Láska na kolikátý pohled?

5
20.5.11 17:37

Laska na kolikaty pohled?

Na kolikaty pohled jste se zamilovaly do sveho pritele/manzela? Stalo se vam, ze jste se zamilovaly do nekoho, kdo se vam napred nelibil, a jak se to stalo? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
20.5.11 17:40

do ex jsem se zamilovala asi na prvni pohled - ale taky mi bylo 18 ze :wink: :lol:

o manzoj jsme si myslela ze je idiot - zname se z prace - no a nejak se to zvrtlo a meme v lete 4 roky od svadby a triletyho dabla k tomu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
20.5.11 17:49

Já vždycky na první pohled. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
20.5.11 18:03

Já jsem se přítelem seznámila ve sklárně, kde jsme dělali brigádu.. Pamatuju si to jako dnes - co měl na sobě, jak se tvářil, jak mluvil a tímhle vším mě dostal. :wink: Od toho prvního dne jsem na něj myslela pořád :-) Nevím, jestli bych to nazvala přímo láskou na první pohled, ale prostě už od první chvíle mi v jeho přítomnosti bylo moc hezky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
20.5.11 18:04

asi na milióntej pohled, neboli po 6 měsících, kdy jsme spolu trávili celé dny :lol:
Jo a líbili se mi v tu dobu dva naši kolegové, zatímco manžu jsem brala jen jako dobrého kámoše. Ale čas plynul a dva objevové se ukázali jako primitivové a manžel s každou novou situací a s každým další problémem získával na hodnotě, až jsem se děsně zamilovala a minulý měsíc jsme slavili 7 let chození, 5 let od svatby a máme dva prcky :dance: :srdce:

Příspěvek upraven 20.05.11 v 18:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
20.5.11 18:04

Do ex ihned a v tý době jsem poznala i manžela,ale nijak mě nezaujal spíš odrazoval,byl nemožnej.
A po 4 letech vztahu s nyní už ex ejhle konec a nový začátek s manželem-4 letý syn a druhý potomek na cestě,celkem 6 let spolu,2 roky manželství :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.5.11 18:11

S manželem to bylo na první pohled 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
20.5.11 18:27

Zamilovala jsem se na prvni pohled. Nevim, jestli bych vubec zacala chodit s nekym, ke komu by me netahla chemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.5.11 18:43

Tak ja kdyz jsem poprve pritele videla a slysela jsem co rikal tak jsem si rikala co to je za debila,a po4mes jsme spolu zacali chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.5.11 18:54

Já si u VŠECH mých partnerů napřed říkala: Bože, co je to za divnýho chlapa… Takže se zamilovávám asi tak na dvacátý pohled :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.5.11 19:04

Zamilovat jsem se nezamilovala hned… to prislo az za nejakou chvili. Nicmene uz od prvniho pohledu jsem vedela, ze me ten chlap zajima, ze se mi libi a ze bych si s nim dala rict… nakonec to melo byt ciste o sexu, slibili jsme si zadne city… no a ejhle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
20.5.11 19:08

do manžela na první pohled, za 10měs. jsme se vzali a byla jsem v 5.měs :mrgreen: a letos oslavíme 14let výročí svatby

byla to léčba šokem měsíc po rozchodu s ex :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
880
20.5.11 19:20

Já jsem se do přítele zamilovala až na nějakej další, předtím jsem si myslela že je blbec :lol: , a jednou sme šli celá banda (bylo mi 17 let), a já se jen tak otočila, a najednou :srdce: . Teď v dubnu sme spolu 10 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
20.5.11 19:49
chuanitka píše:
Já si u VŠECH mých partnerů napřed říkala: Bože, co je to za divnýho chlapa… Takže se zamilovávám asi tak na dvacátý pohled :lol:

Nezamilovavam se 8-)
Zhodnotila jsem si tehdy u meho manzela klady a zapory. A kdyz jsem zadne zapory neshledala,bylo JASNO :wink: /a mohl to byt treba QUASIMODO anebo DE PEYRAQ ci jak se to pise/
PS Nutno dodat,ze jsem ty zapory nenasla stale :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
20.5.11 19:51

Maj manžel se mi napřed vůbec nelíbil, ukázala mi ho kamarádka na fotce a řikala sem že nic moc :D pak sem ho vyděla 2× naživo, když přijel ještě na „školní výlet“ a tam se do mě zamiloval on :) potkali sme se asi o dva měsíce dýl u něj ve městě na diskotéce (kam sem mmch dorazila po druhé ve svém životě) a pozvala sem si ho na druhý den k sobě domů. Přijel v neděli, v pondělí sem se rozešla s bývalím se kterým sem byla přes dva roky, v úterý mi přinesl moje věci a od středy už sem byla manželovo zlatíčko, že mě nikomu nedá. Po roce spolu jsme si koupili pejska a za další rok a čtvrt sme se vzali a teď čekáme naše první miminko :) :hug: A naše zamilovanost stále trvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí