Máte čas na koníčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13672
24.6.10 00:35

To se máš a hezky se vyspi :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
24.6.10 08:53
Gina108 píše:
Chachá, tak lítat se s prckem fakt nedáááá a přes víkend mi ho taky nikdo nepohlídá :-( ale začíná mě docela bavit vařit a vyrábět dorty. No takovej koníček z nouze, to jsem dopadla :mrgreen:

Já si svoje bývalé náročné koníčky teď nemůžu dovolit časově ani finančně…no a krom jiného jsem ze zoufalství začala aspoň běhat… (pro mne dřív nejhorší sport na světě!!! )
Ale netušila jsem, že může být ještě „hůř“ a mohlo by mě začít i bavit vaření :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
24.6.10 09:21

Když ještě Matýsek ležel a nepohyboval se, tak jsem šila na stroji, i když spal - nebudilo ho to.
Pak jsem s tím na nějakou dobu přestala a teď už jsem zase začala, akorát obráceně - večer, když spí, tak jen stříhám, dělám střihy, špendlím apod., protože šití na stroji ho už budí… A přes den s ním šiju, ale je to tak trochu o nervy, to je jasný.
V uplynulém školním roce jsem taky chodila tancovat každé úterý večer, ale asi jen půl roku (pak mně to přestalo bavit, hodně se tam změnilo, když jsem tam přes rok a půl nechodila …).
Jo a když byl ještě miminko, tak jsem hodně četla, to mně zas teď moc nebaví…
Jsem zvědavá, co ze z mých koníčků vyklube při druhém miminku, které čekáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.6.10 09:34

Vzhledem k tomu, že můj koníček jsou knihy tak ano - stíhám..
zrovna včera jsem nechala v knihkupectví přes 700.-, takže tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
24.6.10 12:05

jo jo, tak koukám, že se něco stíhat dá :-D , malýmu je teprve půl roku a kousek, tak toho ještě spolu moc nepoděláme, ale taky se těšim, až budem věšet prádlo, dávat do pračky a tak, a na to šití taky snad někdy zas vybyde čas, bude celej od nití, ale může si hrát s kouskama látek, to by ho mohlo bavit :mrgreen: , a je fakt, že na knížku je taky občas čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
24.6.10 13:59
U nás to šití bohuž
Heduš píše:
jo jo, tak koukám, že se něco stíhat dá :-D , malýmu je teprve půl roku a kousek, tak toho ještě spolu moc nepoděláme, ale taky se těšim, až budem věšet prádlo, dávat do pračky a tak, a na to šití taky snad někdy zas vybyde čas, bude celej od nití, ale může si hrát s kouskama látek, to by ho mohlo bavit :mrgreen: , a je fakt, že na knížku je taky občas čas

U nás to šití bohužel takto idylicky nevypadá … Matýska nejvíc zajímá šicí stroj a snaží se mi tam všude štelovat páčky, takže ho musím pořád odhánět, aby mi tam nestrčil ruku … Navíc člověk pořád musí myslet na to, že musí dávat z dosahu nůžky, špendlíky, dávat bacha, aby dítě nevytahávalo špendlíky z látky, zajistit jehlu proti spuštění, když se jen někam otočím apod…
Ale postupně se to lepší :) Jen papírový střih bych si netroufla dělat, protože z toho by zbyl trhací kalendář :twisted: Matymu by se to móóóóc líbilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazlicek08
24.6.10 20:48

Ahoj,ja stiham vse :wink: .Mam tri deti,12 a 9let a nejmladsimu 20 mesicu.Kdyz jsou deti ve skole,nebo i doma,to je jedno,vsechno stihnu do 13hodin.To znamena,uklidit,uvarit,vytrit,vyluxovat,mezitim pracka pere,povesim,obden uklid koupelny,denne wc.Delam to tak kazdy den.Odpoledne jdeme s detma ven a vecer deti do postele (hlida manzel) a ja muzu jit se svym ctyrnohym milackem ven,chodime na velke a dlouhe prochazky.
Taky se samozrejme stane,ze je maly nemocny,tak chce chovat,utesuji ho,to stihnu max. uvarit,ale jak je v poradku,vse je ve starych kolejich.

• Citovat
  • Upravit
4834
25.6.10 17:38

To bych chtěla návod,jak na to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazlicek08
25.6.10 17:45

froggy,me to nedela problem,absolutne :wink: .Nevim,jsem na to zvykla,mam hodne deti :andel: .

• Citovat
  • Upravit
4834
25.6.10 18:36

možná se mi to zdá neskutečné,ale s prckem nestíhám,dostpotřebuje pozornost.Až bude větší,doufám,že to taky tak zvládnu.Babičky na hlídání nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazlicek08
25.6.10 18:55

froggy,tak moje deti nepotrebovali pozornost.Prvni i druhe dite si hralo samo,pak spolu a kdyz se narodil maly,byl hrozne hodny,porad jen spinkal.Takze jsem si delala porad to svoje.Ted maly dela vse se mnou,uklizi periny,vyhazuje bordel do kose,nandava pracky :-D .
Pak jde v poledne spat na cca 2 az 3 hodiny a mam zase spoustu casu :wink: .
Vetsi deti uz me tolik nepotrebuji.

• Citovat
  • Upravit
4834
25.6.10 19:09

To jsi měla velké štěstí.První je hyperaktivní a to jsem měla fofr.Vůbec jsem o takové diagnoze nevěděla a neudržel pozornost nad ničím.Byla to fuška,ale zvládla jsem to.Až ve škole mě poslali na vyšetření.Nějak mi bylo divné,že děti kamarádek jsou v klidu a ten můj neposedí.Začal chodit už v 10 měsících.Doufám jen,že malej nebude to samé.Dnes se spinkal krásně a trošku jsem si odpočinula a uvařila a dala do kupy koupelnu se záchodem.Možná už přešel ten první čas a mimi začne mít režim.V noci naštěstí moc už nebantuje a budí se max 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazlicek08
25.6.10 19:21

Tak to je neco jineho,kdyz mas maleho hyperaktivniho.Moje deti byly hodne vsechny a da se rict,kam jsem je dala,tam i nasla,dokud nezacali chodit.Ale prvni dve byly i tak klidnejsi,druhe dite mi spalo do 13mesicu dvakrat denne po 2 hodinach a pak celou noc od 20:00 do 8:00.
Maly je ale zivejsi,teda je to divoch kdyz se nudi,musim ho zamestnat prave tim,ze mi pomaha (za vsim co udela si zatleska jak hezky to umi :lol: )pak vsechno stihnu.
Klidne bych sla i do ctvrteho,ale manzel nechce zatim ani slyset :roll: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová