Dortícek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.6.10 20:37

Dortícek

Ahoj poradite mi s receptem udelat nejaky studeny dorticek klidne nejaky piskotovy…Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16077
20.6.10 20:40

ahoj, já mám v pánu dělat k 1. narozkám jogurt-nejlépe Holandia…je hodně hustý + zakys. smetana..tak 1:1 a postupně prokláadat piškotama…na vrh ovoce na ozdobení..jednoduchý, rychlý dort.. přes noc do ledničky a je hotovo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.10 20:45

nechci nejaky velky dort spise takovy zakusek :-D dekuji

• Citovat
  • Upravit
662
20.6.10 20:51

Smetanu, tu v kelímku. Osladit trochou vanilínového cukru, můžeš prokládat piškotama i ovocem, lze udělat velký dost, nebo připravit do pohárů po porcích :wink: Já to připravuji do malých skleniček, aspon se to nerozpatlává :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
20.6.10 20:59

za mě je nejlepší tenhle http://www.recepty.cz/…-be-be-13313. A ani nemusí být jahody, klidně i jiné ovoce. Už jsem ho dělala asi 20× a vždy oooobr úspěch :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
20.6.10 21:24

naspod piškoty pokapat rumem(trochu) potom pokapat studenou silnou kávou (více) na to krém z 2pomazánkových másel+120g lučiny +200g cukru +ušlehané šlehačky -na krém dáš ovoce jahody ,banány no máš doma na to trochu krému a pak zas piškoty ,piškoty můžeš dát i k okraji formy aby to líp vypadalo a poslední vrstva je krém ten pak posypeš kakaem a dáš do ledničky min.na 4 hodiny ,ale půlden je lepší -je to bomby kaloriká ,ale hooodně dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí