Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hodně lidí chodí do globusu, pak dražší a možná i kvalitnější najdete ve sklizeno, něco podobného jako sklizeno prý je ve Vaňkovce- vchod je někde z boku. Kuřecí maso kupuji ve sec. prodejnách s kuřecím a krůtím masem- ale bohužel ani tam se někdy nevyhnete tomu, že maso je jemně chycené ![]()
@magicalee
ať porušuješ nebo ne, mě by to teda taky zajímalo ![]()
Já mám maso od maminky, která ho kupuje u známé v řeznictví, což je ale hodně z ruky, tak bych ráda občas nakoupila taky sama - v super- a hypermarketech zásadně nekupuju, pokud není nouze a v přilehlých uzeninách taky ne, takže se mi výběr hodně zužuje… ![]()
V super hyper jsem nekupovala nikde, hlavně ne žádné balené. Když už v hyper, tak kvalitní maso měli v pultovém prodeji v Globusu, těch se musím zastat, že to bylo kvalitní. Jinak zkus obejít malé řezníky ve Tvém okolí, já jsem bydlela v Maloměřicích a chodila jsem tam ke dvěma malým řezníkům do Husovic, ti byli kvalitní. Ti malí soukromníci většinou mají čerstvé maso, chce to vyzkoušet ![]()
Příspěvek upraven 01.10.13 v 13:09
Ja nekdy hovezi koupim v bille vytahnu ho az ze zadu tam maj ty cerstvejsi kousky hezky schovany pod tema starsima
a vzdycky krasme uoní
pac kdyz to vidim v tech reznictvich hnusny okoraly ![]()
My kupujeme kuřecí v Lidlu, hověží ve Sklizeno a ryby v Ocean 48.
Já už teď naštěstí maso neřeším, máme vše domácí. Ale když jsem kupovala, tak je opravdu lepší se podívat po menších řeznictvích, rozhodně nekupovat balené v supermarketech. My máme u nás 2 malé obchody, kde maso prodávají (Rosice u Brna) a nestalo se mi, že by maso smrdělo nebo bylo nějak chycené. Každopádně u kuřecího je vždy problém, my jsme se v poslední době radši bez kuřecího obešli, protože to je nadopované sra*kama snad všude. Úplně ideální by bylo, poptat se v okolí nebo pokud máte známé někde na vesnici, zda někdo maso nenabízí přímo svoje, z domácích kuřat, slepic, prasat atd…ale to chce zase mít větší mrazák ![]()
S tím hovězím je to problém, protože je drahé a málokdo ho kupuje. Přesto si ale myslím, že je lepší ho koupit u řezníka, v hyper může vypadat čerstvě jenom proto, že hozrovna umyli a přebalili
U řezníka lze zjistit, kdy naváží čerstvé maso a podle toho tam chodit. No ale je to alchymie sehnat dobrého řezníka ![]()
Chodím do centra na Lidickou. Jsou tam snad tři, já chodím do toho co je u antonínské. Nikdy nezklamali, maso nádherné, pořád tam na něj stojí fronty. stajhauser mi přijde dražší, koupila jsem tam párkrát a maso nebylo nic moc.
@MinkaD jo s tim stainem taky nejsem uplne spokojená s tím na táboře..
@magicalee co nevoni ale kolik je v tom vody obyč kuře dam do trouby a vůbec nemusim podlejvat a kuře je poloviční
![]()
no ja začala nakupvat u Vepřeka na Veveří
a jsem spokojena ![]()
Tak kuřecí většinou v hypernově a jsem spokojená- nestává se že by bylo cítit- to naopak Tesko (nechci dělat reklamu)
tam je to hnus..
Ostatní maso suveréně vede Bu-la v Tuřanech a šteinhauser na české- mamka zná paní prodavačky a člověk fakt ví jak to tam chodí.
Hele a dost!!! Uz castokrat se mi stalo. Ze koupim maso a proste nevoni jak by melo naposled kureci rizky v penny -ne primo v marketu ale v reznictvi u nej!! Chci holce kupovat kvalitu a ne zadny buhvi cim nadopovany maso, takze jakej reznik je vaš favorit? Mozna to je ale reklama.. Nevim jestli neporusuju pravidla..