Nestlé jogurty pro 9měsíčního

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
2.12.11 12:52
TýnkaK píše:
Anabellka píše:
Podle mě jogurt jako jogurt.
No to právě bohužel není. Je to jak píšou holky. Přečti si někdy složení a uvidíš sama. Například ze složení Dobré mámy nebo u mnoha dětí tolik oblíbených Kostíků, se mi udělalo vysloveně blbě a v životě bych to dítěti jíst nedala, když je tolik jiných „zdravých“ jogurtů. Třeba mezi tvaroháčky je rozdíl obrovský také- jediné, co kupuju, je Lipánek. Pribináček, Bobík, Ostraváček a spol. jsou plné škrobů, stabilizátorů a šlehané jsou dusíkem.

Však taky nepovažuju kostíky za jogurt. To je chemickej hnus a kupuju to tak maximálně jednou za měsíc svýmu 11 letýmu synovi, když sbírá ty jejich magnetky. Já jsem myslela spíš že je bílý jogurt jako jogurt. Je jedno jakou to má značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32919
2.12.11 12:55
TýnkaK píše:
Anabellka píše:
No to právě bohužel není. Je to jak píšou holky. Přečti si někdy složení a uvidíš sama. Například ze složení Dobré mámy nebo u mnoha dětí tolik oblíbených Kostíků, se mi udělalo vysloveně blbě a v životě bych to dítěti jíst nedala, když je tolik jiných „zdravých“ jogurtů. Třeba mezi tvaroháčky je rozdíl obrovský také- jediné, co kupuju, je Lipánek. Pribináček, Bobík, Ostraváček a spol. jsou plné škrobů, stabilizátorů a šlehané jsou dusíkem.

přesně tak. Vyzkoušela jsem (na sobě) skoro všechny tyhlety šlehané a podobné tvarohové dezerty, co u nás v obchodě měli (Kunínek, Pribináček, Laksymáček, Bobík..) a absolutní vítěz je Lipánek. Ale i tak ho kupuju výjimečně, ten velký když je v akci a dřív jak v 15měsících ho neměl, maximálně když jsem mu dala ochutnat ze svého pár lžiček. Jinak dávám obyčejný jogurt, střídám teď normální se smetanovýma, a když ho chci přichutit, tak do něj dám trošku normálního ovoce, nebo 100% ovocné přesnídávky (Hami, Hipp 100% ovoce, nebo Babylove či Alnatura - bez cukru, škrobů a podobných blbostí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
2.12.11 13:16
TýnkaK píše:
Anabellka píše:

Přidávám moje řeč, ty patlaniny od Danone se vůbec nedají nazývat jogurty. Opravdu nejlepší Hollandia nebo Choceňský příp. olma. Taky takové kupuju, nejvíc teda Holandii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.12.11 13:26

Nejlepší je Choceňskej :D Hollandii taky kupujeme, ale Choceňský vede.Pak taky kupuju jogurt na farm.trzích,sice jsou dražší,ale to si radši připlatím za kvalitní než do sebe cpát ty hnusy za pár korun. :nevim: Jinak souhlasím s Lipánkem.Ten je opravdu dobrej.Pribináček, Ol..něco plné škrobu,cukrů a barviv.

• Citovat
  • Upravit
767
2.12.11 13:44

„Jogurt“ od Nestle, ty po čtyřech kusech není jogurt, když nemusí být v lednici. My začali Holandii, ale po těch syn začal uklinkávat. Jsou dost kyselé a těžké na žaludek. Teď mu dávám, Choceňský, Activii, Zott a ty od Olmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
2.12.11 19:21

Ještě potřebuju poradit. :think: Byla jsem v lidlu,ten je nejblíž,ale Hollandii neměly,tak jsem vzala ten PILOS,jak tady bylo zmíněno,že je to samé jako Hollandie.ale měly víc druhů,tak jsem vzala dva druhy ale jsem v pasti,protože nevím co zítra dopolko dát a to se nestihnu dostat znovu do krámu.Rozepíšu sllžení těch dvou a můžete mi PROSÍM napsalt jaký???? takže:obojí je Pilos:
Jogurt bílý 3%tuku-mléko,mléčná bílkovina,jogurtová kultura,,celková sušina 11,5 % NEBO. Jogurt bílý SMETANOVÝ-10% tuku-mléko,smetana,sušené mléko,mléčná bílkovina mléčné kultury. TAKŽE FAKT NEVÍM,KTERÝ. :think: Možná to řeším zbytečně,ale nerada bych to podělala jako s těma od Nestlé.
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
2.12.11 19:58

Dávala jsem smetanový, ale je to tím, že kupuju jenom smetanové, obyčejné výjimečně. Myslím, že nic nezkazíš ani jedním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32919
2.12.11 21:06

já nevím proč se do jogurtu dává sušené mléko? :roll: takže bych dala ten první, ale celkově je to asi jedno, občas není všechno 100%. Já ty smetanové a normální střídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
2.12.11 21:53

Myslím, že proto, aby nebyl tak řídký… Když ho dělám doma, tak je výrazně řidší než třeba Hollandie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
2.12.11 21:56

Také se přidávám k Holandii, nejlepší jogurt, zprvu jsem dávala i Activii, ale ta mi přijde hodně řídká… Ty Nestle přesnídávky máme taky, dávám tak jednou týdně, at má změnu. Jo a ta Holandie mu nejvíc chutná s banánem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
2.12.11 22:01

ikdyž musím ještě dodat, že sice se snažím synovi dávat věci co nejzdravější,ale abych studovala etikety, co jogurt nebo přesnídávky obsahují do podrobna, tak to fakt ne, stačí mi, že tam není cukr, sůl a umělá barviva… a myslím, že jednou za čas přesnídávka od Hamánka nemůže nijak ublížit, ikdyž je tam trocha cukru…, stejně dostane rohlík nebo kůrku a to taky není zdravá strava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
2.12.11 22:07

10% tuku je fakt hodně, je to zbytečné, 3,5% je akorát, kolem těch 4% tuku by měly děti mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
25.5.13 13:55

Rada bych ozivila tuto diskuzi :) Mam 9 mesicni holcicku a zatim ji dopo ovoce, obedy a vecer kase. Ted jsem ji chtela pridat k odpo svace jogurt, ale bily vubec nechce a to jsem zkusila nekolik druhu, tak jsem koupila nejaky ten detsky od Nestle (pln. mleko, cukr, mal. stava, zahustovadla, bilkoviny ml. syrovatky… a Hami (ten mi mozna prijde lepsi, pac ma ve slozeni aspon 86% jogurtu, cukr, bananove pyre, skrob… no taky nic moc) a ty ji, ale nejsem si moc jista, jestli je to pro dite vubec vhodny. Jeste me napadlo, ze zkusim koupit ovocny treba Hollandii, i kdyz zkousela jsem do bileho dat presnidavku a to taky nechtela, asi je to pro ni moc kysely :roll: Event. muzete poradit, co jineho davat na svacu, aby byla mlecna? Jinak kojim rano kolem 6, pak kol 8, odpo, coz bych chtela prave nahradit a pred spanim. Moc diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.5.13 13:58

Zkus jinej druh bílého. U nás se osvědčil choceňský jogurt, není tolik kyselej a dávám mu do toho rozmačkanej banán nebo jiné ovoce podle toho co je, když je to hodně kyselé ovoce, tak mírně přisladím tmavým cukrem. Ty ovocné koupené bych asi nedávala, podívej se na to složení, budou tam éčka. Je to zbytečný dávat jim je takhle brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
25.5.13 14:02

@Aliki Prave ze bilych jsem mela uz asi 6 druhu a nic i s bananem, ktery jinak miluje, zkousela jsem i ten detsky naredit s bilym a taky nic :nevim: No asi pockam a zkusim to zase pozdeji, treba se chytne :mrgreen: Chjo, mam druhe dite a obcas si pripadam jak prvomatka :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí