Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
24.7.14 10:30
@jdukolem píše:
spíš líná na nějaký emocionálně vypjatý a hlavně NEEFEKTIVNÍ akce..když už tak at je to účinný..jako jo můžu zvednout telefon a roztřepit si hubu na dálku, ale když si spočítám k čemu… to se mi nevyplatí..chápeš? ;)

chápu, ale já jsem prostě horká hlava, nevydržela bych to dusit v sobě, vím ale, že to není dobré no. :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
24.7.14 10:35
@jdukolem píše:
prý empatická…aha
no já myslím, že jen nechápeš to o čem tu píšeme - on tu totiž nikdo neřekl že o nic nejde ale říkali jsme jí že
nemá cenu se jít ztrapnit k servírce- že se jí dotyčná vysměje, že nemá cenu volat mu někam do divočiny a řešit to po telefonu kor když se muž má vrátit za dlouho, a ted jí říkáme, že to co vymyslela po jeho příjezdu je neefektivní..
takže jen to ty a tvá empatie špatně chápete… ;)
nikdo jí neřekl že jde o prkotinu a že to nemá řešit, ale je otázka jak a co udělá..

No ale je docela ožné, že ty vaše rady chápe zakladatelka špatně jako já, pač někdy nejde poznat, zda j4í ještě radíte nebo už jí káráte :roll: Ale budiž, já si stejně myslím, že si to udělá po svém a že nějaké takovéhle taktické kroky a úvahy jsou stejně na nic, protože až se manžel vrátí a zakladatelka ho uvidí tváří v tvář, bude to nejspíš probíhat úplně jinak. A pak jak víte, že ty vaše dobře míněné rady, jak se zachovat, tomu spíš neublíží? Každý by měl jednat asi spíš podle své přirozenosti.

• Citovat
  • Upravit
1767
24.7.14 10:37
@jdukolem píše:
jenže - ty vycházíš z jistoty že se dozvíš pravdu, což se ale stát nemusí..
a nejspíš ani nestane - třeba ano, třeba se ten tvůj čestně přizná - pokud je k čemu se přiznávat…ale oč tu běží - uvěříš mu to?
Mě přijdeš tak posedlá se dozvědět pravdu, že mu v této fázi stejně neuvěříš, že nic nebylo i kdyby nakrásně nelhal…uvěříš mu že skončilo u písmen na fb?

Jak uz jsem psala mockrat, bude se to odvijet od manzelovy reakce a tu odhadnout dopredu neumim, tohle jsme nikdy neresili. Ale minimalne vim, ze mi lhal, kdyz chodil za ni a mi tvrdil neco jineho. Psat si sice prestali, ale v tom podniku byl naposledy pred svym odletem, takze na to se urcite zeptam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.7.14 10:40
@Sonarka píše:
No ale je docela ožné, že ty vaše rady chápe zakladatelka špatně jako já, pač někdy nejde poznat, zda j4í ještě radíte nebo už jí káráte :roll: Ale budiž, já si stejně myslím, že si to udělá po svém a že nějaké takovéhle taktické kroky a úvahy jsou stejně na nic, protože až se manžel vrátí a zakladatelka ho uvidí tváří v tvář, bude to nejspíš probíhat úplně jinak. A pak jak víte, že ty vaše dobře míněné rady, jak se zachovat, tomu spíš neublíží? Každý by měl jednat asi spíš podle své přirozenosti.

možná proto, že se ptala jí každý radí podle toho co zažil a nebo prožil a nebo co si myslí, je jen na ní jak s tím naloží je dospělá..nikdo ji k ničemu nenutí přece - ale poměrně dost lidí se tu shodne - což se na emiminu moc nestává - čili minimálně na popřemýšlení to je
hele to by se nesmělo diskutovat o ničem - kdyby sis myslela že tvůj názor něčemu ublíží..
jednat podle přirozenosti je sice prima, ale tady jde o účelnost - má malé dítě, další miminko čeká.. nemůže si dovolit nějaké zbrklé akce - kvůli dětem ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.7.14 10:42
@smoulinka71 píše:
chápu, ale já jsem prostě horká hlava, nevydržela bych to dusit v sobě, vím ale, že to není dobré no. :)

Tak nějak, já kolikrát tak vybouchnu, až mám strach, že to se mnou sekne :lol: Nejhorší je taková horká hlava za volantem :mrgreen: Taky vím, že mi to nesvědčí, ale co nadělám, jsem prostě taková.

• Citovat
  • Upravit
49159
24.7.14 10:43
@Althya píše:
Jak uz jsem psala mockrat, bude se to odvijet od manzelovy reakce a tu odhadnout dopredu neumim, tohle jsme nikdy neresili. Ale minimalne vim, ze mi lhal, kdyz chodil za ni a mi tvrdil neco jineho. Psat si sice prestali, ale v tom podniku byl naposledy pred svym odletem, takze na to se urcite zeptam

jo zeptat se nebo promluvit - na názvu nezáleží - já jsem pro.. taky bych nedokázala to přejít mlčením a neříct nic - jak tu i padlo..
ale je otázka co s tou informací uděláš - víš podle mě jít do té poradně ještě než se vrátí není marný.. minimálně je to odborník se zkušeností zveklej na ledasjaký příběhy - asi by ti pomohl si to utřídit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.7.14 10:53
@jdukolem píše:
možná proto, že se ptala jí každý radí podle toho co zažil a nebo prožil a nebo co si myslí, je jen na ní jak s tím naloží je dospělá..nikdo ji k ničemu nenutí přece - ale poměrně dost lidí se tu shodne - což se na emiminu moc nestává - čili minimálně na popřemýšlení to je
hele to by se nesmělo diskutovat o ničem - kdyby sis myslela že tvůj názor něčemu ublíží..
jednat podle přirozenosti je sice prima, ale tady jde o účelnost - má malé dítě, další miminko čeká.. nemůže si dovolit nějaké zbrklé akce - kvůli dětem ne..

Tak v podstatě máš pravdu a kéž by bylo i takhle jednoduchý podle tohoto návodu jednat, jenže když je člověk ražení - co na srdci to na jazyku, je to marný :lol: Já to beru ze svého hlediska, takže nějaké zachování klidu a nějaké přetvářky by nepřipadali v úvahu, ale pokud to zakladatelka dá, takhle mu to podat, proč ne. Ale jak říkám jejího muže neznáme, takže těžko soudit jaká strategie na něj zabere nejlépe.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
24.7.14 10:55
@Sonarka píše:
Tak v podstatě máš pravdu a kéž by bylo i takhle jednoduchý podle tohoto návodu jednat, jenže když je člověk ražení - co na srdci to na jazyku, je to marný :lol: Já to beru ze svého hlediska, takže nějaké zachování klidu a nějaké přetvářky by nepřipadali v úvahu, ale pokud to zakladatelka dá, takhle mu to podat, proč ne. Ale jak říkám jejího muže neznáme, takže těžko soudit jaká strategie na něj zabere nejlépe.

Jsem stejného ražení jako ty, co na srdci to na jazyku.

• Citovat
  • Upravit
49159
24.7.14 10:56
@Sonarka píše:

tak jsou chlapi na který platí jedině scéna a řev.. jinak nic neberou vážně -ale já furt apeluju na to že je těhotná čili nějaký scény nejsou dobrý pro to bříško :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
24.7.14 11:22

@terinka4444 šel ani nedutal :))a ješte splácel rok leasing na auto :lol: byl to jedinečný exemplář :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
24.7.14 11:23
@smoulinka71 píše:
Jsem stejného ražení jako ty, co na srdci to na jazyku.

No. Jenže když bouchneš, uděláš tyjátr, tak ti to nejspíš moc nepomůže.. Naopak můžeš napáchat ještě víc škody.. Tohle je velice riskantní metoda. A tak bych ji nedoporučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
24.7.14 11:26

Já najít před dveřma sbalené kufry, tak pokrčím ramenama, vezmu je a jdu. Tak když ženská chce konec tak konec.. Takový hry na to bych asi neměl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
24.7.14 11:27
@Honza 12 píše:
No. Jenže když bouchneš, uděláš tyjátr, tak ti to nejspíš moc nepomůže.. Naopak můžeš napáchat ještě víc škody.. Tohle je velice riskantní metoda. A tak bych ji nedoporučil.

No nevím, já zase toho moc neřeším, jsem docela flegmatik, neřeším blbosti, každopádně tohle bych jako blbost nepovažovala. Zatím musím říct, že to na chlapy platilo. ;)A nebo jsem na ně měla štěstí.

• Citovat
  • Upravit
30137
24.7.14 11:28

To je stejnej nesmysl, podobnej jsem už slyšel. Ženská řekla chlapovy že je konec, že už ho nechce. Tak ok a odešel. A ona mu pak řekla že o ní nebojoval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
24.7.14 11:29
@Honza 12 píše:
To je stejnej nesmysl, podobnej jsem už slyšel. Ženská řekla chlapovy že je konec, že už ho nechce. Tak ok a odešel. A ona mu pak řekla že o ní nebojoval..

To bylo na ty kufry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria