Těstovinový salát

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Marry11
11.6.10 19:43

Těstovinový salát

Holky sháněla jsem yofree po celým okolí a nesehnala jsem nakonec jse koupila bílý jogurt. Držím dietu takže s tatarkou si to nemůžu dovolit. Ale mám strašnou chut na ten salát a troška mně neuškodí. Neporadí někdo jak to případě dochutit?Bude to dobré jen s bílím jogurtem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21897
11.6.10 19:53

Davam do jogurtu jeste cesnek,sul,pepr,olivovej olej.A to pak do salatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.6.10 19:57

Jasně, s bílým jogurtem je to mňamka :palec: . Já teda dávám jen trošku soli a trošku oliv. oleje - ten proto, aby nebyly těstoviny tak suché. Jinak do toho natřískám spoustu zeleniny - papriky, okurky, rajčata,…a miluju surimi tyčinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.6.10 20:03

Jo a někdy i tvrdý sýr nakrájený na kostičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
11.6.10 20:05

holky díky když se mně to bude zdát divné tak tam ještě něco přidám jen právě jsem nevěděla co.
Bude to jist i malá tak ten česnek asi ne.
Jinak jsem naprosto vybavena zelenina za babku, takže hurá do salátku :palec:
Ještě mám sýr a šumku :)
Už vařím vajíčka at se zítra nezdržuju a v 9 obědvám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12154
11.6.10 20:12

A to já zase někdy vyzkouším s těmi vajíčky… :think: :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
11.6.10 20:18

Bílý jogurt nebo i lehkou zakysanou smetanu dávám místo tatarky třeba i do pomazánky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
11.6.10 20:20

No holky po tom co se ted zajímám co má kolik kj tak tatarka má ve 100 gramech 2000 kj :cert: to teda je dost kalorická bomba když ji tam dám aspon 200 ml a do toho ještě těstoviny :cert:
Proto ty rady na jogurt už nevím co vařit a toto jsme neměli aspon 3/4 roku :palec:

• Citovat
  • Upravit
3627
11.6.10 20:31

Tak já dávám: rajčata, papriky, balkán a olivy a zakysanou smetanu nebo jogurt, nebo ještě přidat tuňáka, ale bez oliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.6.10 20:37

Já dávám malému i s česnekem a jí to v pohodě. My máme česnek rádi :mrgreen:
Salát dělám i bez jogurtu. Jen česnek, oliváč, bylinky (hlavně bazalka)a vyklopím tam jeden kelímek sýru cottage.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.6.10 20:44

s bilym jogurtem je to mnamka,davam hooodne zeleniny,vajicka a tvrdy syr na kosticky.

OT Radu ahooooooooooooj :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
11.6.10 20:45

Bude ta bazalka tam dobrá nebude moc silně aromatická?Zrovna mám dostatek bazalinky na okně :think:

• Citovat
  • Upravit
12154
11.6.10 20:47

Ahooooooooj Tami :mavam: , koukám, že máme stejný apetit :lol: . Jen jsem ještě nezkusila ty vajíčka, ale je fakt, že tatarku u nás člověk nenajde. Protože všude dávám bílý jogurt (ne teda ke smažáku :lol: ). Ony ty jídla - saláty a pomazánky jsou takové lehčí a líp stravitelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.6.10 20:49

Marry, bazalku nevím, zkus třeba na talířek trochu a uvidíš. Já když mám čerstvou petrželku, tak ji dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
11.6.10 21:18

Tak bazalka, zvlášť čerstvá je aromatická, někomu může vadit, tak zkus raději bokem, jak psala Radúna. Já ji mám ráda a dávám snad všude, kde jsou rajčata, který taky milujem. Mně zas vadí tymián a provensálský bylinky.
A příští týden dělám taky salát a zkusím s vajíčkama a jogurtem ať je změna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport