Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kolik jich doma máte? Zajímá mě také, jak je uchovávate tak, aby byly schované před zvědavými dětmi ![]()
Plne 3 krabice
deti vedia ze maju svoje hracky a ze aj my dospely mame svoje hracky. Na tom nieje nic zle. My sa nehrame s ich hrackami a oni sa nehraju s nasimi, aapon o tom nevieme
Kto si hraje nezlobi
@IcePlanet7 super přístup! a krabice jsou pod postelí nebo jak?
Mám jednu spíš jenom pro svoje účely (i když partner o ní samozřejmě ví). Je v šuplíku mezi spodním prádlem - nijak zvlášť schovaná. Děti jsou ještě malé, takže kdyby na ní náhodou narazily, tak by to snad žádný velký šok nezpůsobilo ![]()
@Magrathea píše: Více
lepší je být připraven - nevim jaká je to hračka, ale takový realistický pindici umí zůstat dost v dětské paměti a je to desivy. pamatuju takhle mamky fialovýho průhlednýho žiilnatýho. brrrr ![]()
@IcePlanet7 píše: Více
Přesně tohle si o tobě myslím, co jsem tě poznal: že budeš hrozně hodnej a nezlobivej ![]()
@hračkomilka Na spodu v skrini, pod postelou su stany, varice, spacaky, batohy… a dalsie veci na turistiku. Aj ked teda dost dobre nechapem co ta na tom tak strasne zaujima
ale co by som pre moje mile emiminacky neurobil ked uz som taky hodny a nezlobivy ![]()
Zrovna nedávno jsme se o tom s manželem bavili kam s tím. Každou chvíli se rozrosteme tak počítáme, že máme tak 2 roky než se k tomu bude moct potenciálně dostat. Aktuálně je to v krabicí pod postelí. I když to asi není úplně ideální místo, protože tam máme uložené i některé dětské věci na později a fakt bych se ráda vyhla tomu, že tam omylem pošlu někoho něco podat a musela bych podávat vysvětlení co tam dělají všechny ty provazy a spank propriety. ![]()
Mám dvě, schované v šuplíku v posteli. Mezi ložním prádlem. S partnerem jsem to použila párkrát, on na to moc není, má rád spíš vlastní aktivitu.
Já to mám spíš pro případ, když ho nemám po ruce.
Já žádné hračky pro dospělé nemám, ale to je tím, že mám stále duši dítěte a ty si s hračkami pro dospělé nehrajou.
@hračkomilka píše: Více
Prakticky plnou garáž.
Děti už jsou dospělé a vnoučata ještě nedosáhnou na pedály, takže zatím je to v klidu.
My spíše řešíme jak je schovávat před mýma rodičema. Ti jsou schopni prohledávat šuplíky a kontrolovat zda máme pořádek ve skříních.
@HornyHippo píše: Více
Znám taky. Maminka mi ráda chodila uklízet. Pak jsem si řekla: tak at to najdou. Jsou stejně natolik prudérní, že se o tom ani nedokážou bavit…
Jinak něco mam v nočním stolku. Neco v satni skrini - dole je takový látkový zapínací box. Méně používané věci v krabici někde nahoře ve skříni. Musim to protřídit.
A propos? Kam s tim, kdyz to chci vyhodit? Manžel zásadně odpad třídí 🙈 🤣 🤣. Elektronika, plast, komunál …?!
Děti dodržuji soukromí. Neštracháme si ve věcech. Ty dospělé jistě také něco používají… jejich boj.