Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Davam do jogurtu jeste cesnek,sul,pepr,olivovej olej.A to pak do salatku.
Jasně, s bílým jogurtem je to mňamka
. Já teda dávám jen trošku soli a trošku oliv. oleje - ten proto, aby nebyly těstoviny tak suché. Jinak do toho natřískám spoustu zeleniny - papriky, okurky, rajčata,…a miluju surimi tyčinky.
holky díky když se mně to bude zdát divné tak tam ještě něco přidám jen právě jsem nevěděla co.
Bude to jist i malá tak ten česnek asi ne.
Jinak jsem naprosto vybavena zelenina za babku, takže hurá do salátku ![]()
Ještě mám sýr a šumku ![]()
Už vařím vajíčka at se zítra nezdržuju a v 9 obědvám ![]()
Bílý jogurt nebo i lehkou zakysanou smetanu dávám místo tatarky třeba i do pomazánky ![]()
No holky po tom co se ted zajímám co má kolik kj tak tatarka má ve 100 gramech 2000 kj
to teda je dost kalorická bomba když ji tam dám aspon 200 ml a do toho ještě těstoviny ![]()
Proto ty rady na jogurt už nevím co vařit a toto jsme neměli aspon 3/4 roku ![]()
Tak já dávám: rajčata, papriky, balkán a olivy a zakysanou smetanu nebo jogurt, nebo ještě přidat tuňáka, ale bez oliv.
Já dávám malému i s česnekem a jí to v pohodě. My máme česnek rádi ![]()
Salát dělám i bez jogurtu. Jen česnek, oliváč, bylinky (hlavně bazalka)a vyklopím tam jeden kelímek sýru cottage.
s bilym jogurtem je to mnamka,davam hooodne zeleniny,vajicka a tvrdy syr na kosticky.
OT Radu ahooooooooooooj
![]()
Bude ta bazalka tam dobrá nebude moc silně aromatická?Zrovna mám dostatek bazalinky na okně ![]()
Ahooooooooj Tami
, koukám, že máme stejný apetit
. Jen jsem ještě nezkusila ty vajíčka, ale je fakt, že tatarku u nás člověk nenajde. Protože všude dávám bílý jogurt (ne teda ke smažáku
). Ony ty jídla - saláty a pomazánky jsou takové lehčí a líp stravitelnější.
Marry, bazalku nevím, zkus třeba na talířek trochu a uvidíš. Já když mám čerstvou petrželku, tak ji dám.
Tak bazalka, zvlášť čerstvá je aromatická, někomu může vadit, tak zkus raději bokem, jak psala Radúna. Já ji mám ráda a dávám snad všude, kde jsou rajčata, který taky milujem. Mně zas vadí tymián a provensálský bylinky.
A příští týden dělám taky salát a zkusím s vajíčkama a jogurtem ať je změna ![]()
Holky sháněla jsem yofree po celým okolí a nesehnala jsem nakonec jse koupila bílý jogurt. Držím dietu takže s tatarkou si to nemůžu dovolit. Ale mám strašnou chut na ten salát a troška mně neuškodí. Neporadí někdo jak to případě dochutit?Bude to dobré jen s bílím jogurtem?