Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30129
24.7.14 14:16
@Althya píše:
Mam nejake tuseni, ze manzel neni az tak blby, ze by s tou servirkou fakt spal…takze spis se bude snazit to zlehcit a hodit nejake veci na me…no a treba to bude nakonec uplne jinak

Tak zlehčit to chtít bude každopádně. I kdyby se s ní vyspal. Teda pokuď to bude chtít zachránit, tak bude zapírat a bygatelizovat. Že ty jsi ta jedniná, že s ní nespal. Tím se to bude snažit zachránit, pokuď o tebe nechce přijít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
24.7.14 14:17
@neumisa píše:
do puntíku souhlasím.

Taky to tak mám. Proto by mě nenapadlo v tom hledat, ještě nějakou možnost to zachránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
24.7.14 14:17
@káťa píše:
Zabal se a jdi bych řekla chlapovi ve chvíli, když bych chtěla, aby se zabalil a šel. Ve chvíli, kdy už by bojovat nemělo smysl.
Pokud bych chtěla, aby o mě bojoval, řekla bych mu, že jestli se náš vztah nezlepší v tom a v tom, přemýšlím o jeho ukončení.
Neudělala bych to, abych mu řekla aby odešel či zabalila a v duchu doufala, že se mi vrhne k nohám a bude mě přemlouvat.Když jsem to řekla exmanželovi, také jsem se ho nemohla zbavit a bylo to hrozně nepříjemné.

Protože jsi v té době měla jasno, že chceš od něj odejít, to je něco jiného, tohle je pak pro toho druhého strašně nepříjemné, že to ten protějšek nechce pochopit, ale vem si spíš situaci zakladatelky, jsou spolu šťastni, čekají miminko, oni se pohádají, ona mu řekne zklamal jsi mě, už tě nechci nikdy vidět a on řekne, tak jo, tak se měj a odejde. Nezlob se na mě, ale to by mu nemohlo na té partnerce ale vůbec záležet.

• Citovat
  • Upravit
26248
24.7.14 14:21
@smoulinka71 píše:
Protože jsi v té době měla jasno, že chceš od něj odejít, to je něco jiného, tohle je pak pro toho druhého strašně nepříjemné, že to ten protějšek nechce pochopit, ale vem si spíš situaci zakladatelky, jsou spolu šťastni, čekají miminko, oni se pohádají, ona mu řekne zklamal jsi mě, už tě nechci nikdy vidět a on řekne, tak jo, tak se měj a odejde. Nezlob se na mě, ale to by mu nemohlo na té partnerce ale vůbec záležet.

to by si ale i ta žena měla rozmyslet, co vypustí z pusy… aby se jí to nesplnilo. Aniten největší vztek a zklamání ji neomlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
24.7.14 14:23
@smoulinka71 píše:
Protože jsi v té době měla jasno, že chceš od něj odejít, to je něco jiného, tohle je pak pro toho druhého strašně nepříjemné, že to ten protějšek nechce pochopit, ale vem si spíš situaci zakladatelky, jsou spolu šťastni, čekají miminko, oni se pohádají, ona mu řekne zklamal jsi mě, už tě nechci nikdy viděta on řekne, tak jo, tak se měj a odejde. Nezlob se na mě, ale to by mu nemohlo na té partnerce ale vůbec záležet.

Tak mě tohle přelož do normální řeči.. Hrozně si mě sklamal.. Jasný chápu.. To se dá ještě napravit, zabojovat. Ale co s tou informací, že mě už nikdy nechce vidět? To znamená co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
24.7.14 14:24
@neumisa píše:
to by si ale i ta žena měla rozmyslet, co vypustí z pusy… aby se jí to nesplnilo. Aniten největší vztek a zklamání ji neomlouvá.

Aha. Byla jsi rychlejší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
24.7.14 14:24
@neumisa píše:

A já zas myslím, že omlouvá, to druhého snad neomlouvá, že dělá takové věci ne? Prostě mám na něj vztek, zklamal mě. Nechci ho vidět, v tu chvíli to tak prostě cítím.

• Citovat
  • Upravit
26248
24.7.14 14:26
@smoulinka71 píše:
A já zas myslím, že omlouvá, to druhého snad neomlouvá, že dělá takové věci ne? Prostě mám na něj vztek, zklamal mě. Nechci ho vidět, v tu chvíli to tak prostě cítím.

ne, nikoho to neomlouvá. Když ho ve vzteku majzne pánví po hlavě, omlouvá ji to? Je to stejné, slova mohou ublížit stejně tak jako činy.

Příspěvek upraven 24.07.14 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
24.7.14 14:26
@smoulinka71 píše:
A já zas myslím, že omlouvá, to druhého snad neomlouvá, že dělá takové věci ne? Prostě mám na něj vztek, zklamal mě. Nechci ho vidět, v tu chvíli to tak prostě cítím.

Tak jo.. Ale to je zas něco jinýho.. Tohle kdybys mě řekla, tak se buduptát, jestli už nikdy. Nebo mám šanci to napravit.. Abych věděl jestli mám odejít, nebo dostanu šanc o tebe bojovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
24.7.14 14:27
@Honza 12 píše:
Tak mě tohle přelož do normální řeči.. Hrozně si mě sklamal.. Jasný chápu.. To se dá ještě napravit, zabojovat. Ale co s tou informací, že mě už nikdy nechce vidět? To znamená co?

To znamená to, že mě to strašně bolí a prostě ho nechci vidět. Mě když manžel naštve, tak mu taky řeknu, ne teď na mě nemluv, nech mě být a nemluvím. A to nemyslím tak, že by mě měl nechat být napořád.

• Citovat
  • Upravit
49159
24.7.14 14:29
@smoulinka71 píše:

neomlouvá mě to..pokud něco vypustím, musím být schopná pobrat že to ten druhý vezme vážně.. jako pokud mu v afektu bodnu nůž do břicha protože mě tak naštval že jsem mu v tu chvíli chtěla ublížit tak je to taky omluvitelné? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
@Honza 12 píše:
Tak jo.. Ale to je zas něco jinýho.. Tohle kdybys mě řekla, tak se buduptát, jestli už nikdy. Nebo mám šanci to napravit.. Abych věděl jestli mám odejít, nebo dostanu šanc o tebe bojovat…

No hlavně bys mě už jaksi znal, věděl bys, žes to posral a že nejde o banalitu, protože tohle neříkám každý týden, že jo.

• Citovat
  • Upravit
30129
@smoulinka71 píše:
To znamená to, že mě to strašně bolí a prostě ho nechci vidět. Mě když manžel naštve, tak mu taky řeknu, ne teď na mě nemluv, nech mě být a nemluvím. A to nemyslím tak, že by mě měl nechat být napořád.

O to právě jde… Nebo mu říkáš. Už na mě NIKDY nemluv? V tom je zakopanej pes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.7.14 14:30
@smoulinka71 píše:
To znamená to, že mě to strašně bolí a prostě ho nechci vidět. Mě když manžel naštve, tak mu taky řeknu, ne teďna mě nemluv, nech mě být a nemluvím. A to nemyslím tak, že by mě měl nechat být napořád.

je tam slovíčkoted… kdežto předtím tam bylo slovíčkonikdy ;)
cítíš rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
24.7.14 14:31
@Honza 12 píše:

Já bych sklopila oči a ty by jsi věděl. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky