Mast Fucidin H

982
16.5.17 14:32

Mast Fucidin H

Chtěla bych poprosit o radu, zda někdo máte zkušenost z krémem Fucidin H. Dcerce (3 roky) se na prstech objevila vyrážka, nejdřív maličké pupínky, pak se to dost rozšířilo, červený flek a začala praskat kůže. Byla jsem u kožního, asi atopický egzém, doktor napsal Fucidin H. Mazala jsem týden, pak vyrážka zmizela. Pak byl asi 2 týdny klid a vyrážka se objevila na stejném místě znova. Nevím, zda mohu použít mast znova, když to jsou kortikoidy. Nebo jít raději znova ke kožnímu, ale to je několika hodinové čekání a k tomu mám ještě 4 měsíční miminko, tak si to moc neumím představit. Proto bych chtěla vědět zda mohu zkusit Fucidin znovu mazat. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37298
16.5.17 14:58

Tak nam fucidin dali na impetigo ne na ekzem, pukud ma exem tak to chce mazat porad, ale ne kortikoidy. Jinak malymu se to taky uzdravilo za par dni a po nejake dobe se to vratilo tak sem mazala zas, ale netroufnu si rict jak u vas, kdyz presne nevis co ji vlastne je… kdyztak si na to kozni aspon zavolej, nebo se objednejte, kdyz budes objednana na cas tak urcite nebudes cekat nekolik hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
16.5.17 15:51

Zavolala bych tam. A řekli vám, jak dlouho to máte mazat? Přijde mi divné, že vás nepozvali na kontrolu, když nasadili kortikoidy. A možná byl týden málo a vrátilo se to. Mám zkušenost, že se kortikoidní mastičky vysazují postupně, mažeš třeba nějakou dobu ob den, pak jen jednou týdně a pak se teprve vysadí.
Taky jsme dostali tuto mastičku, malýmu ale moc nepomáhala, ekzém se spravil tak nějak postupně sám na jaře a pak už se naštěstí neobjevil. Nejlepší bude zavolat a poradit se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí