Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dá se to…našla jsem třeba takove článek
http://www.sexus.cz/velikost-penisu
nicméně měla jsem kdysi vztah s mužem s podobným „problémem“ musím říct, že lepšího milence jsem asi nezažila…vynahrazoval mi to ústy a rukou tak, že to bylo úžasný a vůbec jsem „ho“ tam při tom nemusela mít
a pak ještě třeba existujou různý sexuální pomůcky…vibrátory a nebo nasazovací penis…než podstupovat takový riziko operace…možná bych to spíš řešila tak… ![]()
http://zdravi.centrum.cz/…seni-penisu/
Tady je odkaz,určitě se zvětšit dá.
A on to chce podstoupit dobrovolně,nebo jen proto,že si to přeješ Ty?
Než jsem rozklikla diskuzi, tak jsem si myslela, že ,,da ci neda" je nějakej noej druh látkových plen ;D ![]()
A, ano dá.. Ale já bych po chlapovi nikdy nechtěla, aby kvůli mě podstoupil takové riziko. A souhlasím s prvním příspěvkem, většinou to takoví chlapi umí vynahradit i jinak. Ovšem pokud dosahuješ pouze vaginálního orgasmu, tak to nevím ![]()
eManzelkaAmama píše:
Než jsem rozklikla diskuzi, tak jsem si myslela, že ,,da ci neda" je nějakej noej druh látkových plen ;DA, ano dá.. Ale já bych po chlapovi nikdy nechtěla, aby kvůli mě podstoupil takové riziko. A souhlasím s prvním příspěvkem, většinou to takoví chlapi umí vynahradit i jinak. Ovšem pokud dosahuješ pouze vaginálního orgasmu, tak to nevím
i v případě vaginálního orgasmu stačí šikovný prsty…penis mě uspokojí jen v určitých polohách a ty nejsou zrovna pohodlně…prsty uměl najít to správné míto tak, že to bylo prostě nepopsatelný
jak myslíte, že to dělají lesbičky? plno lidí si myslí, že používají nějaký pomůcky…ale nene…to by rovnou mohly spát s chlapem…aspoň tak mi vysvětlovala kámoška lesbička ![]()
Anonymní píše:
Ahoj holky,prosim jsem s pritelem 4 roky a mame krasnyho chlapecka.Ale problem je v tom ze ma moc maly penis a nedokaze me s nim uspokojit.Moje otazka da se penis zvetsit popripade o kolik a kolik to tak stoji nebo neda????dekuji
To je snad vtip tohleto? ![]()
misacek00 píše:Anonymní píše:To je snad vtip tohleto?
Ahoj holky,prosim jsem s pritelem 4 roky a mame krasnyho chlapecka.Ale problem je v tom ze ma moc maly penis a nedokaze me s nim uspokojit.Moje otazka da se penis zvetsit popripade o kolik a kolik to tak stoji nebo neda????dekuji
No já ten dotaz rychle přeletěla a myslela jsem že penis má malý jako ten chlapeček a říkám si proboha proč ho zvětšovat malýmu prckovi že
..Omlouvám se…samozřejmě zvětšení penisu jde,nevím jestli sem ten odkaz už někdo dal ale tady je to fajnově popsané http://www.zdravi-radost.cz/penis.html nejdřív je docela dobré cvičení pokud nezabírá pak je tu chirurgie,jsou to machři umí ho zvětšit i ztluštit no prostě myslím že když si ženská udělá odlitek dělohy ( EDIT pochvy samozřejmě
) oni toho pindíka udělaj snad i na míru ![]()
Příspěvek upraven 22.05.11 v 20:04
Tak já bych po chlapovi takovou věc rozhodně nechtěla. Bála bych se funkčnosti. Pokud je problém že ho „necítíš“ nech se operovat ty. Pochva je v podstatě hladká svalovina a může se roztáhnout. A předpokládám, že se po porodu nemusí vrátit. Znám případ, kdy se ženská nechala operovat, bohužel při každé změně partnera ![]()
No a nebo zkus procvičit pánevní dno. Sex bude zajímavější když se v pravou chvíli „stáhneš“
a trénovat můžeš i na autobusové zastávce a nikdo to nepozná ![]()
Holky maj pravdu, jsou i jiné praktiky jak uspokojit partnera, tak proč hned „skákat“ pod kudlu…
Proč vtip, misacku000??? Gayové a lesbičky jsou snad taky lidi, né?
no,ani bych neřekla,že dr sou v tomhle machři,tady se toho moc dělat nedá. povytažením penisu se sice prodlouží,ale stojí to za riziko porušení funkčnosti?navíc pokud je hodně malý,tak 2-3cm jsou celkem málo. nebo je partnerův penis tenký?
jinak mě překvapuje,že na tomto foru existuje maminka,která si myslí,že penis se strká do dělohy=)
omlouvám se
ne děloha ale pochva
,snad odpustí mi ta chytrá všímavá žena s nickem wwww a blabla .-)
Anonymní píše:
Dokud prsty - jazyk máme, tak se kun*y nelekáme…
![]()
PS: Jakou „velikostí“ disponuje tvůj partner?? Ať vím zda se bát, nebo se jít rovnou pod drn zahrabat…
![]()
etatinek píše:Dokud prsty - jazyk máme, tak se kun*y nelekáme…![]()
burgundy píše:etatinek píše:Dokud prsty - jazyk máme, tak se kun*y nelekáme…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak tak, i s malým kašpárkem může hrát velké divadlo
Pravda, pravda… Tragédie, komedie, nebo také tragikomedie…
![]()
Ale jde také na jak velkém jevišti hraje… Podle toho se odvíjí úspěch představení a nadšení všech přítomných…
![]()
Ahoj holky, prosim jsem s pritelem 4 roky a mame krasnyho chlapecka. Ale problem je v tom, ze ma moc maly penis a nedokaze me s nim uspokojit. Moje otazka: da se penis zvetsit, popripade o kolik a kolik to tak stoji - nebo neda? Dekuji.