Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2445
31.7.14 17:45
@pohledzdruhestrany píše:
tak máš děti, majetek, dlouhodobej vztah takže to asi není (nebyl by pro mě) důvod k rozchodu, ale už by to blbě smazatelně zůstalo někde vzadu v hlavě a s trochou promile, respektive krasohledů, v krvi by to bylo perfektní ospravedlnění pro pokec s kočkou v baru

U mě by se to projevilo zřejmě úplně stejně. Akorát ta kočka by mohl být i frajer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
31.7.14 18:20
@Althya píše:
No muzu, ale kdyz manzel zacne vytahovat me chovani vuci jemu, tak mu par veci pripomenu

Já mám dost. :lol: :lol: Takhle jsem se už dlouho nezasmála.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
31.7.14 20:35
@pusina1 píše:
jááá 8o :roll: :roll:

Tož snad né já 8o :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
31.7.14 20:36
@smoulinka71 píše:
Já mám dost. :lol: :lol: Takhle jsem se už dlouho nezasmála.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
1.8.14 04:53
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No co co, ta představa mě prostě přijde strašně legrační. Jako vem si Franta naštve manželku, ta zalistuje v deníku a řekne. Ne..ser mě, protože 16.4. 2002 v 22.03 jsi mě…ty jo, tohle já říct doma, tak letím. A nebo já být chlap a mít takovou ženskou doma, tak nemám jen jednu milenku, ale dvě.

• Citovat
  • Upravit
1767
1.8.14 08:01
@smoulinka71 píše:
No co co, ta představa mě prostě přijde strašně legrační. Jako vem si Franta naštve manželku, ta zalistuje v deníku a řekne. Ne..ser mě, protože 16.4. 2002 v 22.03 jsi mě…ty jo, tohle já říct doma, tak letím. A nebo já být chlap a mít takovou ženskou doma, tak nemám jen jednu milenku, ale dvě.

8o 8o 8o To bylo mysleno tak, ze manzel napriklad rekne, ze mel pocit, ze ho uz nemam rada a ja mu treba reknu, jak me zklamal, kdyz dcerka onemocnela a on sel do hospody, ze tedy ani jeho chovani nebylo vzdy koser, tak at se nedivi, ze jsem byla pak neprijemna a on nabyl toho dojmu…chtela by to trochu premyslet a ne brat vse doslova. Nikomu pred nosem nelistuju denikem, to nevim, jak mutze nekoho vubec napadnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
1.8.14 08:57

@Althya Ale neměla by jsi se nimrat v tom, co bylo přeci. Tohle je podraz.

• Citovat
  • Upravit
L92
1.8.14 09:57
@Althya píše:
8o 8o 8o To bylo mysleno tak, ze manzel napriklad rekne, ze mel pocit, ze ho uz nemam rada a ja mu treba reknu, jak me zklamal, kdyz dcerka onemocnela a on sel do hospody, ze tedy ani jeho chovani nebylo vzdy koser, tak at se nedivi, ze jsem byla pak neprijemna a on nabyl toho dojmu…chtela by to trochu premyslet a ne brat vse doslova. Nikomu pred nosem nelistuju denikem, to nevim, jak mutze nekoho vubec napadnout

Tak zas deník si píše hodně lidi (já taky) a podle mě to je dobrá věc.. Teda pro mě.. Někdy si tam zalistuju a vše si připomenu, to dobrý i to zlý…
ale rozhodně s tím nikoho neotravuju. Prostě to dělám pro sebe a ne abych musela někoho s tím pak uzurpovat…

Já na deník nedám dopustit…
a rozhodně to není o tom, že bych si psala: „Milý deníčku, dneska mě Pepa fakt nasral, ještě 10 let mu to budu připomínat…“ :)

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
1.8.14 10:05

@L92 A proč si připomínat to špatný? K čemu to je? Já tedy neznám nikoho, kdo by toto dělal. Max. děti.

• Citovat
  • Upravit
L92
1.8.14 10:08
@smoulinka71 píše:
@L92 A proč si připomínat to špatný? K čemu to je? Já tedy neznám nikoho, kdo by toto dělal. Max. děti.

já za sebe můžu říct, že to špatný tam ani nezmiňuju…
spíš pozitivní věci, zážitky, výlety… píšu si ten deník asi od 15, takže mám i jeden, který nazývám „kde, s kým a za kolik“ holt puberta :D

rozhodně né nic negativního. Když mě někdo nasere, tak se to snažím zapomenout, nemyslet na to :)

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
1.8.14 10:11

@L92 Tak to je ale něco jiného, ale zakladatelka psala, že má špatnou paměť, tak si tam zapisuje věci, které manželovi připomíná, když se jí to hodí. To mi přijde jako nějaká psychická porucha.

• Citovat
  • Upravit
L92
1.8.14 10:36
@smoulinka71 píše:
@L92 Tak to je ale něco jiného, ale zakladatelka psala, že má špatnou paměť, tak si tam zapisuje věci, které manželovi připomíná, když se jí to hodí. To mi přijde jako nějaká psychická porucha.

asi to vypadá nějak takto :

http://www.extra.cz/…veho-rozvodu

• Citovat
  • Upravit
1767
1.8.14 10:42
@smoulinka71 píše:

Jo, zapisuju si ruzne veci, nekdy treba i nekolik dnu nic, kdyz se nic nedeje a neni cas. Jo a manzelovi z mych zapisku nic nepripominam, nebot vetsinou si starsi veci nectu…to jen ted jsem mela cas a chut, tak jsem si procetla udalosti ze dvou mesicu v lonskem roce… :roll: to je cele, tak zas neprehanejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
1.8.14 10:46
@Althya píše:
Jo, zapisuju si ruzne veci, nekdy treba i nekolik dnu nic, kdyz se nic nedeje a neni cas. Jo a manzelovi z mych zapisku nic nepripominam, nebot vetsinou si starsi veci nectu…to jen ted jsem mela cas a chut, tak jsem si procetla udalosti ze dvou mesicu v lonskem roce… :roll: to je cele, tak zas neprehanejte

tento týden jsi psala, že to manželovi připomeneš… tak si ujasni, co vlastně píšeš.

edit: bylo to 30. 7., k dohledání na straně 127

tvůj přístup mi přijde jako hodně velká rána pod pás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
1.8.14 10:57
@Althya píše:
No muzu, ale kdyz manzel zacne vytahovat me chovani vuci jemu, tak mu par veci pripomenu

Hele já čerpám jen z toho, co tady píšeš. Viz citace. Začínáš mi připadat nějaká divná. Nezpochybňuji to, co udělal tvůj manžel, jen je otázkou, jestli k tomu neměl důvod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky