Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj chlap zase po jedný hádce trucuje
Pohádáme se,on se nafoukne jak puchejř a máme tichou domácnost.Ze zkušenosti už vím,že ho musím nechat vytrucovat a on pak sám přijde
Já jsem „splachovací“ a po jakékoli hádce jsem schopná během chvíle zase normálně komunikovat.Zajímalo by mě,jak to doma máte Vy?Taky Vám chlapy trucujou,nebo proběhne „itálie“a vzduch je čistej?Než jsem se poznala s přítelem,přisuzovala jsem tuhle vlastnost jen dětem ![]()
no ten puchyr jsem ja
manzel je splachovaci jako jsi ty, ikdyby to byla moje chyba stejne za mnou prijde
nastesti neni tvrdohlavy jako ja, to bysme asi tydny spolu nebavili ![]()
ahojky tak ten muj uplne to samee
je nafouknity jak balon a dela ze sebe urazeneho
nekomunikuje semnou
atd ale kdys ho necham tak to vetsinou prejde samo
kdys se tady ta situace stane je opravdu jako male dite
![]()
Ne nedělá.Párkrát to zkoušel a tak sem mu naložila ještě víc že už si netroufne ![]()
terdule píše:
ten můj trucuje, jen když nemá sex, jinak je zlatej..
pikola píše:
Nevím, my jsme se za 3 roky ještě nepohádali
Závidím a gratuluju
Koukám,že Zuzka má doma ten samej exemplář jako já
Ten můj taky nekomunikuje,ale jako vůbec.Ráno ho pozdravím a v lepším případě jen něco zamumlá,v tom horšim nic,prostě mi neodpoví.Přijde z práce a jako bych byla vzduch
Je taky tvrdohlavej jak mezek,všechno musí bejt po jeho,jinak je uraženej.Nejdýl trucoval skoro týden a to já už teda šílela
Dřív jsem za ním chodila,ptala se,omlouvala apod.a stejně mlčel jak ryba a trucoval.Dneska už jsem chytřejší a nechávám ho bejt,až se vytrucuje,přijde
mahdalka píše:pikola píše:
Nevím, my jsme se za 3 roky ještě nepohádaliZávidím a gratuluju
Ten můj taky nekomunikuje,ale jako vůbec.Ráno ho pozdravím a v lepším případě jen něco zamumlá,v tom horšim nic,prostě mi neodpoví.Přijde z práce a jako bych byla vzduch
Je taky tvrdohlavej jak mezek,všechno musí bejt po jeho,jinak je uraženej.Nejdýl trucoval skoro týden a to já už teda šílela
Dřív jsem za ním chodila,ptala se,omlouvala apod.a stejně mlčel jak ryba a trucoval.Dneska už jsem chytřejší a nechávám ho bejt,až se vytrucuje,přijde
neboj za 10 let ho to přejde ![]()
To, my jsme se hádaly na začátku vztahu, než jsem mu dala najevo, že na jeho trucování nejsem zvědavá…
On se vždycky urazil a odešel, a já ho nechala jít… a to ho vytočilo ještě víc, že jsem ho nechala odejít..
Tak mu říkám, není mi 15 abych za tebou běhala… No nejspíš to pochopil, a teď se nehádáme, on se neuráží a neodchází a všechno je fajn ![]()
mahdalka píše:
Závidím a gratuluju
Jé, tak to je přesně u nás…jako málokdy se tak nafoukne a trucuje, ale když už, tak pořádně…přesně - ani skoro neodpoví na pozdrav, prostě neexistuju, ani když se ptám, co je, co jsem jako zas udělala blbě atd., tak buď řekne že jsem protivná nebo prostě mlčí…taky jsem z toho dost šílela, ale už bych ho oprdla…když po dvou třech naťuknutích nereaguje, tak ať si trhne ![]()
No ale na druhou stranu, když to chytne mě, tak taky se umím nafouknout a trucovat…akorát mě to rychleji přejde ![]()
U nás trucuju já, respektive nemám chuť ho potom vidět a mluvit s ním:-)… on je právě ten splachovací, tak si do mě rejpe, za cca 10 minut mě rozmluví a vše je zase ok
My se moc nehádáme, mám hodně tolerantního přítele a když už, netrucujeme ani jeden, já jsem většinou našpulená dýl, ale většinou se pročistý vzduch a za chvíli normálně fungujeme dál. ![]()
mahdalka píše:
Můj chlap zase po jedný hádce trucujePohádáme se,on se nafoukne jak puchejř a máme tichou domácnost.Ze zkušenosti už vím,že ho musím nechat vytrucovat a on pak sám přijde
Já jsem „splachovací“ a po jakékoli hádce jsem schopná během chvíle zase normálně komunikovat.Zajímalo by mě,jak to doma máte Vy?Taky Vám chlapy trucujou,nebo proběhne „itálie“a vzduch je čistej?Než jsem se poznala s přítelem,přisuzovala jsem tuhle vlastnost jen dětem
no jéje
zrovna mi taky trucuje, vždy u trucování usne
je to tak vyčerpávající
a ano je to dětské a mám chuť mu jednu lísknout za tu našpulenou hubu ale co no…
Ne, netrucuje, nikdy - problémy řešíme hned, nejpozději do doby, než jdeme spát.
Nikdy nejdeme spát rozhádaní, bez aspoň částečného vyřešení problému.