Nechce moc jíst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nechce moc jíst
Mám půl roční holčičku. Jí mi jen 4 krát denně a víc nechce.Ráno mlíčko,potom jogurt,pak zeleninu a večer kaši.Víc nic nechce ale čaje vypije litr. Poradíte mi? děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
a kolik ti toho sní, kolik váží a měří. Některé děti když vypijí hodně tekutin, tak jí míň jídla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráno 140 mlíka, celej jogurt, skleničku zeleniny nebo půl naškrabaného banánu a večer 160 kaše, Má 8 kg a 73 cm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a mlíko ti v průběhu dne nepije? Jinak jogurt se doporučuje až po 8m věku dítěte (má doktorka dokonce říká, že až po 10m).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ona mlíko nechce… neni to ten klasickej jogurt ale to od Nestlé od 6 měsíce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já nejsem odborník, uvidíš co řeknou holky. Váhu si myslím, že má malinká krásnou, ale podle mě je tam málo mléčných výrobků resp. mlíka kvůli vápníku. A co ti na to řekla doktorka? Mě to téma zaujalo, protože mám sama doma nejedlíka a vím jaký je to boj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já tu kaši jí dávám do sunaru.Doktorka? mam být trpělivá jenže prostě to do ní nedostanu. Občas si dá piškot nebo něco do ruky rohlík a tak ale jiný jídlo ne. Je trošku neposeda.Obchází mi nábytek,má dva zoubky a leze a stojí.Jen co otevře oči tak už něco honí a hraje si.Jako kdyby jí jídlo připadalo jako ztráta času..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to znám, jídlo u nás není vůbec priorita, spíš opruz. Tak nějak začal jíst příkrmy až někdy kolem 9m. Ale zase pil mlíko, i když na množství nic moc. Co kdybys zkusila ubrat toho čaje a místo toho jí šupla to mlíko, to by si nedala už jakoby ze žízně? Jinak malej vážil v 6m 7kg, takže tvoje váží krásně. Co ovocný přesnídávky, na to se třeba Honza chytil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak přesnídávky má taky ráda to jo to si dá ale mlíko ne. Vím že ho moc nevypije ale prostě ho nechce. Prababička jí jednou dala polévku ale ochucenou po nás a po té se mohla utlouct.Já to neveděla že jí neodebrala než to dochutila a ted jakmile vidí polévku tak to jo to by si dala ale jakmile neni ochucená tak to nechce. Asi to budu muset nějak vydržet a doufat že se rozpapá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenalivej ji tolik tim cajem, to bych udelala jako prvni. Zaplacne si zaludek cajem a pak ti nechce jist
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale tím jak je moc pohyblivá a potí se tak tekutiny potřebuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to jo, ale mlíko se taky počítá do tekutin a když vypije hodně čaje, tak si zapleskne břicho a už nemá potřebu ani jíst a ani pít mlíko. Honza v 6m čaj vůbec nepil, to bysme se nenajedli už vůbec
. A kdy to začalo to odmítání mlíka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ewelinka28 píše:
Ale tím jak je moc pohyblivá a potí se tak tekutiny potřebuje
To urcite, ale staci mensi mnozstvi, nenalivat a pokud, tak az sni co ma. K zivotu jsou dulezite jak tekutiny tak potrava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MMartina1 píše:
to jo, ale mlíko se taky počítá do tekutin a když vypije hodně čaje, tak si zapleskne břicho a už nemá potřebu ani jíst a ani pít mlíko. Honza v 6m čaj vůbec nepil, to bysme se nenajedli už vůbec. A kdy to začalo to odmítání mlíka.
Souhlas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ma za den 150 ml mlika, tak ji zkus pak dat jen 900 ml caje, pocitej to, treba si to zapisuj ( taky to delam) a uvidis. Urcite bych odecetla to mliko a uvidis, pokud by to nepomohlo, tak bych to pak asi neresila do doby dokud pribyva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit