Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26248
23.7.14 20:22
@jdukolem píše:
ty musíš být zakozoroženej lev :mrgreen:

mimikry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
23.7.14 20:29
@jdukolem píše:

takhle vysoko jsem si nikdy ve zvířecí hierarchii nemyslel, já raději svůj klid a jistoty ve vysokých skalách, max., že by někdo potřeboval poradit, ale prosím bez odpovědnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
23.7.14 20:32
@ivulk píše:
taky si mě potěšil, protože si mě utvrdil v názoru, že jsem mužskou duši pochopila dobře a nikdy mě nanapadne dělat stíhačku, něco zakazovat a už vůbec ne lézt do fb :-D a od té doby co to vím, mám naprosto spokojený život 8) 8)

nechval dne před svatbou v Průhonicích, za 1-3 let si povíme :mrgreen: mimochodem já jsem klasický případ toho, že dostatek informací je v nepřímé úměře se schopností s nimi efektivně nakládat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
23.7.14 20:34
@Althya píše:
Ale jasne, asi me tady vsichni nejak spatne chapete, nebo se blbe vyjadruju…Pokud se dohodneme, ze spolu chceme zustat, on rekne, co bylo, promluvime si o tom, atd, tak samozrejme do budoucna uz se k tomu nechci vracet, ale budou nastavena nejaka pravidla a ta se budou dodrzovat, jinak se ta duvera neobnovi a nebude to mit smysl. Urcite mu treba polozim otazku, co chce on a reknu, co chci ja a pokud se nenajde pro oba prijatelny kompromis, tak to nema cenu

Nějaká pravidla.. Takže on ztratí svobodu, nebude moct nic už jen proto, že si s ní třeba doopravdy jen psal.. Trochu moc, nemyslíš?? Takhle to opravdu chceš?? Mít 100% kontrolu nad každým jeho krokem, furt podezřívat, protože tohle pro mě není nic na základě důvěry.. Ale tvůj vztah, dělej jak umíš.. Sama jsi psala, žes byla na něho protivná a nepříjemná.. Takže jak hodláš natrvalo vykompenzovat toto?? Budeš i ty hlásit každou minutu co děláš a ven budeš chodit jen s ním?? Tohle není dobrý začátek pro vztah, ale ukázkový konec..
Jen kvůli tvýmu podezření proběhne ukázkový výslech, ikdyby nic nebylo neuvěříš a pokud se ti 100% nepodřídí je konec.. Jsi si moc jistá tím že se rozhodne pro tebe a děti.. Po tvém chování.. Jen aby ses nedivila. Já bych zvedla kotvy ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
23.7.14 20:37
@jdukolem píše:
:mrgreen: :mrgreen: ti ti lvi leží ňák v hlavě :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
21111
23.7.14 20:39
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: ti ti lvi leží ňák v hlavě :mrgreen: :mrgreen:

že by touha se nechat pořádně vy…řvat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
23.7.14 20:41
@pohledzdruhestrany píše: že by touha se nechat pořádně vy…řvat :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: jooo.. to by kozenka mečela jedna báseň :P :P :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
779
23.7.14 20:41
@pohledzdruhestrany píše:
nechval dne před svatbou v Průhonicích, za 1-3 let si povíme :mrgreen: mimochodem já jsem klasický případ toho, že dostatek informací je v nepřímé úměře se schopností s nimi efektivně nakládat :D
:lol: :lol: no tak hele člověk nikdy neví co se stane za minutu..ale už 7let jsem celkem v klidu :-D chodí si kdy chce kam chce, a kupodivu jelikož nevyzvídám tak mi všchno řekne sám odsebe :lol: :lol: a jestli dělá něco co nevim tak to asi dělá dobře protože to nevim a tím pádem je mi to jedno…takže spokojenost na všech frontách ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.7.14 20:49
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: ti ti lvi leží ňák v hlavě :mrgreen: :mrgreen:

kdepak v hlavě… v žaludku.. ta jejich nafoukanost a egocentrismus mě doopravdy baví :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
23.7.14 20:50
@hanka.br. píše:
Lézt jinému do soukromí se nevyplácí, často najde, co hledá.

přesně tak.. ale asi si tím musíme projít každá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.7.14 20:50
@pohledzdruhestrany píše: že by touha se nechat pořádně vy…řvat :mrgreen: :mrgreen:

vy.. řvat?
odkdy koza řve? :roll: :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.7.14 20:51
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: jooo.. to by kozenka mečela jedna báseň :P :P :mrgreen:

ty mě nezlob a už at seš v domečku.. příšerko :cert: :cert: :cert: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
23.7.14 20:55
@jdukolem píše:
vy.. řvat?
odkdy koza řve? :roll: :P :P :P

myšleno od toho lva, co máš v žaludku, ale asi by záleželo na tom jak moc jsi ho rozžvejkala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
23.7.14 20:56
@jdukolem píše:
kdepak v hlavě… v žaludku.. ta jejich nafoukanost a egocentrismus mě doopravdy baví :P
:think: lev je aj chauvi :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
23.7.14 20:56
@jdukolem píše:
ty mě nezlob a už at seš v domečku.. příšerko :cert: :cert: :cert: :P

tam nikdo nenííííí :P :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...