Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
ty musíš být zakozoroženej lev
takhle vysoko jsem si nikdy ve zvířecí hierarchii nemyslel, já raději svůj klid a jistoty ve vysokých skalách, max., že by někdo potřeboval poradit, ale prosím bez odpovědnosti ![]()
@ivulk píše:
taky si mě potěšil, protože si mě utvrdil v názoru, že jsem mužskou duši pochopila dobře a nikdy mě nanapadne dělat stíhačku, něco zakazovat a už vůbec ne lézt do fba od té doby co to vím, mám naprosto spokojený život
![]()
nechval dne před svatbou v Průhonicích, za 1-3 let si povíme
mimochodem já jsem klasický případ toho, že dostatek informací je v nepřímé úměře se schopností s nimi efektivně nakládat ![]()
@Althya píše:
Ale jasne, asi me tady vsichni nejak spatne chapete, nebo se blbe vyjadruju…Pokud se dohodneme, ze spolu chceme zustat, on rekne, co bylo, promluvime si o tom, atd, tak samozrejme do budoucna uz se k tomu nechci vracet, ale budou nastavena nejaka pravidla a ta se budou dodrzovat, jinak se ta duvera neobnovi a nebude to mit smysl. Urcite mu treba polozim otazku, co chce on a reknu, co chci ja a pokud se nenajde pro oba prijatelny kompromis, tak to nema cenu
Nějaká pravidla.. Takže on ztratí svobodu, nebude moct nic už jen proto, že si s ní třeba doopravdy jen psal.. Trochu moc, nemyslíš?? Takhle to opravdu chceš?? Mít 100% kontrolu nad každým jeho krokem, furt podezřívat, protože tohle pro mě není nic na základě důvěry.. Ale tvůj vztah, dělej jak umíš.. Sama jsi psala, žes byla na něho protivná a nepříjemná.. Takže jak hodláš natrvalo vykompenzovat toto?? Budeš i ty hlásit každou minutu co děláš a ven budeš chodit jen s ním?? Tohle není dobrý začátek pro vztah, ale ukázkový konec..
Jen kvůli tvýmu podezření proběhne ukázkový výslech, ikdyby nic nebylo neuvěříš a pokud se ti 100% nepodřídí je konec.. Jsi si moc jistá tím že se rozhodne pro tebe a děti.. Po tvém chování.. Jen aby ses nedivila. Já bych zvedla kotvy ![]()
@sissi79 píše:![]()
ti ti lvi leží ňák v hlavě
![]()
že by touha se nechat pořádně vy…řvat
![]()
@pohledzdruhestrany píše: že by touha se nechat pořádně vy…řvat![]()
@pohledzdruhestrany píše:
nechval dne před svatbou v Průhonicích, za 1-3 let si povímemimochodem já jsem klasický případ toho, že dostatek informací je v nepřímé úměře se schopností s nimi efektivně nakládat
ti ti lvi leží ňák v hlavě
![]()
kdepak v hlavě… v žaludku.. ta jejich nafoukanost a egocentrismus mě doopravdy baví ![]()
@hanka.br. píše:
Lézt jinému do soukromí se nevyplácí, často najde, co hledá.
přesně tak.. ale asi si tím musíme projít každá
@pohledzdruhestrany píše: že by touha se nechat pořádně vy…řvat![]()
vy.. řvat?
odkdy koza řve?
![]()
jooo.. to by kozenka mečela jedna báseň
![]()
![]()
ty mě nezlob a už at seš v domečku.. příšerko
![]()
@jdukolem píše:
vy.. řvat?
odkdy koza řve?![]()
![]()
![]()
myšleno od toho lva, co máš v žaludku, ale asi by záleželo na tom jak moc jsi ho rozžvejkala ![]()
@jdukolem píše:
kdepak v hlavě… v žaludku.. ta jejich nafoukanost a egocentrismus mě doopravdy baví
@jdukolem píše:
ty mě nezlob a už at seš v domečku.. příšerko![]()
![]()
![]()
tam nikdo nenííííí
![]()