Máte oblíbené skleničky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Máte oblíbené skleničky?
Ahoj, zajímalo by mě, jestli máte nějaké zaručeně oblíbené skleničky, které dítko VŽDY zbaští.
A pak, když už se ptám, jestli, když něco tedy nechce (třeba nějakou novou chuť), jestli mu dáte tedy to, co zaručeně sní, aby nebylo hlady. Dáte tedy něco jiného, dalšího, když nechce to původní?
Je to jako anketa, tak odpovím i já ![]()
Od Hami:
zelenina s kuřetem a jablky,
zelenina s krůtím masem,
zelenina s dušeným jehněčím,
zahradní zelenina,
mrkev a brambor,
jarní zelenina s krůtou (sní 1/2 velké skleničky).
Taky jednu se špenátem papala, nevim přesně kterou.
A pak z DM jednu s dýní zbaštila, ale nevím, jestli Alnatura, nebo jiná značka.
Po Hippu blinkala.
Ovoce baští dobře asi všechno (Hami zas), ale ty zeleninový ne, třeba dnes vůůůbec nechtěla od Hami s dýní, bylo to asi moc hustý pro ni, takovej lepenec
, tak tu už halt nekoupim
. A dostala místo toho svou oblíbenou, když tedy tohle nechtěla ![]()
A jak u vás, jsou tedy nějaké oblíbené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kubík skleničky nechtěl.vůbec mu nechutnali.vždy měl rád čerstvě uvařené jídlo.nechtěl to ani z mrazáku:-(.bude to mit asi po mne,protože mě taky nechutná.matýskovi budu vařit taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý baští skleničky všechny, nechutnala mu akorát kukuřice v těch malinkých skleničkách a nemusí ani polívky tuším od Hami, ale on polívky nerad celkově.
Jinak když mu nechutná nová potravina, tak dám něco jiného a zkouším zase za nějakou dobu.
- Citovat
- Upravit
Jíme jen jednu - brambory+dýně+fenykl, Alnatura, DM.
Jinak vaříme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenik nechtel vubec domaci jidlo, tak jsme jeli sklenicky. Chutnaly vsechny, ale Sunarek ani jedna. ![]()
David kupovanou maso-zeleninu jeste nemel, varim domaci. Jen ovocne presnidavky mel asi 4×, jinak taky delam doma. Ale myslim, ze by snedl vsechno, je to takovej zrout. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jsme jen a jen na sklenickach…varene neee,nechapu jak to pozna, ale varene ne. uz jsem zkousela i pul na pul a nic.
Jime Hami a vsechny druhy, nejvic ma rada ty s testovinama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Madam jít jen Hipp- momentálně má nejoblíbenější jsou nově ty Sloníci- jak tomu říká- takové ty těstoviny v plastu,snažím se vařit- ale ona to prostě od začátku bojkotuje,potvůrka malá- vždycky když jí vidím jak jí ten Hipp chutná,tak jí to stejně koupím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, malému většinou vařím, ale občas koupím a chutnají mu od hami a nebo Alnaturu-tu miluje. Jinak jí domácí i kupované-ty jsou fajn když jedeme pryč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vařím, resp. do mrazáku a pak vytahuju, ale skleničky by klidně jedl taky
. Když je spěch a nechce se mi rozmrazovat, použiju Zahradní zeleninu od HIPP nebo Karotka s rýží od HAMI, pár těchto skleniček mám do foroty.
S ovocem dost zápasíme, ale oblíbil si hodně Sunárek Hrušky s broskvemi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vařím, ale jí všechno. Zatím jsem nepřišla na potravinu, kterou by nejdedl. Ovoce, zleninu, maso, kaše… Tedy sem tam se sekne a nechce jíst, ale příště si to klidně dá.
- Citovat
- Upravit
neczuz píše:
Já vařím, ale jí všechno. Zatím jsem nepřišla na potravinu, kterou by nejdedl. Ovoce, zleninu, maso, kaše… Tedy sem tam se sekne a nechce jíst, ale příště si to klidně dá.
Ty se máš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neczuz píše:
Ty se vopravdu máááš!
Já nevařim…většinou totiž, když vařim, mixuju, či jen mačkam (ovoce), tak mláďátková spustí. Že se jí něvěnuju asi, hlady to neni. Tak prostě nemam na to nervy jí dělat baštu, když řve, když to pak stejně nakonec…po všech těch nervech…nechce. Jak to dělaly s náma naše mámy, teda nechápu!!!
Zaplaťpánbu za skeničky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barbarbucha píše:
Já nevařim…většinou totiž, když vařim, mixuju, či jen mačkam (ovoce), tak mláďátková spustí. Že se jí něvěnuju asi, hlady to neni. Tak prostě nemam na to nervy jí dělat baštu, když řve, když to pak stejně nakonec…po všech těch nervech…nechce. Jak to dělaly s náma naše mámy, teda nechápu!!!Zaplaťpánbu za skeničky!
To nechápu… já vařím na několik dní, vždycky večer, zamrazím si to do zásoby a pak jen vytahuju a ohřívám… takže je časově jedno, jestli skleničku nebo moje uvařené jídlo… žádné nervy z toho nemám, prostě zapnu sporák a postavím na něj kastrol s vodní lázní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BohunkaP píše:barbarbucha píše:To nechápu… já vařím na několik dní, vždycky večer, zamrazím si to do zásoby a pak jen vytahuju a ohřívám… takže je časově jedno, jestli skleničku nebo moje uvařené jídlo… žádné nervy z toho nemám, prostě zapnu sporák a postavím na něj kastrol s vodní lázní
Já nevařim…většinou totiž, když vařim, mixuju, či jen mačkam (ovoce), tak mláďátková spustí. Že se jí něvěnuju asi, hlady to neni. Tak prostě nemam na to nervy jí dělat baštu, když řve, když to pak stejně nakonec…po všech těch nervech…nechce. Jak to dělaly s náma naše mámy, teda nechápu!!!Zaplaťpánbu za skeničky!
Dělám to stejně jako Bohunka. Vařím večer, když už malý spí. Několik obědů do mražáku, pak jenom vytahuju. Na začátku jsem vařila na každý den, ale to se jen ušpinilo nádobí-někdy to ani nesnědl. Takže vařím větší množství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit