Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Našla jsem tento batoh. Nemáte někdo? Jste spokojeni? Ta kapsa dole je dobře využitelná nebo je to na nic?
Děkuji za recenzi. ![]()
Miluju batohy všeho druhu a mám jich doma hodně. Důležité je, na co chceš batoh používat. Na turistiku je spodní kapsa velmi dobrá. Věci v batohu jsou roztříděné, nemusíš hrabat v celém batohu a vytáhneš si jen to, co potřebuješ. Spíše by mi vadil ten růžový zip po délce batohu. Ten si říká o otevření a je přímo dělaný pro zloděje. To bych nechtěla. Ale jak říkám, důležité je, kam ho někdo bude brát.
Ahoj, je i v černé. V současnosti to bude batoh pro maminu do města. Takže obsah svačina, pití, náhradní oblečení a tak podobně pro dítě.
@bublinek píše:
Ahoj, je i v černé. V současnosti to bude batoh pro maminu do města. Takže obsah svačina, pití, náhradní oblečení a tak podobně pro dítě.
Dolů dáš náhradní oblečení, nahoru svačinu a pití, pohoda. Ještě si ho v obchodě prohlédni a zkus, jak ti bude sedět na zádech. Podle těch širších popruhů vypadá, že bude sedět dobře. Je pěkný.
@Kobliha51 Tak jsem se na něj šla kouknout. A překvapilo mě, že ta spodní kapsa nebyla pevně oddělena od zbytku batohu. Nebylo v horní kapse pevné dno. Aspoň batoh v prodejně byl vycpaný papírem a ten se protlačil i do spodní kapsy. Pokud nacpu něco do horní kapsy tak mi to „utlačí“ spodní kapsu. Škoda, jinak je moc pěkná a pevný a tak.
@bublinek píše:
@Kobliha51 Tak jsem se na něj šla kouknout. A překvapilo mě, že ta spodní kapsa nebyla pevně oddělena od zbytku batohu. Nebylo v horní kapse pevné dno. Aspoň batoh v prodejně byl vycpaný papírem a ten se protlačil i do spodní kapsy. Pokud nacpu něco do horní kapsy tak mi to „utlačí“ spodní kapsu. Škoda, jinak je moc pěkná a pevný a tak.
To je nejlepší, jít se podívat. I tak je to přehlednější, ale oddělená spodní kapsa je lepší. Dobré batohy bývají v Lidlu. Mám odtud dva a fakt super a za poloviční cenu.