Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30137
24.7.14 10:04
@káťa píše:
Chlap ti radí dobře ;) Co z toho budeš mít, že mu to řekneš??? Jen se shodíš, že mu lezeš do pošty a stejně by ti v případě, že by s ní něco měl, pravdu neřekl. Tak k čemu to je. :nevim:
Jestli měl nebo neměl, já už bych to takhle s odstupem neřešila a neříkala bych mu nic, pokud by náš vztah byl spokojený.

Tak pokuď bych byl věrnej, tak bych popřel že jsem s ní spal. A pokuď bych byl nevěrnej a na mojí partnerce by mě záleželo. Tak to nějak zahraju do autu. A totéž očekávám od ní. Pokuď by mě na ní nezáleželo a byl jsem nevěrnej tak jí tu „pravdu“ vyklopím. Cokoliv abych zabránil tomu, aby se nemusela trápit pro ni strašnou pravdou že jsem třeba uklouzl a nic to pro mě neznamenalo.. Vyžral bych si to sám. Jí bych se snažil uchránit.. A totéž očekávám od ženský..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.7.14 10:08
@Honza 12 píše:
Tak pokuď bych byl věrnej, tak bych popřel že jsem s ní spal. A pokuď bych byl nevěrnej a na mojí partnerce by mě záleželo. Tak to nějak zahraju do autu. A totéž očekávám od ní. Pokuď by mě na ní nezáleželo a byl jsem nevěrnej tak jí tu „pravdu“ vyklopím. Cokoliv abych zabránil tomu, aby se nemusela trápit pro ni strašnou pravdou že jsem třeba uklouzl a nic to pro mě neznamenalo.. Vyžral bych si to sám. Jí bych se snažil uchránit.. A totéž očekávám od ženský..

Já, když jsem byla nevěrná, tak jsem to nepřiznala ani když už jsem věděla, že s manželem být nadále nechci. Bála jsem se reakce… :oops: Proto si myslím, že málokdo to přizná, dokud není vyloženě už u milenky/milence…
A spousta kamarádek má s nevěrnými manžely stejné zkušenosti…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
24.7.14 10:09
@Althya píše:
Hele, nikdo z vas tady neni ve stejne situaci. Neco jineho je nevera prokazana a ta situace, ve ktere jsem ted ja, kdy se muzu pouze domnivat a domyslet a to je pro me horsi nez tvrda realita. Jestli je to tak tezke k pochopeni. Zadny Facebook pred muzem ani zminovat nemusim, mozna bude stacit mu rict, ze vim o te holce a reknu jeji jmeno a uvidim reakci…Taky muzu zablufovat, ze jsem s ni mluvila a rekla mi, ze spolu spali. Muz nebude vedet, ze ho jen zkousim, pokud nic nebylo, durazne to popre, pokud bylo, nebude mit co rict…
Treba pred rokem bych psala jako nektere z vas tady, ze manzela nekontroluju, necmucham a mame super vztah a ja jsem skvela tolerantni manzelka :mrgreen: Jenze kdyz na neco takoveho prijdete, tak uz se nelze tvarit, jako ze se nic nedeje, zit ve sladke nevedomosti je sice jednodussi, ale nic pro me

Přesně :palec: všichni tu píší ať to necháš plavat jestli máte hezký vztah, ale málokdo se dokáže vcítit do tebe, jak ti asi je, jak tě to musí užírat atd. Já jsem taky pro tvrdou pravdu, než žít ve lž a sladké nevědomosti..to podle mě nikam nevede, pokud ve vztahu není upřímnost, půjde dříve nebo později do kytek.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
24.7.14 10:13
@jdukolem píše:
a k čemu by ti byla scéna po telefonu? co by se tím vyřešilo?

ničemu ulevila bych si, já jsem prostě horká hlava, psala jsem, aby si ze mě nedělala příklad

• Citovat
  • Upravit
49159
24.7.14 10:16
@smoulinka71 píše:
ničemu ulevila bych si, já jsem prostě horká hlava, psala jsem, aby si ze mě nedělala příklad
:mrgreen:
no jo ulevila.. ach jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.7.14 10:16
@jdukolem píše:
  1. jak ty víš kdo co tady zažil? ;)

Usuzuji z těch příspěvků, protože se tu všichni tváříte, že o nic nejde, že je to normálka, z toho mi vychází, že vůbec nevíte, jak takovému člověku musí být a že se to vážně nedá jen tak přejít, nevím, možná jsem jen víc empatická.

• Citovat
  • Upravit
30137
24.7.14 10:18
@Sonarka píše:
Přesně :palec: všichni tu píší ať to necháš plavat jestli máte hezký vztah, ale málokdo se dokáže vcítit do tebe, jak ti asi je, jak tě to musí užírat atd. Já jsem taky pro tvrdou pravdu, než žít ve lž a sladké nevědomosti..to podle mě nikam nevede, pokud ve vztahu není upřímnost, půjde dříve nebo později do kytek.

Nemusí. pokuď to od toho chlapa byl ojedinělý odskok a nic už takového dál v plánu nemá, tak můžete ve sladké nevědomosti dožít do konce svých dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.7.14 10:21
@Sonarka píše:
Usuzuji z těch příspěvků, protože se tu všichni tváříte, že o nic nejde, že je to normálka, z toho mi vychází, že vůbec nevíte, jak takovému člověku musí být a že se to vážně nedá jen tak přejít, nevím, možná jsem jen víc empatická.

prý empatická…aha
no já myslím, že jen nechápeš to o čem tu píšeme - on tu totiž nikdo neřekl že o nic nejde ale říkali jsme jí že
nemá cenu se jít ztrapnit k servírce- že se jí dotyčná vysměje, že nemá cenu volat mu někam do divočiny a řešit to po telefonu kor když se muž má vrátit za dlouho, a ted jí říkáme, že to co vymyslela po jeho příjezdu je neefektivní..
takže jen to ty a tvá empatie špatně chápete… ;)
nikdo jí neřekl že jde o prkotinu a že to nemá řešit, ale je otázka jak a co udělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
24.7.14 10:22
@Honza 12 píše:
Nemusí. pokuď to od toho chlapa byl ojedinělý odskok a nic už takového dál v plánu nemá, tak můžete ve sladké nevědomosti dožít do konce svých dnů.

Tohle bych taky nedokázala tvářit se, že se nic neděje a nestalo.

• Citovat
  • Upravit
49159
24.7.14 10:23
@Sonarka píše:
Přesně :palec: všichni tu píší ať to necháš plavat jestli máte hezký vztah, ale málokdo se dokáže vcítit do tebe, jak ti asi je, jak tě to musí užírat atd. Já jsem taky pro tvrdou pravdu, než žít ve lž a sladké nevědomosti..to podle mě nikam nevede, pokud ve vztahu není upřímnost, půjde dříve nebo později do kytek.

a co dál? tady jde o to, že pravdu se dozvědět nikdy nemusí - pokud se jí dozví, uvěří jí? a má další plán? ;)
ono emoce jsou potvory ale rozum je taky potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.7.14 10:24
@smoulinka71 píše:
Tohle bych taky nedokázala tvářit se, že se nic neděje a nestalo.

já taky ne.. řekla bych mu že to vím..ale dál bych nepátrala - řekla bych co by následovalo jestli zjistím něco dalšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
24.7.14 10:25
@jdukolem píše:
já taky ne.. řekla bych mu že to vím..ale dál bych nepátrala - řekla bych co by následovalo jestli zjistím něco dalšího

no jo, ty jsi holt strašně rozumná ženská. ;)

• Citovat
  • Upravit
káťa
24.7.14 10:27
@Sonarka píše:

Ona se ale tím, co vymyslela za plán (promluvy atd.) tu tvrdou pravdu stejně nemá šanci dozvědět.

Nebo myslíš si, že by jí partner řekl - ano, hrozně mě sexuálně přitahuje a dělali jsme to třikrát u ní a dvakrát a autě???

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
24.7.14 10:29
@káťa píše:
Ona se ale tím, co vymyslela za plán (promluvy atd.) tu tvrdou pravdu stejně nemá šanci dozvědět.Nebo myslíš si, že by jí partner řekl - ano, hrozně mě sexuálně přitahuje a dělali jsme to třikrát u ní a dvakrát a autě???

Tak třeba jo, každej chlap je jinej, když už nic jinýho, tak si aspoň promluví o tom, co bude dál a jak si to každý představuje.

• Citovat
  • Upravit
49159
24.7.14 10:29
@smoulinka71 píše:
no jo, ty jsi holt strašně rozumná ženská. ;)

spíš líná na nějaký emocionálně vypjatý a hlavně NEEFEKTIVNÍ akce..když už tak at je to účinný..jako jo můžu zvednout telefon a roztřepit si hubu na dálku, ale když si spočítám k čemu… to se mi nevyplatí..chápeš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí