Snadné recepty pro roční mimčo

Jamuna
4.12.11 18:00

MÁTE NĚJAKÉ SNADNÉ RECEPTY ?

Mám prosbu, holčičnky, nemáte nějaké recepty, co a jak vařit ročnímu mimču ??? Moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6555
4.12.11 18:05

No, těch je :lol: Dělám mu různá rizota - např.dýňové, kdy osmahnu na trošce oleje cibulku, na tom kuřecí maso.Pak přidám dýni pokrájenou na kousky, přisolím, uvařím do měkka.Uvařené rozšťouchám šťouchadlem na brambory a smíchám s uvařenou rýží.
Pak třeba uvařím porek s kuřecím a pokrájeným lilkem, po uvaření z toho udělám pyré a naleju na těstoviny…
Ještě dělám svíčkovou (s kuskusem nejčastěji) a je toho mnohem víc, ale na just si nevzpomenu.Nejraději má pak mrkev s hovězím a k tomu bramborovou kaši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
4.12.11 18:08

…naházet vše do hrnce, uvařit, rozmixovat… :mrgreen:

vařím tímto stylem, např.
brokolice+těstovina+kuř.maso - mixnout a pak domíchat smetanu (nechávám ji převařit)
různé druhy zeleniny s různými druhy masa - prostě co zrovna mám doma - s bramoborem nebo rýží
brambory+ květák+ vajíčko

koupila jsem si směs koření, ale bez soli, takže občas ho přidám,aby to mělo jiný šmak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
4.12.11 18:10

Jo, květákový mozeček dělám taky… :palec:

Jinak ale už solím, aby to chudák furt neměl jak kejdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.12.11 19:07

www.varime-detem.cz - znáš? Není všecko pro roční, ale dá se tam hezky vybrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
4.12.11 19:12

já napíšu třeba dnešní oběd…krutí maso osmahnu na másle a k tomu udělám hrášek, mrkev a kukuřici (osvědčená směs z Lidlu) + brambor…brambory rozmačkám na talíři a připád ostatní suroviny a kdyby mi syn nejedl ještě kousky, tak bych to mixla a oběd za ani ne půl hodiny hotový…

jeden recept z mých mnoha rychlovek, protože já je preferuji rozhodně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.12.11 23:23

My vaříme tak nějak podobně, co už tu bylo psáno, někdy jí malá i s náma(moc nekořením a nepřeháním to se solí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí