Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ma nektera doma tzv fucking machine nebo li mr*daci stroj? Je to dost choulostive tema, takze anonym.
Jsem delsi dobu sama a vibratory me uz nestaci. Tak premyslim o koupi, ale odrazuje me cena
Proč choulostivé téma? Úplně normální. Nemam, ale brala bych ho, když je manžel pracovně pryč ![]()
Cena je bohužel masakr, ale už jsem viděla i nějaké homemade kousky.
Tak jestli jsi zručná…
..vypadá to teda hrozně a nebude to skladný
to radši milence
.. ikdyž svou práci to asi splní ![]()
@Rachel_cz píše:Že by si to zbastlila sama, jo?
Proč choulostivé téma? Úplně normální. Nemam, ale brala bych ho, když je manžel pracovně pryčCena je bohužel masakr, ale už jsem viděla i nějaké homemade kousky.
Tak jestli jsi zručná…
@Moringa píše: Že by si to zbastlila sama, jo?
No proč ne, vždyť na tom v podstatě nic není
Nadržená ženská je schopná všeho ![]()
Navařit pár trubek a motůrek z příklepovky a nasadit vibrouše
![]()
@holka_z_hor píše:
@Rachel_cz Homemade kousky
No co co co?
Jsme národ zlatých českých ručiček ![]()
@Rachel_cz píše:
No proč ne, vždyť na tom v podstatě nic neníNadržená ženská je schopná všeho
Navařit pár trubek a motůrek z příklepovky a nasadit vibrouše![]()
![]()
@Rachel_cz píše:
No co co co?Jsme národ zlatých českých ručiček
Já vím, já vim
ale toto je těžkej kalibr. ![]()
A nebylo by levnější si najít chlápka ze sexuální seznamky? Když nebude vyhovovat, zdarma vyměníš za jiný kousek, případně si pořídit i dva a více podle chuti. Když bude vyhovovat, může se povýšit i na šukací stroj, kterému dělám večeři a možná i vyperu a zajdu s ním do kina…
Dá se dokoupit adaptér k šicími stroji. Není to drahý a šicí stroj má doma snad každá hospodyňka.
Ma nektera doma tzv fucking machine nebo li mr*daci stroj? Je to dost choulostive tema, takze anonym.
Jsem delsi dobu sama a vibratory me uz nestaci. Tak premyslim o koupi, ale odrazuje me cena