Máte nějaké hračky pro dospělé?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.9.25 22:20

Máte nějaké hračky pro dospělé?

Kolik jich doma máte? Zajímá mě také, jak je uchovávate tak, aby byly schované před zvědavými dětmi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3171
8.9.25 13:55

Plne 3 krabice :-) deti vedia ze maju svoje hracky a ze aj my dospely mame svoje hracky. Na tom nieje nic zle. My sa nehrame s ich hrackami a oni sa nehraju s nasimi, aapon o tom nevieme :-D Kto si hraje nezlobi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.25 14:03

@IcePlanet7 super přístup! a krabice jsou pod postelí nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
8.9.25 14:08

Mám jednu spíš jenom pro svoje účely (i když partner o ní samozřejmě ví). Je v šuplíku mezi spodním prádlem - nijak zvlášť schovaná. Děti jsou ještě malé, takže kdyby na ní náhodou narazily, tak by to snad žádný velký šok nezpůsobilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.25 14:09
@Magrathea píše: Více

lepší je být připraven - nevim jaká je to hračka, ale takový realistický pindici umí zůstat dost v dětské paměti a je to desivy. pamatuju takhle mamky fialovýho průhlednýho žiilnatýho. brrrr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11364
8.9.25 15:20
@IcePlanet7 píše: Více

Přesně tohle si o tobě myslím, co jsem tě poznal: že budeš hrozně hodnej a nezlobivej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3171
8.9.25 19:32

@hračkomilka Na spodu v skrini, pod postelou su stany, varice, spacaky, batohy… a dalsie veci na turistiku. Aj ked teda dost dobre nechapem co ta na tom tak strasne zaujima :-) ale co by som pre moje mile emiminacky neurobil ked uz som taky hodny a nezlobivy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.25 19:41

Zrovna nedávno jsme se o tom s manželem bavili kam s tím. Každou chvíli se rozrosteme tak počítáme, že máme tak 2 roky než se k tomu bude moct potenciálně dostat. Aktuálně je to v krabicí pod postelí. I když to asi není úplně ideální místo, protože tam máme uložené i některé dětské věci na později a fakt bych se ráda vyhla tomu, že tam omylem pošlu někoho něco podat a musela bych podávat vysvětlení co tam dělají všechny ty provazy a spank propriety. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.25 19:41

Mám dvě, schované v šuplíku v posteli. Mezi ložním prádlem. S partnerem jsem to použila párkrát, on na to moc není, má rád spíš vlastní aktivitu.
Já to mám spíš pro případ, když ho nemám po ruce.

• Citovat
  • Upravit
11364
9.9.25 09:19

Já žádné hračky pro dospělé nemám, ale to je tím, že mám stále duši dítěte a ty si s hračkami pro dospělé nehrajou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.9.25 16:41

Nemám žádnou… potřebuji živého chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13864
10.9.25 16:32
@hračkomilka píše: Více

Prakticky plnou garáž.
Děti už jsou dospělé a vnoučata ještě nedosáhnou na pedály, takže zatím je to v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
10.9.25 16:43

My spíše řešíme jak je schovávat před mýma rodičema. Ti jsou schopni prohledávat šuplíky a kontrolovat zda máme pořádek ve skříních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
10.9.25 20:39
@HornyHippo píše: Více

A proč to schovávat před rodiči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
11.9.25 00:09
@HornyHippo píše: Více

Znám taky. Maminka mi ráda chodila uklízet. Pak jsem si řekla: tak at to najdou. Jsou stejně natolik prudérní, že se o tom ani nedokážou bavit…
Jinak něco mam v nočním stolku. Neco v satni skrini - dole je takový látkový zapínací box. Méně používané věci v krabici někde nahoře ve skříni. Musim to protřídit.
A propos? Kam s tim, kdyz to chci vyhodit? Manžel zásadně odpad třídí 🙈 🤣 🤣. Elektronika, plast, komunál …?!
Děti dodržuji soukromí. Neštracháme si ve věcech. Ty dospělé jistě také něco používají… jejich boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová