Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, máte někdo masážní podložku Pranamat Eco? Jste s ní spokojené? Pomáhá vám? Přemýšlím o koupi, ale cena je trochu vyšší, tak nechci aby to byli vyhozené peníze.
Doma to máme tak asi 30 let. Vzdycky jsme se mámě smáli, že na to i spí. No a už mám asi 10 let svojí a naprosto ji miluji:-D Ty starší jsou tedy Iplikator, v mezičase jsem kupovala i od Tchibo (ve slevě to nebylo tak drahé), tenhle týden mi přišla z Ali na chalupu a už jsrm ji zkoušela. Přímo Pranamat jsem nezkoušela, ale je to účinkem jedno a to samé.
@Noemi1984 Díky, určitě si nějakou objednám. Jen budu muset popřemýšlet, kolik do toho zainvestuji.
Diskuze je sice staršího data, nicméně pro ty, kteří vyhledávají informace. Výše zazněl názor Noemi1984, že Pranamat nezkoušela, ale že je to to samé, jako jiné podložky. Stejný názor jsem měla donedávna také a nyní mám Pranamat doma, takže mohu srovnat a opravdu se to srovnat NEDÁ! Pranamat je úplně o něčem jiném. Původní podložku jsem darovala a jinou, než origo už nechci, doporučuji zkusit na vlastní kůži, ten rozdíl je opravdu markantní ![]()
@Lucyll píše:
Diskuze je sice staršího data, nicméně pro ty, kteří vyhledávají informace. Výše zazněl názor Noemi1984, že Pranamat nezkoušela, ale že je to to samé, jako jiné podložky. Stejný názor jsem měla donedávna také a nyní mám Pranamat doma, takže mohu srovnat a opravdu se to srovnat NEDÁ! Pranamat je úplně o něčem jiném. Původní podložku jsem darovala a jinou, než origo už nechci, doporučuji zkusit na vlastní kůži, ten rozdíl je opravdu markantní
Jj, reklama jako vyšitá
![]()
@Salorka píše:
Holky, máte doma něco jiného než Pranamat?
Nemám s Pranamat zkušenosti, vzala jsem nějakou levnou z Alzy a vracela jsem, bylo to takové dost podivné, ten plast byl tvrdý a jak se to nijak nepřizpůsobilo, tak to bylo nepříjemné. Chyběl nějaký pocit pohodlí, jen píchání mě neuspokojilo ![]()
Mám z Lidlu pár let.
Doposud jsem na podložce ležela jen na podlaze, nedávno jsem ji dala do postele a zjistila, že tam účinkuje ještě více.
Také jsme měli tu první, co se prodávala před třiceti lety, tenkrát jsem neměla výdrž.