Máte někdo Sony Ericsson Xperia Mini nebo Samsung S5830?

9079
9.2.12 21:31

Máte někdo tento telefon

Ahoj holky,
chci si koupit nový telefon a zeptat se zda nemáte některá doma Sony Ericsson Xperia Mini nebo SAMSUNG S5830 Galaxy Ace.
Jak dlouho vám při běžném užívání (nebudu na netu) vydrží baterie a jaké mají zápory. Všem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9622
9.2.12 21:37

Bertí, já mám xperiu a baterka mi vydrží tak den, den a půl :think: Hodně teda volám, semtam si tam zahraju hru :oops: :mrgreen: Ale nabíjí se i připojením k počítači, takže mi to nijak nevadí. Ta základní baterka asi nebude nic moc, časem si koupím lepší. Jinak sem úplně spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.2.12 21:39

My jsme měli oboje, Xperia fakt vůbec nevydržela.Já měla i data-takže net a maily a nabíjela jsem 2-3× denně.Pak jsem data vypla ptz.mě to nebavilo pořád nabíjet a stejně vydržela tak den max.den a půl.Nakonec jsem ho prodala, protože se mi s ním špatně pracovalo.
Samsung Galaxy je super.Vydrží dýl.Mě klidně celý víkend bez nabití, podle toho co s ním dělám.

• Citovat
  • Upravit
960
9.2.12 21:40

mám taky xperia mini, baterka vydrží tak 2-3 dny, ale já málo volám, ale občas jsem na netu nebou pouštím písničky. Ostatní zápory zatím nevím, mám ho jen od vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
9.2.12 21:45

ja mam samsung galaxy II a pecka…muzu jedine doporucit. Baterka vydrzi den a pul ale jsem vecne na netu.
Mela jsem i SGS I a s dvojkou se to neda srovnavat, ale taky jsem byla spokojena a kdybych ho neutopila ve vane, mela bych ho do ted :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
9.2.12 21:46

Mě se vzhledově víc líbí sony, ale hodně mě odrazuje ta baterka. Čím víc tam cpou věcí, které jsou stejně většinou na ho…, tak tim míň vydrží. Asi zůstanu věrná samsungu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
9.2.12 21:46

Přítel má X perii mini a baterka mu vydrží tak 3 dny pokud není na internetu a je maximálně spokojený a tchýně má ten samsung a je taky moc spokojena,já mám podobny Samsung,mám Samsun Galaxy mini a jsem taky spokojena,baterka mi vydrží taky pár dnů bez připojení a nemněnila bych,vyhovuje mi moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.2.12 21:51

sony ericsson xperia mini pro (s klávesnicí), baterie den - den a půl dle intenzity surfování na netu a volání. telefon mám krátce, můj muž už déle, jsem spokojená, hlavně klávesnice je neocenitelný pomocník.má menší displej, ale to mi nevadí, a je docela tlustá, díky té klávesnici - opět, mě to vyhovuje, nechtěla bych telefon bez klávesnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
9.2.12 21:58
Nataša píše:
sony ericsson xperia mini pro (s klávesnicí), baterie den - den a půl dle intenzity surfování na netu a volání. telefon mám krátce, můj muž už déle, jsem spokojená, hlavně klávesnice je neocenitelný pomocník.má menší displej, ale to mi nevadí, a je docela tlustá, díky té klávesnici - opět, mě to vyhovuje, nechtěla bych telefon bez klávesnice.
Já mám taky pro :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
9.2.12 22:09

Taky mám Xperiu mini pro, baterka vydrží fakt málo, ale je já jsem na netu už skoro jen přes telefon, pc u mě nemá skoro cenu zapínat, no a ta klávesnice je jedinečná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
9.2.12 22:56
vevci píše:
mám taky xperia mini, baterka vydrží tak 2-3 dny, ale já málo volám, ale občas jsem na netu nebou pouštím písničky. Ostatní zápory zatím nevím, mám ho jen od vánoc.

Já ho teda mám už asi rok a půl, jsem s ním maximálně spokojená, a to jsem byla zarytá příznivkyně Nokií :-) Ale na ten Samsung Galaxy jsem četla moc dobré referencce, nejsem si jistá, jestli to není i ten, co vyhrál v Dtestu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová