Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj
Chtěla jsem se zeptat jestli taky někdo používáte tuto autosedačku značka FÉNIX 9-25KG. od babypoint. A jak jste sní spokojeni a nevíte někdo jak dopadla v testu.Děkuji
chtelo by to zmnenit tema v diskuzi rozhodne nic nenapovi mate ji nekdo?
Co treba autosedacka FENIX od babypoint?
Kamarádka nemá Fénix,ale sedačky od baby pointu má-moc je chválí,že je spokojená.
Ale někdo Ti jistě napíše něco přesnějšího.
Přečti si dnešní iDnes, je tam test sedaček a žádná tato obyč neprošla. Šanci při nehodě mají pouze MC nebo Romer.
Ahoj,
my máme od Babypointu Fénix Sea. Vyhovuje nám, že má vyvýšenou opěrku hlavy - nás malý je na svůj věk vysoký, ale váhově kolem 11 kg, takže předpokládám, že nám sedačka do 25 kg vydrží dlouho. Jsme s ní spokojení. Polohování je šikovné.
http://auto.idnes.cz/…automoto.asp?…
tady je odkaz na test dětských sedaček z iDnes.
Ahoj
No máme spíš takoví problém že at děláme co děláme tak tu sedačku nemužeme připevnit tak aby se nehla , vždycky když malého sní vydělávám tak se mi ta autosedačka pohne do strany,prostě ta autosedačka klouže potom sedadle.Tak jsem se chtěla zeptat jestli taky někdo máte takoví problém stouto sedačkou
no s tím hýbáním sedačky bude problém spíše v konstrukci, ony ty levnější sedačky bohužel nemají dodatečné dopnutí pásů, jako u kvalitnějších sedaček, takže když se připoutá nepřitáhne si pás a pak je volná.
A bohužel ohledně testů, Babypoint nikdy nebyly v testu
Ahoj, i my jsme měli poprvé problém, jak autosedačku připevnit, aby se nehýbala. Jde jen o to umístit do autosedačky pás, zacvaknout ho. Spodní část pásu (která jde normálně u dospělého člověka přes břicho) co nejvíc utáhnout a druhou část(která jde normálně přes prsa) než upevníš do zajišťovací spony co nejvíce také přitáhnout směrem nahoru. Prostě sedačku přitáhnout pásem k sedadlu. Vypadá to jako komplikovaný postup, je lepší to dělat ve dvou, ale já už to zvládnu i sama.
Dobrý den,moc prosím o radu.Máte někdo autosedačku Babypoint Fénix?Jste s ní spokojení?Budu ráda za každou odpověď.Moc děkuji a hezký den všem
![]()