Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Althya píše:
Nechci na tom stavet, ale vis, jak se rika - udelal to jednou, udela to zas. A na to teda nemam
Tak tím si tak jistej nejsu.. Ale ty ho znáš stejně nejlíp..
@jajda32 píše:
Důležitý v celý týhle kauze podle mě je, že těhotná žena s druhým dítětem už doma zase tak neomezený možnosti nemá, aby se mohla prostě jen tak rozhodnout, jestli s ním chce být nebo ne, jestli mu odpustí atd. takže úplně nemusí jít o to, jestli on o něj stále stojí, ale spíš jak by se jí dařilo bez něj…? Holt zakladatelka ví, že mu to asi bude muset odpustit, i kdyby se něco skutečně stalo a on to přiznal. a on nejspíš ví, že ho ona neopustí, protože možná nemá kam jít… teda to jen tipuju, dá se to předpokládat.takže ta konfrontace po příjezdu manžela nebude taková opravdová se mi zdá. prostě ona ho podusí, on se buď přizná, ale spíš ne, nebo určitě ne všechno, domluví se, že budou oba sekat dobrotu a všechno bude ok
Neomezene moznosti nemam, to je pravda. Ale chudinka zavisla na manzelovi nejsem, byt, auto je moje, mam i uspory, kdyby bylo potreba a byl by to manzel, kdo by nemel kam jit. Jo, mohl by ke svym rodicum, ale pokud mi byl neverny a dopadne to rozchodem, tak jeho rodice budou na me strane, tohle vim jiste. Pokud neco bylo, tak manzel se z toho snad pouci do budoucna a jasne, ze pak chci i zapracovat na sobe a nedelat doma dusno kvuli hloupostem. To je treba ta snaha z me strany, protoze povahu mam v tomto jinou, ale uz bych si na to davala pozor
@Honza 12 píše:
Tak jistě že to bolí… To, že to neví jistě.. To už je teďka jedno.. On už s ní nekomunikuje.. Tak nějaké zpětné trestání asi nebude ta nejlepší cesta.
Komunikace pres FB sice neprobiha, ale jak uz jsem tady psala, muz do toho podniku chodil az do sveho odjezdu, ta holka tam stale pracuje, takze uznej, ze tohle moc duveryhodne nepusobi…jako urcite se zeptam
@Althya píše:
Neomezene moznosti nemam, to je pravda. Ale chudinka zavisla na manzelovi nejsem, byt, auto je moje, mam i uspory, kdyby bylo potreba a byl by to manzel, kdo by nemel kam jit. Jo, mohl by ke svym rodicum, ale pokud mi byl neverny a dopadne to rozchodem, tak jeho rodice budou na me strane, tohle vim jiste. Pokud neco bylo, tak manzel se z toho snad pouci do budoucna a jasne, ze pak chci i zapracovat na sobe a nedelat doma dusno kvuli hloupostem. To je treba ta snaha z me strany, protoze povahu mam v tomto jinou, ale uz bych si na to davala pozor
Jak to jako myslíš? Na tvé straně..
? To jako, že by ho zavrhli, nebo co? To by ho jako, začali nenávidět? To snad né..
@Honza 12 píše:
Tak já nevím. Deset let je málo. Když je těch deset let věrnej? Kolik let je potřeba na dobrej život? Tak když třeba v osumdesáti letech po podesáti letech šťstného manželství, zjistíš, že byl jednou před 40 lety nevěrnej… Tak najednou ten šťastnej život není… Jenom tím, že se to dovíš… Ale to je jedno… Jen tak přemýšlím..
Tohle uz je mimo tema, ale predstav si, ze jsi zena, mas stastne manzelstvi a kdyz treba v sedmdesati letech tvuj muz zemre, tak se najednou objevi jina zena a treba dve nemanzelske deti a ty zjistis, ze ten tvuj bajecny manzel mel treba 20 let paralelni milenecky vztah a druhou rodinu. Taky by ti o bylo fuk, jelikoz ty jsi prozil stastne manzelstvi? ![]()
@Althya píše:
Komunikace pres FB sice neprobiha, ale jak uz jsem tady psala, muz do toho podniku chodil az do sveho odjezdu, ta holka tam stale pracuje, takze uznej, ze tohle moc duveryhodne nepusobi…jako urcite se zeptam
Tak to je těžký. Já pokuď bych měl takovouhle divokou konverzaci tohodle stylu, a opravdu by o nic nešlo, než jen o „nevinné“ flirtování. Tak bych do toho podniku, chodil klidně dál.. Když o nic nešlo.. A nebo tam může chodit za ní.. Těžko hádat… Snad to bude dobrý…
@Althya píše:
Bohužel u lámání chleba to není nikdy tak. Nikdo nezavrhne svou krev, ani zvíře..
@Althya píše:
Tohle uz je mimo tema, ale predstav si, ze jsi zena, mas stastne manzelstvi a kdyz treba v sedmdesati letech tvuj muz zemre, tak se najednou objevi jina zena a treba dve nemanzelske deti a ty zjistis, ze ten tvuj bajecny manzel mel treba 20 let paralelni milenecky vztah a druhou rodinu. Taky by ti o bylo fuk, jelikoz ty jsi prozil stastne manzelstvi?
Asi těžko říct.. Představit si, že mě zeře můj milovaný partner, je dost blbá představa.. Tak celou dobu to byl nejlepší chlap pro mě na světě. A tímhle má se změnit můj pohled.. Takže je najednou hajzl.. No každopádně ať je to jak chce. Nemůžu popřít a ani to nejde, že jsem sním prožila šťastné desítky let…
@Althya píše:
Tohle uz je mimo tema, ale predstav si, ze jsi zena, mas stastne manzelstvi a kdyz treba v sedmdesati letech tvuj muz zemre, tak se najednou objevi jina zena a treba dve nemanzelske deti a ty zjistis, ze ten tvuj bajecny manzel mel treba 20 let paralelni milenecky vztah a druhou rodinu. Taky by ti o bylo fuk, jelikoz ty jsi prozil stastne manzelstvi?
A kdybych na to přišel dřív, tak bych třeba tak šťastnej život neměl.. Ale co těď s tím překvápkem, že?
@Althya píše:
jako ženy bych tohle poznala.. pokud si se svým partnerem natolik rozumím a snažím se si s ním povídat, zajímat se o něho, neupadnout do stereotypu.. Doufám že kdyby se stalo něco takovýho prasklo by to dřív než po smrti, aby se mohl bránit pokud by to pravda nebyla..
@Honza 12 píše:
Tak tím si tak jistej nejsu.. Ale ty ho znáš stejně nejlíp..
Nevim ted…musim si s nim promluvit, jestli ma na nektere veci stejny nazor jako ja, protoze ted fakt nevim. Nikdy by me nenapadlo, ze se neceho takoveho dockam - uz jen te konverzace, pac vse ostatni jsou jen domnenky, ale uz to samo o sobe me pekne trapi. Uprimne si myslim, ze s ni nespal, ale to teprve zjistim - snad
@sissi79 píše:
jako ženy bych tohle poznala.. pokud si se svým partnerem natolik rozumím a snažím se si s ním povídat, zajímat se o něho, neupadnout do stereotypu.. Doufám že kdyby se stalo něco takovýho prasklo by to dřív než po smrti, aby se mohl bránit pokud by to pravda nebyla..
A posmrti bys mu za to nehla ani vynadat.. Takhle zbaběle chcípnout… Pardon..
@Honza 12 píše:
A posmrti bys mu za to nehla ani vynadat.. Takhle zbaběle chcípnout… Pardon..
pokud bych ho měla doma tak bych ho naředila popelem z krbu hááájzla
![]()
@sissi79 píše:
pokud bych ho měla doma tak bych ho naředila popelem z krbu hááájzla![]()
![]()
Nic bych neredila, za to by mi nestal, jen bych mu rozptylovou loucku udelala na mistnim smetisti ![]()
@Althya píše:
Nevim ted…musim si s nim promluvit, jestli ma na nektere veci stejny nazor jako ja, protoze ted fakt nevim. Nikdy by me nenapadlo, ze se neceho takoveho dockam - uz jen te konverzace, pac vse ostatni jsou jen domnenky, ale uz to samo o sobe me pekne trapi. Uprimne si myslim, ze s ni nespal, ale to teprve zjistim - snad
To vytučněné bych chtěl taky probrat.. A informovat ho, o následcích, když by se ještě něco takovýho objevilo. Že bych pak odešel.. A tak.. Ale upřímně bych vůbec se nebavil, o tom co a jak bylo, jestli se s ní vyspal, nebo ne.. To vrtání se v tom by mě dobře nedělalo..