Máte 13. komnatu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3544
26.3.12 21:00

nemam, vzdycky jsem se s tim velkym tajemstvim nekomu sverila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
26.3.12 21:11

Mám a právě proto že je to má 13 komnata tak to zůstane jen mezi mnou a mnou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
6.4.12 11:29

jo.. a ne jednu 8)

Příspěvek upraven 10.04.12 v 08:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.12 10:07

ano

Mám 13. komnatu, myslím, že jí potřebuje každý. Zůstane navždy zamčená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
7.4.12 19:43
@kousanek.cz píše:
Mám 13. komnatu, myslím, že jí potřebuje každý. Zůstane navždy zamčená.

potřebuje? A k čemu? Aby se mohl trápit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.4.12 19:54

Moje třináctá komnata je moje příbuzenstvo. Myslím, že takhle to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.12 19:58
@Clementine píše:
potřebuje? A k čemu? Aby se mohl trápit? :think:

Já se netrápím, ale je to něco, co nikomu neřeknu. V mém případě se za to stydím a změnilo by to pohled ostatních na mne. Ale neříkám, že to tak má každý. Cožpak Vy nemáte žádné tajemství? To, co nikomu nepovíte? (ani manželovi, nejlepší kamarádce apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
7.4.12 20:04
@kousanek.cz píše:
Já se netrápím, ale je to něco, co nikomu neřeknu. V mém případě se za to stydím a změnilo by to pohled ostatních na mne. Ale neříkám, že to tak má každý. Cožpak Vy nemáte žádné tajemství? To, co nikomu nepovíte? (ani manželovi, nejlepší kamarádce apod.)

já jsem psala už někdy na první stránce, že žádnou nemám a vypadá to, že jsemvýjimka… v celé diskusi je, pokud vím, už jen jeden nick, který rovněž žádnou komnatu nemá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.12 16:56

Máte třináctou komnatu?

Ahoj maminky. Téma asi více méně pro anonymky. Zajímá mě, jesti máte nějaké trápení, vlečete s sebou životem nějaké břímě, o kterém se vám těžko mluví, prostě jestli máte nějakou třináctou komnatu. Pro mě je to moje máma, kterou miluju i nenávidim, ceý život ze mě vysává energii, přesto stále podléhám. Někdy si říkám, proč právě já, ale je mi jasný, že každá máme něco. Svěříte se? Pavlína

• Citovat
  • Upravit
24603
15.5.12 16:59

Podobné , ba dokonce stejné téma už tady bylo, a za sebe řeknu že 13-tou komnatu mám a neřeknu ani za nic, ani jako anonym … ;) i když to asi slyšet nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
15.5.12 17:06

Neřeknu :P

• Citovat
  • Upravit
930
15.5.12 17:10

Já 13 komnatu nemám.Možná je to tím,že jsme dost upovídaná :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.5.12 17:12

Já 13. komnatu mám, ale neřeknu, taky ani anonymně…Kdysi jsem to jednou v opilosti řekla jedné kamarádce, ale asi jsem mlela v pláči páté přes deváté, tak ani nevím, jestli mi vůbec věřila, doufám že ne…už to nechci nikdy nikomu říct…já sama jsem se s tím jaksi vyrovnala, už to dál nechci vyhrabávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
15.5.12 17:18

Taky bych to neřekla ani anonymně :mrgreen: Tuším, že každej má nějakej škraloup na, který by rád zapomněl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.5.12 17:26

@CokeLady no v podstatě je to tak, jak to píšeš…prostě něco, o čem nerada mluvíš, či spíše nechceš vůbec mluvit a snažíš se to zasunout někam hluboko do podvědomí a vůbec nevytahovat a nejlépe to z hlavy úplně vytěsnit…a je jedno, jestli je to něco, co jsi „spáchala“ nebo něco nehezkého, co se ti přihodilo…prostě něco pro tebe velmi nepříjemného, když na to pomyslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová