Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neumisa píše:
protože má svou hrdost a nemá buňky na to, aby mu došlo, co vlastně ženská chce. Chlap chce jasné řešení, ne přemýšlet o tom, jestli to náhodou ženská neyslela takhle a co by teda měl udělat, aby ona byla spokojená, přestože mu ani nebyla schopná rovnou říct, co chce. Chlapům se nechce (nebo neumí) rozklíčovávat, co tím ta ženská vlastně chtěla říct. Pokud máš problém, řekni to rovnou. Když ten problém zabalíš do nějakého náznaku, nespoléhej na to, že řešení bude přesně takové, jaké sis vymyslela.
Tak já takové hry taky nepoužívám, většinou u mě co na srdci to na jazyku, takže partner nemívá problém poznat co mi chybí a co po něm chci, já když jsem nasr… řeknu mu všechno pěkně od plic a do detailů
Problém je, že když je člověk v ráži, řekne kolikrát i to, co by nechtěl a tak je to třeba i s tím kufrem, v tu chvíli bych to tak myslela, ale za chvíli, už by mě to mrzelo a chtěla to vzít zpět..ale zkrátka to nemění nic na tom, že chlap, kterej se příliš snadno vzdává své milované, na mě působí, zkrátka tak, jako by se mu to hodilo do krámu a hrdost není v tomto případě ten nejlepší rádce, spíš naopak. O mě třeba můj přítel bojoval a jak! A vyhrál a mohl být na sebe patřičně hrdý. Jó mohl si říct, tak si táhni, ale neudělal to a díky tomu jsme dodnes spolu a taky jsem díky tomu pochopila, jak moc mu na mě záleží a našemu vzahu to jen prospělo ![]()
@káťa píše:
@Honza 12 Tak nakonec podle údajné ženské logiky ještě zjistíš, že se s tebou manželka nechtěla rozejít, když ti řekla, aby ses zabalil a šel, ale chtěla, aby to mezi vámi bylo lepší.
Tak to je možný, jak to tady čtu. Každá, ženská, vždycky chce aby to bylo lepší. Než se zbalí a odejde.
@Sonarka píše:
Tak já takové hry taky nepoužívám, většinou u mě co na srdci to na jazyku, takže partner nemívá problém poznat co mi chybí a co po něm chci, já když jsem nasr… řeknu mu všechno pěkně od plic a do detailůProblém je, že když je člověk v ráži, řekne kolikrát i to, co by nechtěl a tak je to třeba i s tím kufrem, v tu chvíli bych to tak myslela, ale za chvíli, už by mě to mrzelo a chtěla to vzít zpět..ale zkrátka to nemění nic na tom, že chlap, kterej se příliš snadno vzdává své milované, na mě působí, zkrátka tak, jako by se mu to hodilo do krámu a hrdost není v tomto případě ten nejlepší rádce, spíš naopak. O mě třeba můj přítel bojoval a jak! A vyhrál a mohl být na sebe patřičně hrdý. Jó mohl si říct, tak si táhni, ale neudělal to a díky tomu jsme dodnes spolu a taky jsem díky tomu pochopila, jak moc mu na mě záleží a našemu vzahu to jen prospělo
Tak já ne kvůli hrdosti, ale pokud by mi chlap řekl, ať se zabalím a jdu, tak se zabalím a jdu, ať bych ho měla seberaději.
Protože bych to brala dle sebe. Když bych mu řekla, ať se zabalí a jde, bylo by to protože chci, aby se zabalil a šel. ![]()
@Sonarka píše:
Tak já takové hry taky nepoužívám, většinou u mě co na srdci to na jazyku, takže partner nemívá problém poznat co mi chybí a co po něm chci, já když jsem nasr… řeknu mu všechno pěkně od plic a do detailůProblém je, že když je člověk v ráži, řekne kolikrát i to, co by nechtěl a tak je to třeba i s tím kufrem, v tu chvíli bych to tak myslela, ale za chvíli, už by mě to mrzelo a chtěla to vzít zpět..ale zkrátka to nemění nic na tom, že chlap, kterej se příliš snadno vzdává své milované, na mě působí, zkrátka tak, jako by se mu to hodilo do krámu a hrdost není v tomto případě ten nejlepší rádce, spíš naopak. O mě třeba můj přítel bojoval a jak! A vyhrál a mohl být na sebe patřičně hrdý. Jó mohl si říct, tak si táhni, ale neudělal to a díky tomu jsme dodnes spolu a taky jsem díky tomu pochopila, jak moc mu na mě záleží a našemu vzahu to jen prospělo
Jejkote.. Já nemyslím že po jedné hádce kdy toto padne, chlab nadskočí a jde si balit kufr.. Ale když najdeš kufry přededveřma, to není nic co člověk řekl v afektu v hádce a rád by to bral zpět. To už je promyšlený. To sy ženská dala s tím práci to zabalit.. Atd atd. To znamená, že chce abych vypadl..
@káťa píše:
Tak já ne kvůli hrdosti, ale pokud by mi chlap řekl, ať se zabalím a jdu, tak se zabalím a jdu, ať bych ho měla seberaději.
Protože bych to brala dle sebe. Když bych mu řekla, ať se zabalí a jde, bylo by to protože chci, aby se zabalil a šel.
Nikdy bych své partnerce neřekl, at se zbalí a vypadne. Když bych to řekl, tak už je to finito…
Teď už začínám chápat pro mě nepochopitelnou diskusi „vedle“. Napsala jsem mu, ať už se mi nikdy neozývá a on se mi už neozval. To je ale hajzl!!! ![]()
@Honza 12 píše:
Nikdy bych své partnerce neřekl, at se zbalí a vypadne. Když bych to řekl, tak už je to finito…
u mě taky…asi jsem chlap ![]()
@káťa píše:
Teď už začínám chápat pro mě nepochopitelnou diskusi „vedle“. Napsala jsem mu, ať už se mi nikdy neozývá a on se mi už neozval. To je ale hajzl!!!
co na to říct…
@káťa píše:
Teď už začínám chápat pro mě nepochopitelnou diskusi „vedle“. Napsala jsem mu, ať už se mi nikdy neozývá a on se mi už neozval. To je ale hajzl!!!:
Potvrzuji. Fakt to tam je tak nějak podobně psaný.
@Honza 12 píše:
souhlas. Já bych se asi ještě zeptala, jestli to myslí opravdu vážně a pokud by odpověď zněla ano, tak bych to měla za hotovou věc.
@káťa píše:
Teď už začínám chápat pro mě nepochopitelnou diskusi „vedle“. Napsala jsem mu, ať už se mi nikdy neozývá a on se mi už neozval. To je ale hajzl!!!
kde ![]()
@Sonarka píše:
Tak proč tent chlap něco neudělá? Proč?? To nedávno kámoš říká svý bejvalý lásce - " to ty jsi ode mě odešla" a ona na něj "ale tys mě nechal "..když pochopíš tenhle rozhovor, pochopíš vše, já nevim, že jste tak natvrdlí.
Chuák kluk. Neudělal něco..
@neumisa píše:
souhlas. Já bych se asi ještě zeptala, jestli to myslí opravdu vážně a pokud by odpověď zněla ano, tak bych to měla za hotovou věc.
Přesně tak
@sissi79 píše:
kde
https://www.emimino.cz/…edno-197428/
to bude ono..
Stejným způsobem se rozešel můj přítel s jeho bývalou přítelkyní. Něco se jí na něm nelíbilo co udělal, tak se dohadovali a ona mu řekla, ať už za ní nejezdí. Tak to tak vzal a už za ní nejel. Po čase, když už jsme byli spolu, se ozvala a sdělila mu, že to v tu dobu tak nemyslela a chtěla s ním být, chtěla aby jí řekl, že už to dělat nebude…