už jsem zakladatelce psala, že bych se spíš zabývala tím, proč její muž chtěl aby na to přišla…

podle mě prostě jen zapomněl odhlásit z facebooku, asi bych v tom víc nehledala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.8.14 12:35
@jajda32 píše:
podle mě prostě jen zapomněl odhlásit z facebooku, asi bych v tom víc nehledala…

Protože půl roku staré konverzaci ze servírkou nepřikládal váhu. Kdyby to bylo čerstvé, choval by se jako všichni záletníci - zaheslovaný počítač apod. Asi netušil, že ho manželka prolustruje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.8.14 12:37
@Ford Prefect píše:
Protože půl roku staré konverzaci ze servírkou nepřikládal váhu. Kdyby to bylo čerstvé, choval by se jako všichni záletníci - zaheslovaný počítač apod. Asi netušil, že ho manželka prolustruje :mrgreen:

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.8.14 13:04

Pokud je to cele pravda, ted uz je to jedno jak to bylo…Zakladatelka ma uz jenom dve moznosti: bud to se s nim rozejde a nebo se nauci s tim zit a tim „se nauci s tim zit“ myslim to ze to s nim probere az se vrati a pak uz o tom nikdy nesmi rovorit, proste to musi hodit za hlavu a fungovat normalne. Jde jen o to jestli ten jeji manzel ji za to stoji aby s nim zustala. Neustale se vracet k tomu co se stalo je prima cesta do pekel a driv nebo pozdeji by se stejne rozesli jde jen o to jak dlouho chce se trapit. Takze kdyz si nebude jista ze to zvladne prejit je lepsi se rozejit hned. Ja vim ze maji dite a cekaji dalsi…ale v domacnosti ve ktere neni klid a laska, deti taky nebudou vyrustat v klidu, deti vzdy poznaji ze mezi rodici neco neni v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.8.14 13:33
@Anonymní píše:
Ahoj, radeji anonymne. Prave jsem projela manzeluv FB (vim, ze se to nema, ale to ted prosim ponechme stranou) a precetla jsem si jeho diskuzi s jednou holkou. Tedy precetla jsem vsechny diskuze s zenami, ale tato jedina mi opravdu vyrazila dech :( Oba spolu flirtuji a jednou ji muz napsal, jak ho provokuje a ze ma „strasnou chut s ni sukat“! Pak se stale domlouvaji, kdy se sejdou…jednou jsem i videla, ta holka je servirka z jednoho baru, kam muz vzdy chodil s kolegy po odpoledni…tedy ted uz vim, ze mi lhal, chodil tam za ni. Jsem z toho zdrcena, porad tomu nemuzu uverit, jestli spolu fakt spali nebo ne…pak zase jiny den mu ta holka pise, ze jde zrovna do sprchy, tak si muze predstavovat, ze je tam s ni a ze mu posle foto…pak, ze ne, ze je na to moc stydliva a manzel reaguje, ze on radeji osobne…Holky, co si o tom mam myslet? Komunikace probihala od lonskeho cervna do letosniho ledna, od te doby nic. Manzel je momentalne az do poloviny srpna v zahranici, citim se hrozne, co mam podle vas delat? Zajit za ni, zeptat se? Diky vsem

takový věci se nevyplácí dělat :nevim:…za tou holkou nema cenu chodit, akorat by mu to napsala a on by byl pak pripravenej i s nějakou historkou :) ale pokud si to nesmazal tak to asi nic neznamenalo, každýmu se snad někdy stane že si chce s někym zaflirtovat..lepší po fb než osobně teda si myslim… ale určitě bych mu to dala pořádně sežrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
3.8.14 16:18

Ahoj vsichni, precetla jsem prvnich asi 9 stran a je to velice zajimave, jen bych chtela poprosit zda by mi nekdo neshrnul jak to tedy dopadlo a jak to zakladatelka vyresila. Dekuji moc a zakladatelce preji, aby se rozhodla jak nejlip to pujde!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí