Trucují taky vaši chlapi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16557
20.5.11 14:37

Trucují taky vaši chlapi?

Můj chlap zase po jedný hádce trucuje :pocitac: Pohádáme se,on se nafoukne jak puchejř a máme tichou domácnost.Ze zkušenosti už vím,že ho musím nechat vytrucovat a on pak sám přijde :nevim: Já jsem „splachovací“ a po jakékoli hádce jsem schopná během chvíle zase normálně komunikovat.Zajímalo by mě,jak to doma máte Vy?Taky Vám chlapy trucujou,nebo proběhne „itálie“a vzduch je čistej?Než jsem se poznala s přítelem,přisuzovala jsem tuhle vlastnost jen dětem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1653
20.5.11 14:44

no ten puchyr jsem ja :oops: :mrgreen: manzel je splachovaci jako jsi ty, ikdyby to byla moje chyba stejne za mnou prijde :mrgreen: :roll: nastesti neni tvrdohlavy jako ja, to bysme asi tydny spolu nebavili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35704
20.5.11 14:50

Nevím, my jsme se za 3 roky ještě nepohádali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
20.5.11 14:55

:mrgreen: ahojky tak ten muj uplne to samee :mrgreen: je nafouknity jak balon a dela ze sebe urazeneho :mrgreen: nekomunikuje semnou :mrgreen: atd ale kdys ho necham tak to vetsinou prejde samo :think: kdys se tady ta situace stane je opravdu jako male dite :zed: 8-o

• Citovat
  • Upravit
1249
20.5.11 14:55

ten můj trucuje, jen když nemá sex, jinak je zlatej.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.5.11 15:03

Ne nedělá.Párkrát to zkoušel a tak sem mu naložila ještě víc že už si netroufne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
20.5.11 15:12
terdule píše:
ten můj trucuje, jen když nemá sex, jinak je zlatej.. :mrgreen:
8-o 8-o 8-o
  • Citovat
  • Upravit
16557
20.5.11 15:16
pikola píše:

8-o Závidím a gratuluju :kytka: Koukám,že Zuzka má doma ten samej exemplář jako já :cert: Ten můj taky nekomunikuje,ale jako vůbec.Ráno ho pozdravím a v lepším případě jen něco zamumlá,v tom horšim nic,prostě mi neodpoví.Přijde z práce a jako bych byla vzduch :pocitac: Je taky tvrdohlavej jak mezek,všechno musí bejt po jeho,jinak je uraženej.Nejdýl trucoval skoro týden a to já už teda šílela :zed: Dřív jsem za ním chodila,ptala se,omlouvala apod.a stejně mlčel jak ryba a trucoval.Dneska už jsem chytřejší a nechávám ho bejt,až se vytrucuje,přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.5.11 15:18
mahdalka píše:
pikola píše:
8-o Závidím a gratuluju :kytka: Koukám,že Zuzka má doma ten samej exemplář jako já :cert: Ten můj taky nekomunikuje,ale jako vůbec.Ráno ho pozdravím a v lepším případě jen něco zamumlá,v tom horšim nic,prostě mi neodpoví.Přijde z práce a jako bych byla vzduch :pocitac: Je taky tvrdohlavej jak mezek,všechno musí bejt po jeho,jinak je uraženej.Nejdýl trucoval skoro týden a to já už teda šílela :zed: Dřív jsem za ním chodila,ptala se,omlouvala apod.a stejně mlčel jak ryba a trucoval.Dneska už jsem chytřejší a nechávám ho bejt,až se vytrucuje,přijde

neboj za 10 let ho to přejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.5.11 15:29

To, my jsme se hádaly na začátku vztahu, než jsem mu dala najevo, že na jeho trucování nejsem zvědavá… :mrgreen: On se vždycky urazil a odešel, a já ho nechala jít… a to ho vytočilo ještě víc, že jsem ho nechala odejít.. :lol: :lol: Tak mu říkám, není mi 15 abych za tebou běhala… No nejspíš to pochopil, a teď se nehádáme, on se neuráží a neodchází a všechno je fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
20.5.11 15:34
mahdalka píše:

Jé, tak to je přesně u nás…jako málokdy se tak nafoukne a trucuje, ale když už, tak pořádně…přesně - ani skoro neodpoví na pozdrav, prostě neexistuju, ani když se ptám, co je, co jsem jako zas udělala blbě atd., tak buď řekne že jsem protivná nebo prostě mlčí…taky jsem z toho dost šílela, ale už bych ho oprdla…když po dvou třech naťuknutích nereaguje, tak ať si trhne :twisted:

No ale na druhou stranu, když to chytne mě, tak taky se umím nafouknout a trucovat…akorát mě to rychleji přejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.11 15:40

U nás trucuju já, respektive nemám chuť ho potom vidět a mluvit s ním:-)… on je právě ten splachovací, tak si do mě rejpe, za cca 10 minut mě rozmluví a vše je zase ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
20.5.11 15:51

My se moc nehádáme, mám hodně tolerantního přítele a když už, netrucujeme ani jeden, já jsem většinou našpulená dýl, ale většinou se pročistý vzduch a za chvíli normálně fungujeme dál. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.5.11 16:21
mahdalka píše:
Můj chlap zase po jedný hádce trucuje :pocitac: Pohádáme se,on se nafoukne jak puchejř a máme tichou domácnost.Ze zkušenosti už vím,že ho musím nechat vytrucovat a on pak sám přijde :nevim: Já jsem „splachovací“ a po jakékoli hádce jsem schopná během chvíle zase normálně komunikovat.Zajímalo by mě,jak to doma máte Vy?Taky Vám chlapy trucujou,nebo proběhne „itálie“a vzduch je čistej?Než jsem se poznala s přítelem,přisuzovala jsem tuhle vlastnost jen dětem :think:

no jéje :lol: zrovna mi taky trucuje, vždy u trucování usne :lol: je to tak vyčerpávající :lol: a ano je to dětské a mám chuť mu jednu lísknout za tu našpulenou hubu ale co no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
20.5.11 16:58

Ne, netrucuje, nikdy - problémy řešíme hned, nejpozději do doby, než jdeme spát.

Nikdy nejdeme spát rozhádaní, bez aspoň částečného vyřešení problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí