Láska na kolikátý pohled?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
20.5.11 20:02

od vidění se známe odmala, přes známý a společnýho koníčka asi od 16, začali jsme si ve 24:) takže asi na miliontej pohled:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.5.11 20:06

My s přítelem spolu chodili 3,5 roku d školy a teprve o maturitním plese jsme se dali dohromady…Musím říct, že když jsem ho viděla poprvé, v životě by mě nenapadlo, že s ním někdy budu žít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.11 20:17

Nás seznámil můj strejda… byl manželovo zaměstnanec a vzal mě na firemní večírek… já si o manželovi myslela, že je arogantní blb - dle prvního pohledu:-) Uháněl mě celý večer, jako dobrodrůžo jsem kývla na schůzku a už je to 5 let:-) Cca 2 měsíce jsem to brala jako dobrodrůžo úlet bez perspektivy a pak jsem se zamilovávala a zamilovávala… Takže na první pohled určo ne-e …ale líbil se mi.. i když je o kousek menší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
20.5.11 21:17

Tak když jsem přítele viděla poprvé, první co mě napadlo bylo: „bože s tím bych nemohla chodit!“ a dneska jsme spolu už skoro 8 let a máme ročního prďolu. :dance: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.5.11 22:28
farska píše:
chuanitka píše:
Já si u VŠECH mých partnerů napřed říkala: Bože, co je to za divnýho chlapa… Takže se zamilovávám asi tak na dvacátý pohled :lol:
Nezamilovavam se 8-)
Zhodnotila jsem si tehdy u meho manzela klady a zapory. A kdyz jsem zadne zapory neshledala,bylo JASNO :wink: /a mohl to byt treba QUASIMODO anebo DE PEYRAQ ci jak se to pise/
PS Nutno dodat,ze jsem ty zapory nenasla stale :oops: :oops: :oops:
teda, nema zadne zapory, a presto ses nezamilovala? anebo tomu jen jinak rikas? :mrgreen:
vzhled teda koukam za klad ani za zapor nepovazujes a dle poctu deti to asi funguje :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
20.5.11 22:29

Tak já se zamilovala po víc jak půlročním každodenním vídání. Měla jsem ještě bejvalýho, kterýho jsem nechtěla opustim, ale s teď už manželem jsem měla techtle mechtle, ale moc se mi nelíbil a každý jsme byli jiný a já furt nechtěla. On se mi furt dvořil, psal vzkazy na chodníky, nosil kytky, dokonce i něco vyrobil, no a pak mě požádal o ruku, já řekla ne a za dva měsíce jsem si to rozmyslela, začali jsme spolu chodit, s bývalým se rozešla, okamžitě jsme se k sobě nastěhovali a od té doby je to láska jako trám :lol: :srdce: No vůbec je to dlouhá hystorka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
20.5.11 23:12

Já jsem na přítele dostala tel.od svý kamarádky a tak jsme si nejdřív jen psali sms a volali.Nějak jsme se vzájemně přitahovali a i jsme si napsali,že se máme rádi.Půl roku jsme si domlouvali rande a já se bála,co když se mu nebudu líbit a co když e on nebude líbit mě(vzhledově).Ale po prvním setkání jsme se líbili vzájemně a od tý doby jsme už skoro 3 roky spolu.Takže u nás to byla láska na první „poslech“ :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
21.5.11 07:54

Přítel do mě na první pohled-před tím jsme se nikdy neviděli a já do něho snad na stý :mrgreen: Vůbec se mi nelíbil a byl mladší. Bylo mu 20 a myslela jsme si, že je to nějaký puboš, což jsem si ke dvoum dětem nemohla dovolit. Nakonec mě přesvědčil svými činy a už jsme spolu skoro 3 roky a vše je OK :palec: :dance:

• Citovat
  • Upravit
714
21.5.11 09:05

Já tenkrát chodila s manželovo kamarádem a snažili jsme se dát dohromady mojí kamarádku a manžu. Přišel mi naprosto nemožnej - oblečení, co říkal no snad všechno. A pak jsem se s přítelem rozešla a manža mi napsal, že jsem byla fajn. Dala jsem mu šanci a najednou jsem zjistila, že je super, že máme hooodně společnýho, že je „normální“ a začala jsem se do něj víc a víc zamilovávat. A teď po 4 letech manželství mi přijde neskutečně sexy když pracuje jen v montérkách na našem domečku a hrajou na něm všechny svaly. Takže u nás se sto stupňuje s přibývajícími roky. Jen Terezka mi to někdy kazí, když nechce v noci spát a my se pak tulíme až třeba v jednu :oops: když Terezka usne, ale to k tomu asi patří. Doufám, že se nám povede naší lásku ztvrdit ještě aspoň jedním mimískem.

PS: Když jsme s manžou prohlíželi naše fotky za svobodna, tak bysme si odplivli kdybysme jeden druhýho potkali. :lol: No jo hormony jsou nevyzpytatelný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
21.5.11 14:28

Nevím na kolikátej to bylo pohled,ale na první určitě ne.V prváku jsem jezdila s nej kámoškou k nim na chatu a občas tam byl i její strejda.Pořád po mě pokukoval,ale mě moc nezajímal.Myslela jsem si že by z toho určitě nic nebylo a nějak mi nic nedocházelo.Kámoška věděla,že jsem na starší a tak nám ze srandy začla domlouvat rande,prej by byla sranda,kdybych byla její teta.Jemu bylo 30 a mě 16.Dala mu moje číslo a on mě pozval na rande,do kina a na večeři a tam jsem se do něj zamilovala.A vyšlo to!Jsme spolu 8 let a máme 7mi měsíční princeznu.Ze začátku to asi vypadalo trochu úchylně,ale nám to bylo jedno :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
21.5.11 20:17
janicka78 píše:
farska píše:
chuanitka píše:
Já si u VŠECH mých partnerů napřed říkala: Bože, co je to za divnýho chlapa… Takže se zamilovávám asi tak na dvacátý pohled :lol:
Nezamilovavam se 8-)
Zhodnotila jsem si tehdy u meho manzela klady a zapory. A kdyz jsem zadne zapory neshledala,bylo JASNO :wink: /a mohl to byt treba QUASIMODO anebo DE PEYRAQ ci jak se to pise/
PS Nutno dodat,ze jsem ty zapory nenasla stale :oops: :oops: :oops:
teda, nema zadne zapory, a presto ses nezamilovala? anebo tomu jen jinak rikas? :mrgreen:
vzhled teda koukam za klad ani za zapor nepovazujes a dle poctu deti to asi funguje :palec:

Janicko,
v te fazi 'ruzovch bryli ' jsem ale opravdu nikdy nebyla. 8-)
Milovala jsem /a miluju manzela/ za to,jaky je..
Za to,co pro nas dela…
A jak strasne moc se snazi,abychom byli stastni a uzivali si zivota BOK PO BOKU, S NASIMI DETMI… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
23.5.11 15:12

u nás to byla láska na miliontý pohled taky…jak to začlo? bylo to v létě na brigádě u přehrady…mě bylo šestnáct a měla sem nejkrásnější prsa co on do té doby zahlídl :mrgreen: a jemu bylo šestnáct a měl odvahu „do mě jít“ i když jsme tam oba měli svý tehdejší „partnery“ :mrgreen:
no dobře půl roku šlo vlastně o kamarádství s občasným sexem a než sme to zaregistrovali, tak sme do sebe byli zakousnutý až po uši :-))
mmch, teď nedávno potkal jednoho svýho kamaráda z tý doby a když se on mého přítele zeptal, jak se má, tak mu prý mu odpověděl něco v tom smyslu: „pamatuješ si tu šu*knu, co sme se o ní tehdá "(tam a tam)“ chtěli šábnout? no tak teď spolu čekáme mimčo"
ten prý nevěřil vlastním uším…dost sem se smála, když mi to vyprávěl, páč toho jeho kamaráda si samozřejmě pamatuju taky a byl to žrací modrookej blonďák :pankac: kterej se mi na první pohled líbil mnohem víc než můj nynější partner :mrgreen:

PS: pardon za silné slovo, ale aby to vyznělo tak jak mělo, tak se vážně nahradit nedalo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
24.5.11 18:48
audik píše:
Tak když jsem přítele viděla poprvé, první co mě napadlo bylo: „bože s tím bych nemohla chodit!“ a dneska jsme spolu už skoro 8 let a máme ročního prďolu. :dance: :srdce: :dance:

já to měla úplně naopak. bylo to setkání na inzerát. Nezaujal mě tolik vzhledem jako povahou, vědomostmi, pozorností......asi po 30minutách jsem si pro sebe říkala …„chlape,chlape, já si tě snad vezmu nebo co“ :-) no..a už spolu budeme rok, plánujem společné bydlení a rodinu. A pořád má pro mě úplně stejné kouzlo a snad žádné chyby :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí