Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79 píše:
no bohužel asi jo.. moje mamka má crohna.. chronický zánět střev.. jde to i na ledviny.. takže obavy jsou velké no.. aspoň teda mé, dneska dr v gastro poradně byla těžká pohodářka.. Malá měla z ničeho nic zánět levé ledniny a močových cest.. týden v kuse na kapačkách![]()
ach jo
chuderka malá
![]()
@pusina1 píše:
ach jochuderka malá
![]()
ale doufám že zlé už má vybrané a teď už bude jen pohoda ![]()
@sissi79 píše:
ale doufám že zlé už má vybrané a teď už bude jen pohoda
pevně věřím ![]()
@sissi79 píše:
ale doufám že zlé už má vybrané a teď už bude jen pohoda
Drzim palce, at je mala brzy v poradku ![]()
@milacekadelka Me se tva reakce na manzelovu neveru libi, ale u toho meho by to takto nefungovalo. Nas vztah nebyl idealni ani pred jeho odjezdem, mela jsem hi uz plne zuby a davala mu to patricne najevo, reci typu: „uz abys odjel, konecne budu mit klid, neda se to s tebou vydrzet“ byly prakticky na dennim poradku
Takze, pokud bych reagovala takhle chladne a bez emoci, asi by se sbalil a odesel, protoze co vysvetlovat zenske, kterou to ani netrapi a ma me na haku…tak myslim, ze by to muz vnimal.
@Althya hele, dostal jsi ťafku a to co psal té servírce byl hnus. Já jsem přesvědčená, že s ní nespal, jen blbě tokal. Ale víš, co se mi líbí u tebe? To jak přemýšlíš, ta sebereflexe. Jak si uvědomuješ, že jsi v tom vztahu tedy sakra nebyla ideální partnerka a že on to s tebou vůbec neměl růžový. Jsi kabrňák, že to přiznáš. Přiznání je víc jak polovina úspěchu, teď na tom můžeš zapracovat a třeba se vám podaří mít příjemný harmonický vztah.
@terinka4444 píše:
@Althya hele, dostal jsi ťafku a to co psal té servírce byl hnus. Já jsem přesvědčená, že s ní nespal, jen blbě tokal. Ale víš, co se mi líbí u tebe? To jak přemýšlíš, ta sebereflexe. Jak si uvědomuješ, že jsi v tom vztahu tedy sakra nebyla ideální partnerka a že on to s tebou vůbec neměl růžový. Jsi kabrňák, že to přiznáš. Přiznání je víc jak polovina úspěchu, teď na tom můžeš zapracovat a třeba se vám podaří mít příjemný harmonický vztah.
S timto naprosto souhlasim.
@milacekadelka píše:
@terinka4444 s tím naprosto souhlasím
Jsi me predbehla ![]()
@sissi79 píše:
@Althya tak jak to jde
Ted zrovna na pytel, zrovna volali rodice, ze ma si stezuje na bolesti usi, ma rymu, tak asi z toho, musim s ni zajet na pohotovost
Snad to nebude nic vazneho, jinak jedeme ke tchyni az do utery
@Althya píše:
Ted zrovna na pytel, zrovna volali rodice, ze ma si stezuje na bolesti usi, ma rymu, tak asi z toho, musim s ni zajet na pohotovostSnad to nebude nic vazneho, jinak jedeme ke tchyni az do utery
to je to počasí naprd.. chvilku tak a chvilku tak.. Tak držím pěsti ať je brzo zdravá ![]()