Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
1.8.14 11:52
@L92 píše:
@sissi79Já taky ne, po pár komentářích mě holky vyhnaly většinou :oops: :oops: :D :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
1.8.14 11:53
@Althya píše:
Jo, sveril se svemu nejlepsimu kamaradovi, se kterym se shodou nahod znam od detstvi, nasi otcove jsou kamaradi z vysky :) No a ten kluk manzelovi rekl, ze je de.bil a ma se uklidnit…on zna nas oba a vi, ze manzel neni zadny svatousek, takze asi tak
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
1767
1.8.14 11:58

Nechci vytahovat minulost ve smyslu kdy, kdo, co provedl…myslim, ze muz i ja si uvedomujeme, v cem delame chybu a fakt nemam problem si to priznat. Az bude prilezitost, pobavim se s nim o te servirce, o tom vsem kolem toho a o nasem, vztahu, ¨jaka ma ocekavani, co on i ja chceme, co je pro nas nepripustne, atd a pak ta debata uz bude uzavrena a fakt to nehodlam rozpitvavat a vracet se k tomu. Ale jestli to pak zas zacne sklouzavat do starych koleji a jeden nebo druhy se prestane snazit, tak to pro me bude duvod k rozchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
1.8.14 12:00
@Althya píše:
@neumisa, Vsak to uz jsem tady vysvetlila, pokud to nedokazete pochopit, tak to neni muj problem. Nepripomenu manzelovi nic z mych zapisku, jen pokud k tomu bude duvod, tak zminim, ze ani jeho chovani nebylo koser. a uz toho nechte, mam pocit, jako bych se bavila s mou ani ne triletou dcerou, te taky porad dokola vysvetluju nejake veci

přeloženo:" když to bude vypadat, že by vyhrál, vytáhnu deníkové zápisky a vyhrát ho nenechám, protože je to padouch, co mě zklamal. Co na tom, že jsem se chovala jako protivná husa a několikrát mu oznámila, že si najdu milence. Však jsou to jen slova."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.8.14 12:05
@neumisa píše:
přeloženo:" když to bude vypadat, že by vyhrál, vytáhnu deníkové zápisky a vyhrát ho nenechám, protože je to padouch, co mě zklamal. Co na tom, že jsem se chovala jako protivná husa a několikrát mu oznámila, že si najdu milence. Však jsou to jen slova."
:palec:
slova hodně ublíží.. Tak jak jeho psaná, tak její vyřčená.. Jenže mi přijde že ty její jsou v pořádku :?
  • Citovat
  • Upravit
1767
1.8.14 12:19
@neumisa píše:

Zadnew zapisky vytahovat nemusim… 8o a ty si myslis, ze me manzel ve zlosti nikdy nerekl nic hnusneho nebo neprijemneho? Jasne, ze rekl, nekdy dokonce pred dcerou a na tohle si treba ja davam pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
1.8.14 12:23
@Althya píše:
Zadnew zapisky vytahovat nemusim8o a ty si myslis, ze me manzel ve zlosti nikdy nerekl nic hnusneho nebo neprijemneho? Jasne, ze rekl, nekdy dokonce pred dcerou a na tohle si treba ja davam pozor

tak co to tady meleš o tom, že jsi si přečetla starší zápisky a že když bude třeba, tak to proti němu použiješ??? Přečti si po sobě, co píšeš, působíš jako chladná vypočítavá potvora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
1.8.14 13:05
@L92 píše:
@sissi79
To je ale každá 3. diskuze tady…
Obzvlášť téma nevěry. když si přečteš tu první zprávu zakladatelky/lek, tak bys pomalu slzu upustila a jak se do toho dostáváš víc a víc, tak se přestáváš divit - tedy aspoň já.Zakladatelce opravdu upřímně přeju, aby bylo vše v pořádku - už kvůli dětem, ale myslím, že když ona něco nezmění v sobě, bude to v pořádku jenom chvíli, jestli vůbec…
:potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
1.8.14 13:08
@Althya píše:
Jo, sveril se svemu nejlepsimu kamaradovi, se kterym se shodou nahod znam od detstvi, nasi otcove jsou kamaradi z vysky :) No a ten kluk manzelovi rekl, ze je de.bil a ma se uklidnit…on zna nas oba a vi, ze manzel neni zadny svatousek, takze asi tak

no ale to my nevíme, jaký máte vztah, jen jsi psala, že jste měli v té době nějaké problémy. Takže pokud by tomu tak bylo, tak já bych mu to ani neříkala a hodně bych se snažila zachránit manželství, zvlášť pokud jsi teď spokojená. Nač to měnit?

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
1.8.14 13:10
@Althya píše:
Nechci vytahovat minulost ve smyslu kdy, kdo, co provedl…myslim, ze muz i ja si uvedomujeme, v cem delame chybu a fakt nemam problem si to priznat. Az bude prilezitost, pobavim se s nim o te servirce, o tom vsem kolem toho a o nasem, vztahu, ¨jaka ma ocekavani, co on i ja chceme, co je pro nas nepripustne, atd a pak ta debata uz bude uzavrena a fakt to nehodlam rozpitvavat a vracet se k tomu. Ale jestli to pak zas zacne sklouzavat do starych koleji a jeden nebo druhy se prestane snazit, tak to pro me bude duvod k rozchodu

snažit? jak to myslíš?

• Citovat
  • Upravit
1767
1.8.14 13:30
@neumisa píše:
tak co to tady meleš o tom, že jsi si přečetla starší zápisky a že když bude třeba, tak to proti němu použiješ??? Přečti si po sobě, co píšeš, působíš jako chladná vypočítavá potvora.

Nic takoveho jsem nenapsala, to ty si tady vymyslis a davas mi do pusy slova nebo vyznamy, ktere jsem ¨vubec na mysli nemela. A napsala jsem, ze pripomenu(MOZNA) a ne, ze neco proti nekomu pouziju… 8o A kdyz ja pusobim jako chladna vypocitava potvora, tak nechtej vedet, jak pusobis ty, vzhledem k tomu, ze jsi sem nenapsala ani jednu trosku pozitivni vec, naopakj mi prejes jen to nejhorsi, asi mas sama nejaky problem, vid? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
1.8.14 13:33
@smoulinka71 píše:
snažit? jak to myslíš?

Normalne se snazit v manzelstvi s detma, pomahat si, byt si oporou, nedelat druhemu naschvaly, atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
1.8.14 13:38

@Althya

nemám žádný problém a je mi úplně jedno, jaký ze mě máš dojem. Už jsem si zvykla, že má pravdomluvnost bývá těžko snášená.

To, že tady kolem sebe kopeš a děláš ze sebe chudinku, neznamená, že nemáš máslo na hlavě. Zpočátku mi tě i bylo líto - ale už není. Vycházím z tebou napsaných informací a čím dál víc mám pocit, že si za nastalou situaci tak trošku můžeš sama. A někde ve skrytu duše to víš, proto se tak bráníš a hledáš důvody, jak to všechno hodit na chlapa, abys z toho vyšla s čistým štítem. Netvrdím, že tvůj chlap má svatozář - ale ty mu to taky neusnadňuješ. Máš představu ideálního manželství, tak jak to známe z romantických filmů - jenže takhle to v životě fakt nefunguje, aspoň ne ve většině případů.

edit: nepřeju ti vůbec nic - ani dobré, ani špatné. jen jsem se pokusila nastínit ti jiný úhel pohledu. že se ti to nelíbí, to se dalo čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.8.14 13:45

@Althya víš co.. budu mrcha, jako obvykle.. proč jsi chtěla dítě když ho manžel nechtěl?? Ani ty sama?? Nikdy jsi nechtěla děti. Dokonce máš názor že těm co se to nedaří, tak by se snažit neměli, že to tak příroda chce.. Co myslíš že má Příroda a Osud v plánu s Tebou, když nejsi oblíbená ani ve svý rodině??
Nechceš se zkusit nad sebou zamyslet místo toho abych tady do každýho kopala?? protože se neklaníme a máme svůj názor? Hold si na prd.el nesednem 8)

• Citovat
  • Upravit
1767
1.8.14 13:55
@neumisa píše:
@Althya

nemám žádný problém a je mi úplně jedno, jaký ze mě máš dojem. Už jsem si zvykla, že má pravdomluvnost bývá těžko snášená.

To, že tady kolem sebe kopeš a děláš ze sebe chudinku, neznamená, že nemáš máslo na hlavě. Zpočátku mi tě i bylo líto - ale už není. Vycházím z tebou napsaných informací a čím dál víc mám pocit, že si za nastalou situaci tak trošku můžeš sama. A někde ve skrytu duše to víš, proto se tak bráníš a hledáš důvody, jak to všechno hodit na chlapa, abys z toho vyšla s čistým štítem. Netvrdím, že tvůj chlap má svatozář - ale ty mu to taky neusnadňuješ. Máš představu ideálního manželství, tak jak to známe z romantických filmů - jenže takhle to v životě fakt nefunguje, aspoň ne ve většině případů.

edit: nepřeju ti vůbec nic - ani dobré, ani špatné. jen jsem se pokusila nastínit ti jiný úhel pohledu. že se ti to nelíbí, to se dalo čekat.

Ja si muzu hlavne za to, ze jsem se na ten pitomy FB podivala v tu nejhorsi moznou dobu. Ale jinak podstata teto diskuze je jina a i kdyz jsem nebyla dokonala manzelka (a uprimne ani zadnou takovou ve svem okoli nerznam a ani tohle nerbyl nikdy muj cil), tak to prece manzela neomlouva! A ty to porad zlehcujes, ze k tomu mel duvody a ja tvrdim, ze nemel. Sorry, ale resit problemy ve vztahu tak, ze zacnu flirtovat s mladou servirkou a chodit za ni? To je ubohost, ke ktere bych se nikdy nesnizila, ac by me manzel stval sebevic a to vubec nemluvim o tom, ze treba doslo i na dokonanou neveru…A neco mezi nima bylo urcite, kdyz v te konverzaci resili, ze manzel jednou odesel z toho podniku, aniz by ji dal pusu. Ona doslova napsala :„zadna pusa? Nic…“.
Takze na libani klidne dojit mohlo a to teda za neveru povazuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria