Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám doma čisto. Uklizeno..? To je relativní a se třemi dětmi nereálné.
Mám v kuchyni kupu spinaveho nadobi a v obýváku kupu vypraného prádla. Teď dělám prádlo, pak umyju nadobi. Mozna az zitra, uvidíme ![]()
Paradoxně stíhám lip, kdyz sem v praci a většinu dne doma nikdo neni a tudíž nikdo nedela bordel, nez na mateřské, kdyz se binec tvořil non stop ![]()
Jo mam rada doma uklizeno, vytříděno, každá věc má své místo, koš nepřetéká prádlem, nelepíme se k podlaze a neceká na nás 6 sušiček prádla na složení v pátek, ale snažíme se o to všichni. Nejsem na to sama. V rámci možností počtu psů a lidí na domácnost. A nějaké úsilí to samozřejmě stojí, na uklizečku 6× týdně jsem líná vydělávat …
Ono taky záleží jaké máte podmínky. Pokud žijete na vesnici u polní cesty, kde je tuna bahna a máte 5 psů co chodí i domu a 4 děti, tak asi se vám bude udržovat jinak pořádek a to množství bude jiné než v rodině v paneláku ve městě s 1 dítětem bez zvířat.
Jo a HS portál máme neustále opatlané od psů.
Kdyby na to existovala nějaká folie. ![]()
Příspěvek upraven 10.09.25 v 19:32
Mám zajímavou, ale celkem náročnou stresovou práci. A tak mám ráda doma čisto, hezky uklizeno, harmonii a řád. Mě to psychicky uklidňuje a hlavně to můžu ovlivnit já a rodina, žádný další proměnný jako například v práci. Takže hned jak se vrátím, tak si nablýskám podlahu a hned se cítím lépe. Základ je pravidelnost a důslednost, věci mají své místo, tam je každý vrací, atd.
Ne, nemám doma nablýskáno. Ale mám uklizeno, že bych se nestyděla kdykoliv pustit návštěvu. Ale je vidět, že v tom bytě žijí lidé.
Prostě uklízím pořád, bohužel jsem zatim neobjevila jiny zpusob a uklízečku, ktera by uklidila podle mých predstav jsem bohužel zatim nenašla. Obcas kdyz je fakt hodne práce, tak se nějaký bordel nahromadí. Pak to dame s manželem do kupy spolu. Tim jak vlastně máme pořád uklizeno, tak je to práce na chvíli.
Mam doma uklizeno i nablýskano.. nemohla bych pak v klidu spát. Mame seznam na lednici na každý den a ty jsou rozdělené na týdny, co kdy se mění a uklízí.. je to lepsi mít v tom system takhle mi uklizeni zabere 30min denně ani ne a vypada to moc dobre. Lepsi nez to delat jeden den v týdnu a plácat se s tim 3-4hodiny.
Nemám nablýskáno. V týdnu dělám jen základ. Větší úklid když mám den volno nebo v sobotu. A žijem ![]()
Ahoj jak řešíte doma úklid když chodíte do práce máte doma nablýskano? Já musím uklízet pořád už mě to unavuje