Máte partnera alkoholika?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
25.5.11 11:02

Tak nevím,ale myslím,že jste dost tolerantní,když vám nevadí,že sedí každý den v hospodě.Můj manžel sidá pivo občas k večeři nebo ke grilování.Ale aby každý den,to ne.To by letěl :cert:

Můj nevlastní otec byl alkoholik a zemřel na to.V 50ti letech :zed: Dodnes to mojí maminu trápí a nevzpamatvala se z toho.Nesnáším alkoholiky,ten smrad :poblion:

Nemyslím,že by bylo v pořádku dát si denně 2 a více piv :roll:

Rada?No nevím,my s tím bojovali doma dlouhá léta.Z denníhosedění v hospodě a popíjení pár piv se vykluboal těžký alkholismus,který skonči tak jak skončil :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
25.5.11 11:07
verenika píše:
Tak nevím,ale myslím,že jste dost tolerantní,když vám nevadí,že sedí každý den v hospodě.Můj manžel sidá pivo občas k večeři nebo ke grilování.Ale aby každý den,to ne.To by letěl :cert:

Můj nevlastní otec byl alkoholik a zemřel na to.V 50ti letech :zed: Dodnes to mojí maminu trápí a nevzpamatvala se z toho.Nesnáším alkoholiky,ten smrad :poblion:

Rada?No nevím,my s tím bojovali doma dlouhá léta.Z denníhosedění v hospodě a popíjení pár piv se vykluboal těžký alkholismus,který skonči tak jak skončil :-(

Vereniko, ta ktera tvrdi ,ze ji nevadi ,ze manzel si da denne nebo trci v hospode, bud ma k tomu taky sklony nebo lze sama sobe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
25.5.11 11:08

Tak jak u meho taty, s tim rozdilem, ze ten do hospody vubec nechodil, upijel se doma a casem i tajne v praci, byl laborant, tak nebyl problem se k alkoholu dostat. Muj pritel nechodi ani do hospody, a kdyz, tak jen kdyz musi, nemusi to. Nepije ani doma, sem tam si da sklenicku vina, zridka jedno pivo. Uz bych to netolerovala, nebyla bych s takovym chlapem, ktery pije kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.5.11 11:22
kitri píše:
verenika píše:

Rada?No nevím,my s tím bojovali doma dlouhá léta.Z denníhosedění v hospodě a popíjení pár piv se vykluboal těžký alkholismus,který skonči tak jak skončil :-(
Vereniko, ta ktera tvrdi ,ze ji nevadi ,ze manzel si da denne nebo trci v hospode, bud ma k tomu taky sklony nebo lze sama sobe :roll:

JISTE JSEM ALKOHOLIK.PROTOZE MI NEVADI ZE SI NEKDO DA DENNE DVE PIVA.NEBO SI NA NE SKOCI DO HOSPODY.TO JE JEDNO.PRITEL NEJSPIS BUDE TEZ ALKKOHOLIK PAC SI PRAVIDELNBE V PATEK OTEVRE LAHVACE.A V LETE JDEM A DAME I V TYDNU DVE NA ZAHRADCE.NENI NIC LEPSIHOP NEZ SI DAT DVE KRASNE VYCHLAZENEA NEJLEPSI U NAS UU RYBNIKA:TO JE ASPON.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.5.11 11:29

Můj otec vyrůstal v prostředí, kde alkohol patřil k návratu z práce - všichni v jeho okolí těžce dřeli. Jedinou výjimkou v konzumaci byl jeho otec, můj děda. Ten se alkoholu skoro nedotkl, jenom svátečně - a to pracoval u cihlářské pece… 8-o
Když sem tam občas potkám svého otce (skoro se nestýkáme), tak je úplně žlutý (ledviny už selhávají…), třese se - ale bez návštěvy hospody s u něho den neobejde.
Takže ze zkušenosti bych řekl, že mezi konzumací a alkoholismem pevná hranice neexistuje. A k nadměrnému pití se uchylujou lidi, kteří nemají žádné dlouhodobější koníčky nebo u kterých je to součást „kultury“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
25.5.11 11:35

ja mela v prčedeslem vztahu alkoholika..kazdy den hnusne pachnul a na chlas dal aj posledni prachy,kazdy den chodil s hospody jak dobytek kolikkrat sem sa stydela!!pak ho ranila mrtvica tak skoncil v nemocnici ,a byl doma .nepil je mesic a pak zadodil leky a zacal znova!!!.pak ma zacal mlatit a pit vic a ja se po trech letech trapeni zbalila!
vcil mam uzasnecho chlapa ktery si da pivko dve a taky obcas jednu stamprlu ale neni alkoholik......jen ma rad pivo.a taky kdyz sa tavisa barak tak donho a do chlapov nebudu let vodu v tom vedre…za chlazene pivo sou primo vdecni takze jak uz bylo psano je rozdil byt alkoholik a alkoholik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.5.11 11:36
Jura007 píše:
Můj otec vyrůstal v prostředí, kde alkohol patřil k návratu z práce - všichni v jeho okolí těžce dřeli. Jedinou výjimkou v konzumaci byl jeho otec, můj děda. Ten se alkoholu skoro nedotkl, jenom svátečně - a to pracoval u cihlářské pece… 8-o
Když sem tam občas potkám svého otce (skoro se nestýkáme), tak je úplně žlutý (ledviny už selhávají…), třese se - ale bez návštěvy hospody s u něho den neobejde.
Takže ze zkušenosti bych řekl, že mezi konzumací a alkoholismem pevná hranice neexistuje. A k nadměrnému pití se uchylujou lidi, kteří nemají žádné dlouhodobější koníčky nebo u kterých je to součást „kultury“.

To spíš ty játra už jsou v prd.. když je žlutý :cry:

lavně se hned nečertěte,můj nevlastní otec byl podnikatel,práce až do prd…,každý večer zašel na pivko s přáteli.Pak se mu stal úraz a skonči v inv.důchodu.Pivo a on byli nerozluční kamarádi.K tomu nějaký ten paňáček.Utíkal z domu,když slbil,že pít nebudeUsínal sám doma,když něco vařil.Padal ze schodů když šel domů.Utek i z nemocnice po operaci aby mohl jít do hospody 8-o jeho výkyvy nálad byly hrozné…

Neříám,že každý je hned alkoholik ale pud kždý den po práci zajde do hospody na pár kousků tak si n to velmi dobře zadělává.

Na netu je spousty článků,testů,diskuzí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.5.11 11:37
1simona1 píše:
ja mela v prčedeslem vztahu alkoholika..kazdy den hnusne pachnul a na chlas dal aj posledni prachy,kazdy den chodil s hospody jak dobytek kolikkrat sem sa stydela!!pak ho ranila mrtvica tak skoncil v nemocnici ,a byl doma .nepil je mesic a pak zadodil leky a zacal znova!!!.pak ma zacal mlatit a pit vic a ja se po trech letech trapeni zbalila!
vcil mam uzasnecho chlapa ktery si da pivko dve a taky obcas jednu stamprlu ale neni alkoholik......jen ma rad pivo.a taky kdyz sa tavisa barak tak donho a do chlapov nebudu let vodu v tom vedre…za chlazene pivo sou primo vdecni takze jak uz bylo psano je rozdil byt alkoholik a alkoholik

Aspon nekdo me pochopil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
25.5.11 11:40
kattkka píše:
1simona1 píše:
Aspon nekdo me pochopil.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.5.11 11:41

Mimochodem jeste jeden tip alkoholika a to je clovek ktery nepije pravidelne ale nepravidelne ale nevi kdy ma dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
25.5.11 11:42

jo a ten byvali co sem psala… ja manela kazdy vecer u postele pul litra vody a on kazdy vecer lahev piva!!!
a muj terajsi pritelk skelnicku s mlekem :mrgreen:
tak co tu budu resit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
25.5.11 11:48

můj si taky zajde,má pivečko rád ale denně to rozhodně ne.možná tak jednou,dvakrát do týdne,někdy ani to ne a to je tak akorát.aby musel mít pivo denně jinak by neusnul tak to teda vážně ne!!!souhlasím s těma co říkají že denně,byť jen jedno pivo to podle mě normální není a hodně by mi to vadilo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
25.5.11 11:54

Kitri - nejsem alkoholička, nemám k tomu sklony, a vůbec mi nevadí, že si můj přítel dá denně 1-2 dvanáctky, má je rád, tak proč ne? 8-o Nic si nenalhávám. Do hospody nechodí, to by mi vadilo, ale tohle mi opravdu vůbec nevadí. Je skvělej partner a úžasnej táta. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
25.5.11 11:55

hned přes chodbu máme kamaráda souseda a ten není doma skoro nikdy,v hospodě je denně.má ženu která si už asi musela zvyknout jinak nevím.jinak je to hodný chlap,k ní se chová hezky,agresivní není ale prostě tráví víc času s kamarády než s ní a jeho právě používám jako odstrašující příklad jak se s chlapem hádáme.takový život bych nebrala ani náhodou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
25.5.11 12:15

Tak já napíšu jak to máme my. Přítel jde do hospody 1 - 2 v týdnu. Pivo pije každý den tak dva tři lahváče když přijde domu z práce nebo pak večer na zahradě. Nevadí mi to a to si nic nenalhávám, chová se pak normálně, v hospodě jich dá samozřejmě víc a to je pak spíš roztomilej. Já chdím do hospody tak jednou týdně s holkama, nějaké to malé pivko si taky dám, přítel zatím doma hlídá. Teď když je hezky chdí tak jednou týdně kámoška když malej usne a neni problém vypít dvě láhve vína, příjemnej člověk, příjemnej pokec. Co z toho vyplývá? že jsme alkoholici oba.
U mmě si říkám, že to skončí spolu s mateřskou budu chodit do práce, tak to už se večer moc vysedávat nebude.
K zakladatelce, každej má toleranci jinou, mě nevadí toto a někdo nesnese ani jedno pivo, popravdě já jsem ráda když můj jde do hopody a já se můžu v klidu koukat na telku, nikdo nepřepíná a nehudruje nic o stupidních seriálech.
Pokud ještě nemáte dítě a vadí ti že tam dřepí tak často, tak šup pryč, páč nevěř tomu, že se to s příchodem mimi změní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí