Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, neporadíte prosím někdo, kde se dá sehnat Mascarpone za rozumnou cenu? ..Lidl, Penny, Billa, Albert, Kaufland???
Vím jen o Tescu (40,–). U nás měli obdobu Mascarpole (32% tuku) za 30,– ale jak naschvál mi to dnes vyprodali a já ho potřebuji na Tiramissu na zítra ![]()
Kdybyste někdo měl typ, budu ráda - pověřila bych manžela, aby koupil cestou z práce ![]()
tak tam dej klasický pomazánkový máslo, chutná to stejně dobře jako mascarpone a výjde tě na +-16kč.
Tu obdobu myslíš Maskara z Polné? U nás u Hrušky, asi tak za tu cenu, cos uvedla.
Chudák manžel
.
Při nejhorším bych to tak musela ošidit, ale nerada bych, mně právě chutná s klasikou, protože teda když si vezmu zvlášť chuť mascarpone a pom.másla, tak je to úplně něco jiného ![]()
Je pravda, že z pom. másla jsem ho nikdy nedělala, ale nemůžu si pomoc, z hotového Tiramissu cítim takovou ty tipickou chuť mascarpone ![]()
musím se přiznat, že já jsem nepoznala rozdíl. Ale jinak vím, že mascarpone prodávají v bille, ael cenu nevím.
Lentilko: jo jo, to je ono
No k vám k Hrušovi by asi netrefil
U nás to zase mají U Květáka, ale manžel trefí jen do těch hypermarkétů, co jsem uváděla ![]()
Příspěvek upraven 23.06.10 v 13:58
Len-til-kah píše:
Tu obdobu myslíš Maskara z Polné? U nás u Hrušky, asi tak za tu cenu, cos uvedla.
Chudák manžel.
jojo ![]()
Hruška je tež řetězec
, ale až teď jsem dogooglila, že jenom ostravský. Květáka zas neznám já.
Manžela bych do toho vzhledem ke komplikovanosti úkolu asi tedy netahala
.
Ahojky, v neděli jsem kupovala mascarpone v Globusu. Stálo cca 45,–. Jinak ho kupuji přímo u Italů.
Tiramisu z mascarpone a Tiramisu z pomazánkového másla se nedá srovnat. ![]()
mivaji ho v penny…ale mam pocit ze jen nekdy..nejsem si jista jestli jsou ted ty spravny dny…a me teda tiramisu z pom. masla vylozene nechutna…ale jinak ho mam moc rada ![]()
Tak me teda z pomazankoveho masla vubec nechutna,s mascarpne se neda srovnat.
Videla jsem v Globusu,v kaufu taky obcas.
Mascarpone mají určitě v Kauflandu i Hypernově, ale nevím za kolik…
Hruška je i v Rožnově a na Vsetíně ![]()
Ono je to dost i o ceně, někdy dražší je daleko jemnější a stačí ho míň. To Tesco bych úplně nezavrhovala.