Mohu si nechat zvětšit penis?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.5.11 15:31

Da ci neda

Ahoj holky, prosim jsem s pritelem 4 roky a mame krasnyho chlapecka. Ale problem je v tom, ze ma moc maly penis a nedokaze me s nim uspokojit. Moje otazka: da se penis zvetsit, popripade o kolik a kolik to tak stoji - nebo neda? Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.5.11 15:40

dá se to…našla jsem třeba takove článek
http://www.sexus.cz/velikost-penisu

nicméně měla jsem kdysi vztah s mužem s podobným „problémem“ musím říct, že lepšího milence jsem asi nezažila…vynahrazoval mi to ústy a rukou tak, že to bylo úžasný a vůbec jsem „ho“ tam při tom nemusela mít :oops: a pak ještě třeba existujou různý sexuální pomůcky…vibrátory a nebo nasazovací penis…než podstupovat takový riziko operace…možná bych to spíš řešila tak… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.11 15:42

http://zdravi.centrum.cz/…seni-penisu/

Tady je odkaz,určitě se zvětšit dá.
A on to chce podstoupit dobrovolně,nebo jen proto,že si to přeješ Ty?

• Citovat
  • Upravit
22.5.11 15:49

Než jsem rozklikla diskuzi, tak jsem si myslela, že ,,da ci neda" je nějakej noej druh látkových plen ;D :lol:

A, ano dá.. Ale já bych po chlapovi nikdy nechtěla, aby kvůli mě podstoupil takové riziko. A souhlasím s prvním příspěvkem, většinou to takoví chlapi umí vynahradit i jinak. Ovšem pokud dosahuješ pouze vaginálního orgasmu, tak to nevím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.11 15:57
eManzelkaAmama píše:
Než jsem rozklikla diskuzi, tak jsem si myslela, že ,,da ci neda" je nějakej noej druh látkových plen ;D :lol:A, ano dá.. Ale já bych po chlapovi nikdy nechtěla, aby kvůli mě podstoupil takové riziko. A souhlasím s prvním příspěvkem, většinou to takoví chlapi umí vynahradit i jinak. Ovšem pokud dosahuješ pouze vaginálního orgasmu, tak to nevím ;)

i v případě vaginálního orgasmu stačí šikovný prsty…penis mě uspokojí jen v určitých polohách a ty nejsou zrovna pohodlně…prsty uměl najít to správné míto tak, že to bylo prostě nepopsatelný :palec: jak myslíte, že to dělají lesbičky? plno lidí si myslí, že používají nějaký pomůcky…ale nene…to by rovnou mohly spát s chlapem…aspoň tak mi vysvětlovala kámoška lesbička :think:

• Citovat
  • Upravit
718
22.5.11 16:31
Anonymní píše:
Ahoj holky,prosim jsem s pritelem 4 roky a mame krasnyho chlapecka.Ale problem je v tom ze ma moc maly penis a nedokaze me s nim uspokojit.Moje otazka da se penis zvetsit popripade o kolik a kolik to tak stoji nebo neda????dekuji

To je snad vtip tohleto? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
22.5.11 16:47
misacek00 píše:
Anonymní píše:
Ahoj holky,prosim jsem s pritelem 4 roky a mame krasnyho chlapecka.Ale problem je v tom ze ma moc maly penis a nedokaze me s nim uspokojit.Moje otazka da se penis zvetsit popripade o kolik a kolik to tak stoji nebo neda????dekuji
To je snad vtip tohleto? 8-o
:mrgreen: to není vtip, to je emancipace … vedle na vlákně chce chlap po ženě zvětšit prsa, tak co by si ženská nemohla přát aby měl většího pinďoura :lol:
Já osobně tohle téma považuju za vtipný v návaznosti na vedlejší vlákno :palec:
  • Citovat
  • Upravit
andrejka87
22.5.11 19:06

No já ten dotaz rychle přeletěla a myslela jsem že penis má malý jako ten chlapeček a říkám si proboha proč ho zvětšovat malýmu prckovi že :mrgreen: ..Omlouvám se…samozřejmě zvětšení penisu jde,nevím jestli sem ten odkaz už někdo dal ale tady je to fajnově popsané http://www.zdravi-radost.cz/penis.html nejdřív je docela dobré cvičení pokud nezabírá pak je tu chirurgie,jsou to machři umí ho zvětšit i ztluštit no prostě myslím že když si ženská udělá odlitek dělohy ( EDIT pochvy samozřejmě :-) ) oni toho pindíka udělaj snad i na míru :-)

Příspěvek upraven 22.05.11 v 20:04

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.11 19:13

Tak já bych po chlapovi takovou věc rozhodně nechtěla. Bála bych se funkčnosti. Pokud je problém že ho „necítíš“ nech se operovat ty. Pochva je v podstatě hladká svalovina a může se roztáhnout. A předpokládám, že se po porodu nemusí vrátit. Znám případ, kdy se ženská nechala operovat, bohužel při každé změně partnera :roll:
No a nebo zkus procvičit pánevní dno. Sex bude zajímavější když se v pravou chvíli „stáhneš“ :wink: a trénovat můžeš i na autobusové zastávce a nikdo to nepozná :mrgreen:
Holky maj pravdu, jsou i jiné praktiky jak uspokojit partnera, tak proč hned „skákat“ pod kudlu…

• Citovat
  • Upravit
4336
22.5.11 19:43

Proč vtip, misacku000??? Gayové a lesbičky jsou snad taky lidi, né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wwww.xx
22.5.11 19:48

no,ani bych neřekla,že dr sou v tomhle machři,tady se toho moc dělat nedá. povytažením penisu se sice prodlouží,ale stojí to za riziko porušení funkčnosti?navíc pokud je hodně malý,tak 2-3cm jsou celkem málo. nebo je partnerův penis tenký?
jinak mě překvapuje,že na tomto foru existuje maminka,která si myslí,že penis se strká do dělohy=)

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
22.5.11 20:02

omlouvám se :mrgreen: ne děloha ale pochva :mrgreen: ,snad odpustí mi ta chytrá všímavá žena s nickem wwww a blabla .-)

• Citovat
  • Upravit
etatinek
22.5.11 22:21
Anonymní píše:

Dokud prsty - jazyk máme, tak se kun*y nelekáme… :jazyk: :-P

PS: Jakou „velikostí“ disponuje tvůj partner?? Ať vím zda se bát, nebo se jít rovnou pod drn zahrabat… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
1452
22.5.11 22:27
etatinek píše:Dokud prsty - jazyk máme, tak se kun*y nelekáme… :jazyk: :-P
:lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac:
tak tak, i s malým kašpárkem může hrát velké divadlo :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
22.5.11 23:20
burgundy píše:
etatinek píše:Dokud prsty - jazyk máme, tak se kun*y nelekáme… :jazyk: :-P
:lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac:
tak tak, i s malým kašpárkem může hrát velké divadlo :dance:

Pravda, pravda… Tragédie, komedie, nebo také tragikomedie… :mrgreen: :-P

Ale jde také na jak velkém jevišti hraje… Podle toho se odvíjí úspěch představení a nadšení všech přítomných… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky