Snadné recepty pro roční mimčo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No, těch je
Dělám mu různá rizota - např.dýňové, kdy osmahnu na trošce oleje cibulku, na tom kuřecí maso.Pak přidám dýni pokrájenou na kousky, přisolím, uvařím do měkka.Uvařené rozšťouchám šťouchadlem na brambory a smíchám s uvařenou rýží.
Pak třeba uvařím porek s kuřecím a pokrájeným lilkem, po uvaření z toho udělám pyré a naleju na těstoviny…
Ještě dělám svíčkovou (s kuskusem nejčastěji) a je toho mnohem víc, ale na just si nevzpomenu.Nejraději má pak mrkev s hovězím a k tomu bramborovou kaši…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…naházet vše do hrnce, uvařit, rozmixovat… ![]()
vařím tímto stylem, např.
brokolice+těstovina+kuř.maso - mixnout a pak domíchat smetanu (nechávám ji převařit)
různé druhy zeleniny s různými druhy masa - prostě co zrovna mám doma - s bramoborem nebo rýží
brambory+ květák+ vajíčko
koupila jsem si směs koření, ale bez soli, takže občas ho přidám,aby to mělo jiný šmak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, květákový mozeček dělám taky… ![]()
Jinak ale už solím, aby to chudák furt neměl jak kejdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
www.varime-detem.cz - znáš? Není všecko pro roční, ale dá se tam hezky vybrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já napíšu třeba dnešní oběd…krutí maso osmahnu na másle a k tomu udělám hrášek, mrkev a kukuřici (osvědčená směs z Lidlu) + brambor…brambory rozmačkám na talíři a připád ostatní suroviny a kdyby mi syn nejedl ještě kousky, tak bych to mixla a oběd za ani ne půl hodiny hotový…
jeden recept z mých mnoha rychlovek, protože já je preferuji rozhodně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My vaříme tak nějak podobně, co už tu bylo psáno, někdy jí malá i s náma(moc nekořením a nepřeháním to se solí).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám prosbu, holčičnky, nemáte nějaké recepty, co a jak vařit ročnímu mimču ??? Moc děkuji