Nestlé jogurty pro 9měsíčního
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nestlé jogurty
Ahojky,potřebuju menší radu.Prckovi je čerstvých 9 měsíců a celou dobu mu dávám jogurtíky od nestlé,ale chtěla jsem se zeptat,jestli si myslíte,že jiné jogurty jsou kvlaitnější pro ty naše prcky.Začala jsem je kupovat s tím,že jsou jako že nejlepší,ale začínám pochybovat a říkám si co jiného dát aby měl vše to,co potřebuje.Poradíte? Děkuju moc.Jo a zdají se mi malý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hollandia selský jogurt, choceňský jogurt…
Všechno, kde je ve složení jen mléko/smetana a jogurtové kultury.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, taky kupuju holandii, případně ten korrekt (značka Globusu) protože kde kódu na obalu ho vyrábí holandia.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OK děkuju,zkusíme,akorád si právě říkám,jestli nejsou kvalitnější ty od nestlé.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já kupuju jen ty po čtyřech balené,jsou to mléčné přesnídávky ovocné jeden má 100g,což je pro něj asi i málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo mléčná svačinka,ted mi to uplně vypadlo a to kuouju už několik měsíců. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem koukala na složení a opravdu kvalitnější nejsou, stačí se podívat na složení. Jak už bylo napsáno nejlepší jogurt je mléko/smetana a jogurtové kultury. Pokud je to dobrý jogurt, tak nepotřebuje žádné zahušťovadla, škroby apod
A pro tak malé dítě není ani moc vhodný cukr. Bílý jogurt bez ničeho má nejraději i moje 3,5 letá dcera, 20m syn sní cokoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky kupuju Hollandii a teď jsem koupila v COOPu ‚RANKO krémový bílý jogurt‘. Je v tom jen mléko a kultura a koukám, že to pro Coop vyrábí Hollandia…stejně jako ty Pilos z Lidlu
složení je na chlup stejný, cena samozřejmě rozdílná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší jsou úplně klasické jogurty, aspoň 3,5% tuku a co nejjednodušší složení, jen mléko, případně smetana, když je smetanový, jogurtová kultura, žádné pitominy navíc. ráda dávám Hollandii, Choceňský, Landliebe, Olma bio nebo i Valašský smetanový.
Ty dezrty, mléčné svačinky, dětské jogurty, co nemusí být v ledničce, sjou za a)malé, za b) složení určitě není lepší a za c) vyjdou i dráž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud myslíš ty jejich jogurtové ovocné přesnídávky, tak ty jsou jednak slazené, jednak obsahují další aditiva - škrob, pektin.
Takhle malému děcku bych je minimálně střídala s čistým jogurtem.
Taky kupuju Hollandii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky kupuju Hollandii… Nestlé jogurty bych takhle malému dítěti nedala. Rozhodně si nemyslím, že všechno co je dělané „pro děti“ je pro ně také dobré… spíš naopak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anabellka píše:
Podle mě jogurt jako jogurt.
No to právě bohužel není. Je to jak píšou holky. Přečti si někdy složení a uvidíš sama. Například ze složení Dobré mámy nebo u mnoha dětí tolik oblíbených Kostíků, se mi udělalo vysloveně blbě a v životě bych to dítěti jíst nedala, když je tolik jiných „zdravých“ jogurtů. Třeba mezi tvaroháčky je rozdíl obrovský také- jediné, co kupuju, je Lipánek. Pribináček, Bobík, Ostraváček a spol. jsou plné škrobů, stabilizátorů a šlehané jsou dusíkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strááááááášně moc děkuju,tak ještě že jsem opět nekoupila 30 těch nestlé
jako vždy
.děkuju jste zlata
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit