Manželův kamarád, můj trapas

Anonymní
24.3.14 08:37

Manželův kamarád, můj trapas

Dobrý den. Nejprve omluva za anonym, ale musím, jde o citlivé téma a je to taky ostuda. Mám manžela a řekla bych, velmi spokojené manželství, opravdu není problém. Máme spolu 1 dvouleté dítě. Poprvé, co máme malou jsem byla minulý týden na pořádné akci, do rána. I s manželem a jeho kamarádama. No ve zkratce, přiopila jsem se, jeden z nich se mi opravdu líbil, my se více zapovídali a já se ho pořád letmo dotýkala :zed: Pak se omlouvala a on říkal, že není za co a že kdybych nebyla manželka kamráda, tak by se neudržel. Já druhý den sesmolila sms, kde jsem se mu omlouvala, házela si popel na hlavu. On napsal, že v pohodě, že mu bylo fajn a že jsme se dobře pobabavili, ale že se nic nestalo, že mám být v pohodě.. Já jsem blbec, blbec…Manžela bych nepodvedla, miluju ho. Nestalo se mi to ještě :nevim: Připadám si dost špatně. Jen kvůli tomu, že mě přitahoval a já se ho dotýkala :zed: Nic se nestalo, ale jeho přítomnost se mi líbila. Mám výčitky kvůli manželovi, výčitky z toho, že jsem tohle připustila. Co s tím? Jo a taky se mi už nechce setkat s tím daným kamarádem, jelikož před ním se naopak stydím. Jenže to taky nejde..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
24.3.14 08:38

Poučení pro příště - nepij, když to neumíš. a teď? buď ráda, že se nic nestalo a zapomeň na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.3.14 08:40

Neblázni. Přišlo jaro, nic hrozného jsi neprovedla. Aspoň si udržíš sebevědomí a ověřila sis, že manžela nepotřebuješ podvádět. Nevyhýbej se mu, jen se už netvař tak dostupně. A jestli to tvůj neví, zbytečně to s ním neprobírej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531

Na tvém místě bych se tím netrápila, nic se nestalo, tak nemusíš mít černé svědomí a i on to bere v pohodě. Buď v klidu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51

Kašli na to. Hlavně už se drž zpátky, když piješ. To člověk udělá blbost jedna dvě. Hlavně, když moc nikam nechodí a nepije. Tohle se stane skoro každému alespoň jednou v životě.

• Citovat
  • Upravit
6257
24.3.14 08:41

Nehrot to tolik, jinak je z toho pak jeste vetsi kovbojka. Mazela milujes, nic si neudelala, tak klid.Spis to az moc resis ani ty sms si psat nemusela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
24.3.14 08:42

Vždyť se nic nestalo ne? Já čekala, že napíšeš, že jste se líbali nebo tak něco :jazyk: Pokud opravdu trpíš výčitkama, pak jak píše martina, neožer se :mrgreen: Spíš bych si dala bacha na to, co řekl ten kamarád. Aby nakonec nevyjel on po tobě :think:

• Citovat
  • Upravit
328
24.3.14 08:52

To je jen morální kocovina.sto let si nikde nebyla tak máš divnej pocit viny.nic si neudělala. kašli na to.to se stává. tak si pohladila jinýho chlapa no bože, svět se nezboří. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
24.3.14 09:07

To není žádná tragédie, se stane :). Zvedla sis sebevědomí a kamarádovi asi taky…příště nepij a měj střízlivou hlavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50161
24.3.14 09:22

Neřeš to, nic se mezi vámi nestalo. Tu SMS-ku si psát nemusela, to by mi přišlo trapné, ale co stalo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.3.14 09:40

Neblbni, nic se nestalo, na jarním flirtu není nic špatnýho, pokud ho včas utneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
24.3.14 09:42

Buď v klidu. Jednak se nic nestalo. A pak.. je úplně přirozené, že tě přitahují i jiní muži, než tvůj manžel. Kdyby ne, bylo by to snad i proti přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.3.14 09:48

Nic se nestalo, ale příště mín alkoholu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
24.3.14 10:08

Tak pokud jsi byla jen „přiopilá“ a nemáš okno, pak jsi asi věděla, co děláš (nemyslím to zle). Spíš bych se sama sebe zeptala, proč ti v hlavě nezablikalo „stop“, které by mělo blikat i v opilosti. Ale víc bych se tím netrápila, svého muže miluješ, a teď už asi budeš vědět, kdy přestat. S tím kamarádem bych se klidně stýkala, když ti napsal, že se nic nestalo. Určitě nečeká pokračování a pokud se mu budeš vyhýbat, zbytečně mu tím budeš celou událost připomínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
24.3.14 11:49
@Anonymní píše:
Dobrý den. Nejprve omluva za anonym, ale musím, jde o citlivé téma a je to taky ostuda. Mám manžela a řekla bych, velmi spokojené manželství, opravdu není problém. Máme spolu 1 dvouleté dítě. Poprvé, co máme malou jsem byla minulý týden na pořádné akci, do rána. I s manželem a jeho kamarádama. No ve zkratce, přiopila jsem se, jeden z nich se mi opravdu líbil, my se více zapovídali a já se ho pořád letmo dotýkala :zed: Pak se omlouvala a on říkal, že není za co a že kdybych nebyla manželka kamráda, tak by se neudržel. Já druhý den sesmolila sms, kde jsem se mu omlouvala, házela si popel na hlavu. On napsal, že v pohodě, že mu bylo fajn a že jsme se dobře pobabavili, ale že se nic nestalo, že mám být v pohodě.. Já jsem blbec, blbec…Manžela bych nepodvedla, miluju ho. Nestalo se mi to ještě :nevim: Připadám si dost špatně. Jen kvůli tomu, že mě přitahoval a já se ho dotýkala :zed: Nic se nestalo, ale jeho přítomnost se mi líbila. Mám výčitky kvůli manželovi, výčitky z toho, že jsem tohle připustila. Co s tím? Jo a taky se mi už nechce setkat s tím daným kamarádem, jelikož před ním se naopak stydím. Jenže to taky nejde..

No nic zas tak strašného se nestalo ne? Říká se že kdo se ráno nestydí tak se nebavil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí