Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele, nikdo z vas tady neni ve stejne situaci. Neco jineho je nevera prokazana a ta situace, ve ktere jsem ted ja, kdy se muzu pouze domnivat a domyslet a to je pro me horsi nez tvrda realita. Jestli je to tak tezke k pochopeni. Zadny Facebook pred muzem ani zminovat nemusim, mozna bude stacit mu rict, ze vim o te holce a reknu jeji jmeno a uvidim reakci…Taky muzu zablufovat, ze jsem s ni mluvila a rekla mi, ze spolu spali. Muz nebude vedet, ze ho jen zkousim, pokud nic nebylo, durazne to popre, pokud bylo, nebude mit co rict…
Treba pred rokem bych psala jako nektere z vas tady, ze manzela nekontroluju, necmucham a mame super vztah a ja jsem skvela tolerantni manzelka
Jenze kdyz na neco takoveho prijdete, tak uz se nelze tvarit, jako ze se nic nedeje, zit ve sladke nevedomosti je sice jednodussi, ale nic pro me
@smoulinka71 píše:
Tak zas musím říct, že kdybych zjistila, že můj manžel někomu napsal, že by ji chtěl ošu… a neřeknu to, tak to by viděl, dokonce bych ani nečekala na to, až by přijel. Tohle já bych taky těžko rozdýchávala a bylo by mi jedno, jestli se zrovna třeba nudil.
Prave, ja si myslim, ze malokdo by vydrzel cekat x tydnu, drtiva vetsina lidi by hned udelala scenu a i zasla za tou servirkou
@Althya píše:
Prave, ja si myslim, ze malokdo by vydrzel cekat x tydnu, drtiva vetsina lidi by hned udelala scenu a i zasla za tou servirkou
Já bych nikam nešla, ale s ním bych si to vyřídila okamžitě a až by přijel, tak ještě několikkrát, já jsem ale horká hlava, ze mě si příklad neber.
@Althya jeste me tak napadlo ho privitat s klidem a potom mu sdelit ze tu byla slecna z restaurace a hledala ho, ze uz vse vis a co ti k tomu muze rict…,ale hlavne se nechytit do pasti kdy ti zacne klast otazky co rikala a co vse vis…treba z nej neco vypadne, pokud to dobre zaonacis…a nebo zjisti zda tam jeste stale dela a pokud ano tak mu rekni ze si se tam zastavila s kamoskou( obe jste popijely a ona s vama…) pokud ti jde o pravdu tak takhle ji pravdepodobne zjistis spis nez kdyz mu ukazes konverzaci a budes ocekavat ze se k necemu prizna…
@Althya píše:
nesmysl - naopak drtivá většinalidí ti tady už zkraje psala at to neděláš… nepamatuješ?
@Althya píše:
Hele, nikdo z vas tady neni ve stejne situaci. Neco jineho je nevera prokazana a ta situace, ve ktere jsem ted ja, kdy se muzu pouze domnivat a domyslet a to je pro me horsi nez tvrda realita. Jestli je to tak tezke k pochopeni. Zadny Facebook pred muzem ani zminovat nemusim, mozna bude stacit mu rict, ze vim o te holce a reknu jeji jmeno a uvidim reakci…Taky muzu zablufovat, ze jsem s ni mluvila a rekla mi, ze spolu spali. Muz nebude vedet, ze ho jen zkousim, pokud nic nebylo, durazne to popre, pokud bylo, nebude mit co rict…
Treba pred rokem bych psala jako nektere z vas tady, ze manzela nekontroluju, necmucham a mame super vztah a ja jsem skvela tolerantni manzelkaJenze kdyz na neco takoveho prijdete, tak uz se nelze tvarit, jako ze se nic nedeje, zit ve sladke nevedomosti je sice jednodussi, ale nic pro me
jenže - ty vycházíš z jistoty že se dozvíš pravdu, což se ale stát nemusí..
a nejspíš ani nestane - třeba ano, třeba se ten tvůj čestně přizná - pokud je k čemu se přiznávat…ale oč tu běží - uvěříš mu to?
Mě přijdeš tak posedlá se dozvědět pravdu, že mu v této fázi stejně neuvěříš, že nic nebylo i kdyby nakrásně nelhal…uvěříš mu že skončilo u písmen na fb?
@smoulinka71 píše:
Tak zas musím říct, že kdybych zjistila, že můj manžel někomu napsal, že by ji chtěl ošu… a neřeknu to, tak to by viděl, dokonce bych ani nečekala na to, až by přijel. Tohle já bych taky těžko rozdýchávala a bylo by mi jedno, jestli se zrovna třeba nudil.
a k čemu by ti byla scéna po telefonu? co by se tím vyřešilo?
@Althya píše:
Nevim, tohle me taky napadlo, ale zase bych nemela nervy na to mu nic nerict, ze o tom vim…proste uvidim, co bude, az se vrati, ale tohle je neco, co by se melo probrat
Chlap ti radí dobře
Co z toho budeš mít, že mu to řekneš??? Jen se shodíš, že mu lezeš do pošty a stejně by ti v případě, že by s ní něco měl, pravdu neřekl. Tak k čemu to je. ![]()
Jestli měl nebo neměl, já už bych to takhle s odstupem neřešila a neříkala bych mu nic, pokud by náš vztah byl spokojený.
Já bych se pěkně oblékla, zjistila kdy má slečna službu a manžela vytáhla do toho baru po návratu na skleničku v rámci pěkného večera, tokala bych a sledovala reakci…podle ní bych pak jednala…
@káťa píše:
Chlap ti radí dobřeCo z toho budeš mít, že mu to řekneš??? Jen se shodíš, že mu lezeš do pošty a stejně by ti v případě, že by s ní něco měl, pravdu neřekl. Tak k čemu to je.
Jestli měl nebo neměl, já už bych to takhle s odstupem neřešila a neříkala bych mu nic, pokud by náš vztah byl spokojený.
ale tak to já bych chtěla aby věděl že vím… at se hezky lekne..ale víc bych to s ním nerozpitvávala ![]()
@Althya píše:
Treba pred rokem bych psala jako nektere z vas tady, ze manzela nekontroluju, necmucham a mame super vztah a ja jsem skvela tolerantni manzelkaJenze kdyz na neco takoveho prijdete, tak uz se nelze tvarit, jako ze se nic nedeje, zit ve sladke nevedomosti je sice jednodussi, ale nic pro me
No vidíš. Pro mě je to přesně naopak. Tím že zjistíš jak to bylo, si moc nepomůže. Teda v případě že něco bylo.. Pro mě by bylo důležitý, jak se chová ke mě a že nechce nikam odejít atd.. Ale já jsu v tomhle zvláštní.
A i když už mu chceš nakrásně něco říkat, tak bych to možná zaonačila tak, že ONA někde vyprávěla, že měla něco s tvým mužem a jak se jí to líbilo…a tobě se to doneslo…
Rozhodně bych nepřiznávala šmírování a takhle taky nebude vědět, co všechno víš a co ne.
Samozřejmě, že to zapře a řekne, že slečna lhala, ale třeba už si na ní bude dávat pozor a nebude s ní flirtovat nebo jí svádět.
@jdukolem píše:
nesmysl - naopak drtivá většinalidí ti tady už zkraje psala at to neděláš… nepamatuješ?
Drtivá většina to možná psala, ale drtivé většiny se tohle vůbec netýká a nikdy to nezažili, to se to pak radí, že
Osobně si taky myslím, že většina by to nevydržela a udělala pěkný haló. A zakladatelku obdivuju, že to zvládá, podle mě je fakt silná.
@Sonarka píše:
Drtivá většina to možná psala, ale drtivé většiny se tohle vůbec netýká a nikdy to nezažili, to se to pak radí, žeOsobně si taky myslím, že většina by to nevydržela a udělala pěkný haló. A zakladatelku obdivuju, že to zvládá, podle mě je fakt silná.
jak ty víš kdo co tady zažil? ![]()
Tak zas musím říct, že kdybych zjistila, že můj manžel někomu napsal, že by ji chtěl ošu… a neřeknu to
, tak to by viděl, dokonce bych ani nečekala na to, až by přijel. Tohle já bych taky těžko rozdýchávala a bylo by mi jedno, jestli se zrovna třeba nudil.