Masaze shiatsu v Prerove

256
12.1.05 08:34

Masaze shiatsu v Prerove

:D Holky prosim vas,mohly by jste mi poradit,kde by se dalo zajit v Prerove na masaze shiatsu?Moc rada bych si masaze nechala udelat.Dekuji Misa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
12.1.05 09:06

Ahojka Míšo. Taky bych potřebovala trošku napravit dušičku i tělo. Našla jsem si v mobilu jedno číslo, pokud se nepletu, tak paní dělá shiatsu, jenom nevím jestli je přímo v Přerově. Mám v plánu si ji objednat, u mě je to nošení dříví do lesa. Taky mě napadlo, že bych si tě vzala do parády já, ale s naší cácorkou je to o ničem a manža má teď tolik práce, že nemá čas na hlídání. Na sh. musí být klid a pohoda, nikam nespěchat a to s kojením dohromady nejde. Takže si paní nechám vlézt do zelí a pošlu ti na ni kontakt SZ. Můžu ti doporučit, že jestli jezdí domů ke klientům, pak zvol raději tuhle variantu, po shiatsu je dobré zůstat doma v klidu. Jestli budeš chtít, ozvi se mi, dala bych ti kontakt i na kluka z Kroměříže (tam je 100% kvalita zaručena, usnula jsem mu pokaždé pod rukama jak miminko)
Pak se mi, prosímtě, ozvi jestli jsi byla spokojená
 Radka

• Citovat
  • Upravit
256
12.1.05 09:33

Radino ani nevis,jak si mi tim pomohla,rada bych ten kontakt na pani,radsi bych chtela zenskou dusisku,ale i na toho kluka by to neuskodilo.Kazdopadne az by byla mala starsi tak bych brala masas od tebe.Pravda je takova,ze pro me by to bylo jen kdyz prijedu na navstevu domu,jinak pravidelne to je pro mamku,ta potrebuje to pohlazeni po dusi hodne.Jsem rada,ze si napsala.Vcera sem hledala na netu kde co,ale nejvic je toho v Praze.Prosim te o kontakt na oba.Dekuji misa.{Uz prihlasena}

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí