Manželův Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2841
10.7.14 23:21
@sissi79 píše:
no bohužel asi jo.. moje mamka má crohna.. chronický zánět střev.. jde to i na ledviny.. takže obavy jsou velké no.. aspoň teda mé, dneska dr v gastro poradně byla těžká pohodářka.. Malá měla z ničeho nic zánět levé ledniny a močových cest.. týden v kuse na kapačkách :zed: :zed:

ach jo :zed: chuderka malá :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
10.7.14 23:25
@pusina1 píše:
ach jo :zed: chuderka malá :hug: :*

ale doufám že zlé už má vybrané a teď už bude jen pohoda :hug:

• Citovat
  • Upravit
2841
10.7.14 23:39
@sissi79 píše:
ale doufám že zlé už má vybrané a teď už bude jen pohoda :hug:

pevně věřím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
11.7.14 12:08
@sissi79 píše:
ale doufám že zlé už má vybrané a teď už bude jen pohoda :hug:

Drzim palce, at je mala brzy v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.7.14 12:39
@Althya píše:
Drzim palce, at je mala brzy v poradku :kytka:

Děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
1767
11.7.14 13:33

Pojdme se vratit zpet k tematu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
11.7.14 13:40

@milacekadelka Me se tva reakce na manzelovu neveru libi, ale u toho meho by to takto nefungovalo. Nas vztah nebyl idealni ani pred jeho odjezdem, mela jsem hi uz plne zuby a davala mu to patricne najevo, reci typu: „uz abys odjel, konecne budu mit klid, neda se to s tebou vydrzet“ byly prakticky na dennim poradku :oops: Takze, pokud bych reagovala takhle chladne a bez emoci, asi by se sbalil a odesel, protoze co vysvetlovat zenske, kterou to ani netrapi a ma me na haku…tak myslim, ze by to muz vnimal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.7.14 13:46

@Althya hele, dostal jsi ťafku a to co psal té servírce byl hnus. Já jsem přesvědčená, že s ní nespal, jen blbě tokal. Ale víš, co se mi líbí u tebe? To jak přemýšlíš, ta sebereflexe. Jak si uvědomuješ, že jsi v tom vztahu tedy sakra nebyla ideální partnerka a že on to s tebou vůbec neměl růžový. Jsi kabrňák, že to přiznáš. Přiznání je víc jak polovina úspěchu, teď na tom můžeš zapracovat a třeba se vám podaří mít příjemný harmonický vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
11.7.14 13:52

@terinka4444 s tím naprosto souhlasím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
11.7.14 13:53
@terinka4444 píše:
@Althya hele, dostal jsi ťafku a to co psal té servírce byl hnus. Já jsem přesvědčená, že s ní nespal, jen blbě tokal. Ale víš, co se mi líbí u tebe? To jak přemýšlíš, ta sebereflexe. Jak si uvědomuješ, že jsi v tom vztahu tedy sakra nebyla ideální partnerka a že on to s tebou vůbec neměl růžový. Jsi kabrňák, že to přiznáš. Přiznání je víc jak polovina úspěchu, teď na tom můžeš zapracovat a třeba se vám podaří mít příjemný harmonický vztah.

S timto naprosto souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
11.7.14 13:54
@milacekadelka píše:
@terinka4444 s tím naprosto souhlasím :kytka:

Jsi me predbehla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
12.7.14 09:55

@Althya tak jak to jde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1767
12.7.14 12:34
@sissi79 píše:
@Althya tak jak to jde :kytka:

Ted zrovna na pytel, zrovna volali rodice, ze ma si stezuje na bolesti usi, ma rymu, tak asi z toho, musim s ni zajet na pohotovost :nevim: Snad to nebude nic vazneho, jinak jedeme ke tchyni az do utery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
12.7.14 12:35
@Althya píše:
Ted zrovna na pytel, zrovna volali rodice, ze ma si stezuje na bolesti usi, ma rymu, tak asi z toho, musim s ni zajet na pohotovost :nevim: Snad to nebude nic vazneho, jinak jedeme ke tchyni az do utery

to je to počasí naprd.. chvilku tak a chvilku tak.. Tak držím pěsti ať je brzo zdravá :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1767
12.7.14 12:39

Holky, budu tady asi az v utery, zatim se mejte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat