Masozeleninový příkrm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
masozeleninový příkrm
Ahoj, chtěla jsem se zeptat kolik vaše mimina sní na oběd zeleninky ? Když jí dávám kupované, tak stěží 2/3 - tj. tak 100 g max. Dcera má 10,5 měsíce.
Taky jsem se chtěla zeptat na konzistenci, rozmixováváte to úplně ? Nebo necháváte kousky ?
A pokud dáváte polívku, dáváte pak ještě „druhé“ ???
Dík
Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, moje zbasti zeleninoveho prikrmu 150g, zatim rozmixovane kousky odmita. Po polivce uz se u nas druhe neji. Sany+decka (7m, 6l)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHOJ,
nedávno jsme s příkrmy začali…dneska snědl mladej telecí se zeleninou-Hamé a bylo to 130ml a ještě by si dal ![]()
Jinak po polívce už taky nedáme nic.
Gabule ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ondr sní tak 150 g, ale víc většinou nechce. Ve svém věku a vzhledem k tomu, jaký je jinak jedlík, by toho asi mohl sníst víc, ale i tak mi to přijde celkem slušný..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn zje tak do 100 gramov aj to som uz prehnala a len polievku rozmixovanu. Kupovane prikrmy som ponukala len parkkrat odmietal ich.
Ma osem mesiacov.Co sa tyka kupovanych prikrmov-prejdem regal nnestacim sa divit -. paradajky,jahody, dokonca tvaroh,sladene ,solene niet velmi z coho vyberat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prcek bude mít za týden dokončený 7. měsíc a k obědu papá malou skleničku od Hami. Určitě by si ještě dal víc. Po masozelenině už nedostává mlíčko. Max. čajík. Chtěla jsem se zeptat kolik tak baští vaši prckové příkrmu. Nerada bych ho přecpávala. JE veliký jedlík a nechci ho zbytečně přecpávat. Nikdi nedokáže sám přestat:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,tak malému teď bylo 7 měsíců a dopo mi sní velkou přesnídávku a k obědu také velký příkrm,ale je to až tak posledních 14 dní,před tím snědl jen tu malou..
.Jinak mi přijde malej jako hubeňour docela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Honzik ji vse po velkych..
bylo mu 8 mesicu,tech 200ml da.Jen mi nechce pit nic jineho krome mleka
Pred 14dny mel 9840g.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muzu se zeptat jak vypada vas jidelnicek? Prcek taky nechce pit nic jineho nez mlicko. A tak nevim kolik mu davat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rano kolem 6h 150mlika 9h cela presnidavka nebo jogurt hollandia, 11h 150mlika, 14h polevka nebo zelenina-maso 200. Zhruba po 2-3hod zase mleko a vecer v 19h bud presnidavka nebo bramborova kase.Sladkou kasi neji.V noci se budi po 4hodkach na mliko.Ve dne se snazim vselijak do nej nacpat jinou tekutinu,aspon 100caje..Dr rikala,ze aspon to mliko pije.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám je půl roku pryč a k obědu zbaští bezproblémů malou skleničku a pokud vařím doma tak dá i víc, tipla bych že tak 150 g mi zblajzne a pak to ještě zapije čajíkem nebo naředěným džusem ![]()
Jinak my mám ráno mlíko cca 130 ml, dopol zatím mlíko a někdy ani to nevypije, kolem dvanáctý zelenina s masem nebo jenom zelenina. Pak kolem třetí k sváče přesnídávku tu malou zatím
, pak má kolem pátý kaši nebo mlíko a večer ještě mlíko cca 150 ml. No a mezitím mi vypije tak 150 ml čaje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zajimalo by me, jestli to mate nekdo podobne - malemu je skoro 7 mesicu, prikrmujem uz mesic a stale mi na obed sni jen necelou polovinu malinke sklenicky (cca 50 g). Je to normalni? Nemel by uz snist vic? Hned po jidle nekojim, cekam, az si rekne, treba za hodinu, dve. Jste na tom nekdo podobne? Jinak kdyz uvarim jidlo doma, tak toho sni podobne malo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carmen6 skoro dva měsíce bojů s příkrmy, a dnes rekord - 60 G. Malé je 6 měsíců a běžně nesní víc než těch 40 gramů. U nás je to tím, že si moc jídlo neumí vzít ze lžičky a pořád ho jakoby tlačí ven…
děkuju, že jste položila dotaz, aspoň vím, že v tom nejsem sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carmen6 Jsem na tom stejně, jen asi dvakrát mi snědl celou malou sklenku, jinak většinou kolem půlky a ještě je to boj
jen kaši futruje jedna báseň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme příkrmy od 4.mesice ukonceneho a musim rici ze super. Nahrazujeme jedno mlicko dopoledne..pred polednem a papame třeba mrkvicku s bramborem, kureci s bramborem apod.ta sklenička je 125g a spapa mi celou..nejvice nam smakuje brokolice. Co naopak nemusí sladké, jako jablko to vůbec. Ale třeba meruňku tu mi dneska spapal celou sklenku. Šikulka. A na noc dáváme kaši čistou od Hami. Vse kupujeme Hami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit