Máte 13. komnatu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
15.5.12 17:06

Neřeknu :P

• Citovat
  • Upravit
930
15.5.12 17:10

Já 13 komnatu nemám.Možná je to tím,že jsme dost upovídaná :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.5.12 17:12

Já 13. komnatu mám, ale neřeknu, taky ani anonymně…Kdysi jsem to jednou v opilosti řekla jedné kamarádce, ale asi jsem mlela v pláči páté přes deváté, tak ani nevím, jestli mi vůbec věřila, doufám že ne…už to nechci nikdy nikomu říct…já sama jsem se s tím jaksi vyrovnala, už to dál nechci vyhrabávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
15.5.12 17:18

Taky bych to neřekla ani anonymně :mrgreen: Tuším, že každej má nějakej škraloup na, který by rád zapomněl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.5.12 17:26

@CokeLady no v podstatě je to tak, jak to píšeš…prostě něco, o čem nerada mluvíš, či spíše nechceš vůbec mluvit a snažíš se to zasunout někam hluboko do podvědomí a vůbec nevytahovat a nejlépe to z hlavy úplně vytěsnit…a je jedno, jestli je to něco, co jsi „spáchala“ nebo něco nehezkého, co se ti přihodilo…prostě něco pro tebe velmi nepříjemného, když na to pomyslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.5.12 17:32

Mám. Je to to, že žiju s partnerkou a máme spolu půlročního syna. I když to o mě většina okolí už spíš ví, než tuší, v práci se s tím hodně špatně srovnávám a bojím se to veřejně říct, i když bych chtěla. A bojím se, že podle profilu si to někdo z práce bude tady číst. A bojím se, až syn bude větší, aby se mu děti nesmáli. Ale prostě to tak je a nezměním to. Naopak nebylo jednoduchý vůbec přijít na to, jak to se mnou je. Asi to budu muset všem vyslepičit, ať se nemusím bát řečí za bukem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
15.5.12 17:36
@danik333 píše:
Mám. Je to to, že žiju s partnerkou a máme spolu půlročního syna. I když to o mě většina okolí už spíš ví, než tuší, v práci se s tím hodně špatně srovnávám a bojím se to veřejně říct, i když bych chtěla. A bojím se, že podle profilu si to někdo z práce bude tady číst. A bojím se, až syn bude větší, aby se mu děti nesmáli. Ale prostě to tak je a nezměním to. Naopak nebylo jednoduchý vůbec přijít na to, jak to se mnou je. Asi to budu muset všem vyslepičit, ať se nemusím bát řečí za bukem :jazyk:

já naopak takový lidi obdivuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
15.5.12 17:37

Taky mam a nereknu :mrgreen: .

@danik333 a ceho se bojis?To jsi v kolektivu zaostalcu ci co?Promin,asi to citis jinak,ale me tvoje trapeni neprijde vubec na 13tou komnatu.Vzdyt je to v dnesni dobe uplne normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.5.12 17:39
@danik333 píše:
Mám. Je to to, že žiju s partnerkou a máme spolu půlročního syna. I když to o mě většina okolí už spíš ví, než tuší, v práci se s tím hodně špatně srovnávám a bojím se to veřejně říct, i když bych chtěla. A bojím se, že podle profilu si to někdo z práce bude tady číst. A bojím se, až syn bude větší, aby se mu děti nesmáli. Ale prostě to tak je a nezměním to. Naopak nebylo jednoduchý vůbec přijít na to, jak to se mnou je. Asi to budu muset všem vyslepičit, ať se nemusím bát řečí za bukem :jazyk:

Asi bude opravdu nejlepší to říct veřejně, dřív než to za tebe udělá někdo jiný a budeš terčem, lidi umí být hnusní :roll: Na druhou stranu těžko si v práci stoupneš s amplionem na chodbu a oznámíš jim to v polední pauze že…je to těžké radit, zvlášť když člověk nezná tu situaci…ale jsi dobrá, že o tom takhle uvažuješ, že to chceš říct…ačkoliv zas z jiného pohledu - každému je do toho prd…ať se rozmyslíš jak chceš, je to tvoje rozhodnutí, držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
15.5.12 17:39
@locika píše:
@CokeLady no v podstatě je to tak, jak to píšeš…prostě něco, o čem nerada mluvíš, či spíše nechceš vůbec mluvit a snažíš se to zasunout někam hluboko do podvědomí a vůbec nevytahovat a nejlépe to z hlavy úplně vytěsnit…a je jedno, jestli je to něco, co jsi „spáchala“ nebo něco nehezkého, co se ti přihodilo…prostě něco pro tebe velmi nepříjemného, když na to pomyslíš…

Tak takových mám hned několik… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.5.12 17:42
@Jaruna píše:
Taky mam a nereknu :mrgreen: .@danik333 a ceho se bojis?To jsi v kolektivu zaostalcu ci co?Promin,asi to citis jinak,ale me tvoje trapeni neprijde vubec na 13tou komnatu.Vzdyt je to v dnesni dobe uplne normalni.

Ale jó, máš asi pravdu..je fajn, to moc takhle tady veřejně říct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 17:49

mám a nejhorší na tom je,že někdy se mé myšlenky točí jenom kolem ní(té 13 komnaty´)…bojím se,že stejně jednou vyjde pravda na povrch a to vůbec nevím co budu dělat…bohužel jsem se taky zdůvěřila kamarátce a hrozně toho lituji…nejde to vzít spátky…to,že jsem svojí tajnou komnatu někomu otevřela je pro mne horší jak to,že jí mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
15.5.12 17:52

Mám. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
15.5.12 18:10

Nejhorsi je ten pocit, ze mi do ty hlavy nekdo vidi. Jasne, nejde to, ale treba me napadne… Ja ted myslim na to a to, urcite vypadam a tvarim se blbe, co kdyz nekdo uhadne, co se mi ted mele v palici? Nebo co kdyz se zepta a ja to omylem prokecnu?
Kazdej asi mame neco, jestli nekdo nema, tise zavidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
15.5.12 19:18

holky a proc to nechcete napsat ani anonymne? aby vas nekdo nepoznal, nebo byste pak na to musely porad myslet…
ja tedy nemuzu prijt na nic, co bych musela tajit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová