masáž hráze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
17.11.13 18:38

Zaslouzil by, ja vim :-). A dekuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.11.13 18:39
@Bekyn píše:
No nemáš zač, držim palce ať je Ti masáž co k čemu… Tatínek by zasloužil… :cert: :cert: :cert: :cert: Ale Ty si pamatuj, těhotná žena je krááásnáááá, i když to občas tak nevypadá, nebo se na to necítíš… JE TO TAK!!! :hug:

No holky, já bych zase těhotným s tím krásným vzhledem moc medu okolo huby nemazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
17.11.13 18:43
@Burj Chalifa píše:
No holky, já bych zase těhotným s tím krásným vzhledem moc medu okolo huby nemazala.

Nejde o mazání medu, jde jen o dobrý pocit maminky. Je jasné že je to tak trochu nadsázka, ale kdo jiný než tatínek miminka by měl maminku podporovat?? Hlavně od něj by měla slýchat tyhle sladké lži, jelikož realitu vidí v zrcadle a její opakování z úst tatínka nikomu neprospěje… Sladká lež alespoň nachvilku zahřeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.11.13 18:55
@Bekyn píše:
Nejde o mazání medu, jde jen o dobrý pocit maminky. Je jasné že je to tak trochu nadsázka, ale kdo jiný než tatínek miminka by měl maminku podporovat?? Hlavně od něj by měla slýchat tyhle sladké lži, jelikož realitu vidí v zrcadle a její opakování z úst tatínka nikomu neprospěje… Sladká lež alespoň nachvilku zahřeje…

Teda mámo, ty máš větší panděro než vrchní z knajpy Na růžku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.11.13 18:58

Na svuj vek a stav rozhodne nevypadam, takze med kolem huby mazat nepotrebuju a neatraktivne si nepripadam. Akorat muj chlap ma problem, ale to je JEHO problem a ja si kvuli nemu mindraky delat nebudu, na to uz jsem dost stara… Jen jsem holt na nektery veci sama, na rozdil od zenskych, ktery chlapi masirujou, obskakujou nebo treba holej tam, kam si nedosahnou a tak hledam navody a rady na internetu. Zas kdyz se neco podela, vim, ze preziju i bez nej :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.11.13 19:06
@mafie píše:
Na svuj vek a stav rozhodne nevypadam, takze med kolem huby mazat nepotrebuju a neatraktivne si nepripadam. Akorat muj chlap ma problem, ale to je JEHO problem a ja si kvuli nemu mindraky delat nebudu, na to uz jsem dost stara… Jen jsem holt na nektery veci sama, na rozdil od zenskych, ktery chlapi masirujou, obskakujou nebo treba holej tam, kam si nedosahnou a tak hledam navody a rady na internetu. Zas kdyz se neco podela, vim, ze preziju i bez nej :-P

Taky na to máš výstižný nick(to myslím v dobrém).Zase z toho netřeba dělat vědu. Chlap má být chlapem jinak než prokazovat „správné“ tatíkovství líbáním pupíku nebo masážním nořením prstů do vaginy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
17.11.13 19:07

@mafie tyjo nezlob se ale píšeš o něm jako by to mimi ani nechtěl 8o ale pletu se že jo?? ;) jak vypadaj jeho jiný zájmy?

• Citovat
  • Upravit
3993
17.11.13 19:12
@Burj Chalifa píše:
Teda mámo, ty máš větší panděro než vrchní z knajpy Na růžku :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.11.13 19:32

Ale jooo, mimi chce, nekdy mam az pocit, ze vic nez ja. Akorat ty jiny, padesatikilovy a mlady zajmy me nekdy trochu stvou. (Pritom netehotna strcim do kapsy kdejakou dnesni sestnactku - a to nijak nemachruju, jen se divam kolem sebe a obcas mi to hodne zvedne sebevedomi :-D :andel: ). Navic, sam vypada jak vrchni z knajpy Na ruzku :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.11.13 19:35
@Burj Chalifa píše:
Taky na to máš výstižný nick(to myslím v dobrém).Zase z toho netřeba dělat vědu. Chlap má být chlapem jinak než prokazovat „správné“ tatíkovství líbáním pupíku nebo masážním nořením prstů do vaginy.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
17.11.13 20:26

@mafie se nedivím to by mě teda taky štvalo :mrgreen: ale závidím ti tvé sebevědomí :mrgreen: upřímně :) jsi díky tomu taková, že to nehrotíš a to je dobře :palec:

• Citovat
  • Upravit
125
17.11.13 20:47
@Nicolink píše:
@mafie se nedivím to by mě teda taky štvalo :mrgreen: ale závidím ti tvé sebevědomí :mrgreen: upřímně :) jsi díky tomu taková, že to nehrotíš a to je dobře :palec:
@Nicolink píše:
@mafie se nedivím to by mě teda taky štvalo :mrgreen: ale závidím ti tvé sebevědomí :mrgreen: upřímně :) jsi díky tomu taková, že to nehrotíš a to je dobře :palec:

Mno… ono me sebevedmi taky dostalo posledni rok dost zabrat, ale vsechno je jen v hlave a da se s tim srovnat. Takze asi tak: hlavne se z nikoho nepo***t :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
17.11.13 20:49
@mafie píše:
Mno… ono me sebevedmi taky dostalo posledni rok dost zabrat, ale vsechno je jen v hlave a da se s tim srovnat. Takze asi tak: hlavne se z nikoho nepo***t :-D :-D
:lol: :lol: :lol: nooo a to je důležité
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky