Zvracení po jogurtu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jogurt
Omnlouvám se předem jestli je to pro vás hloupí dotaz. Mám dceru 6měsíců dr. nám řekla že k odpoední sváče už můžu dávat bílý jogurt. Choceňský a přidávám do něj(jablko, banán, nebo ji tam dám trochu ovocné přesnídávky). Dcera je docela živá a když ji dám po svačině lehnout, nebo ji položim na deku tak je samozřejmě hnedka na břiše, nebo válí sudy. Pak se samozřejmě pozvrací.Ale co mě zaráží je ten šílenej smrad, když vyzvrací mlíko tak to cítit není ale tohle je šílený. Smrdí pak jak alkoholik po flámu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nám to taky malý dělal, dávala jsem pak jogurt před spaním a vyřešilo se to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PetaP píše:
Jojo, jogurt smrdí strašně když se vyzvrací..
A mlíko obecně. Připadá mi, že to začne kvasit už v okamžiku, kdy to ty děcka dají do pusy a v žaludku pak stačí dvě minuty, aby byla z mlíka kyška.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo mám stejnou zkušenost
já ho dávám k první svačince hned potom chodí spát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak mě se osvědčilo nosit mimino po bytě a ukazovat. Dívaly jsme se z okna, to milovala, a stačilo po svačině 10-15 minut klidu, aby se tomu zvracení předešlo. Nebo pro ni vymysli jinou klidovou činnost, u nás byla ale jediná možnost ji mít v ruce a držet.
Zkrátka jí nedat možnost hned po jídle řádit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždy po nakrmení jsem dítě nechala ještě aspoň 10 minut v jídelní židličce ( ve věku tvé dcerky v lehátku).Jinak po jogurtu se mi jednou hodně pozvracel taky a byla to teda síla, až jsem měla strach, co jsem mu to dala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jogurt smrdí strašně, když se vyzvrací. Nám třeba řekla Dr. jogurty až po 10m, obecně se říká po ukončeném 8m. Třeba jí jogurt ještě nesedne, jestli ho teda vyzvrací skoro pokaždé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nedavat,nasi male taky tak brzy nesedl a ted v roce a pul basti jak diva a sni i pul kila na posezeni a bez problemu,
- Citovat
- Upravit
Já bych asi takto malému dítěti ještě nedávala, u prvního syna jsme začli v 7m, ale tam byl důvod neustálé zácpy, jinak by ho dostal později a naštěstí mu sednul.
A taky jsem nechávala po jídlech ještě chvíli v židličce, měla jsem celonaklápěcí, takže jsem mu to sklopila, byl v tom jako ve vejci a často tam i usnul ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky celkem hledim ze uz mate davat jogurty… nam dr. rekla ze se muzou davat od 7 a pul mesicu. ja pockala do tech 8… jinak proti zvraceni zkust nejakou dobu tu vzprimenou polohu, my blinkaci obdobi resili klokankou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja bych v tomto veku jeste nedavala, je to dost brzy, ale jinak jogurt po vybliti opravdu desne smrdi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
přijde mi to na jogurt dost brzo. my s ním začali až kolem 8m měsíce a malý ho vždy vyblil, tak jsme ho dávali zase po měsíce. Nakonec ho snesl až v 10m.
Jinak vyblitý jogurt smrdí neskutečně, to zase jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi to příjde brzo…naše dr. mi doporučil jogurt až od 8.měsíce. Malej taky občas po něm blinknul,ale časem jsem zjistila, že to bylo vždy, když se napil.Takže po jogurtovi sem mu nedávala pít až třeba za půl hodinky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já vím že je to ještě asi brzy ale moc nepije umělé mléko, ale ještě kojím ale malé to už asi nestačí. Právě řekla že mám dávat jogurt at má dostatek mléka tak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit