Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chci si koupit nový telefon a zeptat se zda nemáte některá doma Sony Ericsson Xperia Mini nebo SAMSUNG S5830 Galaxy Ace.
Jak dlouho vám při běžném užívání (nebudu na netu) vydrží baterie a jaké mají zápory. Všem děkuji
Bertí, já mám xperiu a baterka mi vydrží tak den, den a půl
Hodně teda volám, semtam si tam zahraju hru
Ale nabíjí se i připojením k počítači, takže mi to nijak nevadí. Ta základní baterka asi nebude nic moc, časem si koupím lepší. Jinak sem úplně spokojená ![]()
My jsme měli oboje, Xperia fakt vůbec nevydržela.Já měla i data-takže net a maily a nabíjela jsem 2-3× denně.Pak jsem data vypla ptz.mě to nebavilo pořád nabíjet a stejně vydržela tak den max.den a půl.Nakonec jsem ho prodala, protože se mi s ním špatně pracovalo.
Samsung Galaxy je super.Vydrží dýl.Mě klidně celý víkend bez nabití, podle toho co s ním dělám.
mám taky xperia mini, baterka vydrží tak 2-3 dny, ale já málo volám, ale občas jsem na netu nebou pouštím písničky. Ostatní zápory zatím nevím, mám ho jen od vánoc.
ja mam samsung galaxy II a pecka…muzu jedine doporucit. Baterka vydrzi den a pul ale jsem vecne na netu.
Mela jsem i SGS I a s dvojkou se to neda srovnavat, ale taky jsem byla spokojena a kdybych ho neutopila ve vane, mela bych ho do ted ![]()
Mě se vzhledově víc líbí sony, ale hodně mě odrazuje ta baterka. Čím víc tam cpou věcí, které jsou stejně většinou na ho…, tak tim míň vydrží. Asi zůstanu věrná samsungu.
Přítel má X perii mini a baterka mu vydrží tak 3 dny pokud není na internetu a je maximálně spokojený a tchýně má ten samsung a je taky moc spokojena,já mám podobny Samsung,mám Samsun Galaxy mini a jsem taky spokojena,baterka mi vydrží taky pár dnů bez připojení a nemněnila bych,vyhovuje mi moc ![]()
sony ericsson xperia mini pro (s klávesnicí), baterie den - den a půl dle intenzity surfování na netu a volání. telefon mám krátce, můj muž už déle, jsem spokojená, hlavně klávesnice je neocenitelný pomocník.má menší displej, ale to mi nevadí, a je docela tlustá, díky té klávesnici - opět, mě to vyhovuje, nechtěla bych telefon bez klávesnice.
Nataša píše:Já mám taky pro
sony ericsson xperia mini pro (s klávesnicí), baterie den - den a půl dle intenzity surfování na netu a volání. telefon mám krátce, můj muž už déle, jsem spokojená, hlavně klávesnice je neocenitelný pomocník.má menší displej, ale to mi nevadí, a je docela tlustá, díky té klávesnici - opět, mě to vyhovuje, nechtěla bych telefon bez klávesnice.
Taky mám Xperiu mini pro, baterka vydrží fakt málo, ale je já jsem na netu už skoro jen přes telefon, pc u mě nemá skoro cenu zapínat, no a ta klávesnice je jedinečná!
vevci píše:
mám taky xperia mini, baterka vydrží tak 2-3 dny, ale já málo volám, ale občas jsem na netu nebou pouštím písničky. Ostatní zápory zatím nevím, mám ho jen od vánoc.
Já ho teda mám už asi rok a půl, jsem s ním maximálně spokojená, a to jsem byla zarytá příznivkyně Nokií
Ale na ten Samsung Galaxy jsem četla moc dobré referencce, nejsem si jistá, jestli to není i ten, co vyhrál v Dtestu…