Trucují taky vaši chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
20.5.11 17:02

Trucující chlap? :roll: :roll: :roll:
To je dětinský

• Citovat
  • Upravit
411
20.5.11 17:40

Jo ten můj se při poslední hádce tak urazil,že se sebral a šel bydlet k rodičům už tam je asi měsíc a stále semnou odmítá komunikovat,jen přes sms občas něco napíše. A při tom to byla jeho chyba,ale to si nechce připustit.Tak čekám jestli ho to ještě někdy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
20.5.11 18:09

Po hádce se mnou přítel taky chvíli nemluví a já jsem přesně ten splachovací typ, o kterém se tu už psalo :mrgreen: Za tři roky jsme ale neměli žádnou velkou hádku, většinou je to kvůli blbostem.. Asi kdyby se stalo něco vážnějšího, třeba bych taky chvíli nemluvila :nevim: Když jsem se ho na to ptala, řekl mi, že se prostě nedovede hned usmívat, dělat, že nic, i když si třeba chvíli po hádce všechno vyříkáme.. Prostě, každý jsme jiný :wink: Ale u něj je to vždy jen chvilkové.. Naštěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
20.5.11 18:13

Trucuje,když si myslí,že má pravdu i když ji nemá,ale stejněje vždycky ten první kdo přijde a neví o jakýkoliv hádce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.5.11 18:45

Tak muj taky,vydrzi se mnou nemluvit tyde,teda on mluvi ale ze me nervuje a to i jen jakkdy,blbec jeden,je vzdy na zabiti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
20.5.11 18:55

přispěvek

Ahojky holky, procházím tu diskuze a řikám si, že k Vám taky přidám příspěvek, pokud nevadí?!? :-) Máte zajimavé téma. My se s přitelem moc nehádáme a když se zadaří, tak hádka přejde většinou v takové to popichování a pak se spolu zase normálně bavíme. Mám štěstí, že se nehádáme.Vlastně jen jednou jsme se pořadně pohádali, ale to nebyl doma.. (zrovna byl na montáži) a druhý den mě volal a omluvil se sám… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
20.5.11 20:08

Můj se jednou urazil na 3 dny, když jsem mu v hádce řekla, ať není drzej. Prý kdybych mu nadala všelijak jinak, tak ho to tolik nevytočí. Moc se nerafáme, ale když se mi nelíbí nějaký řeči, tak mu řeknu - nebuď víš co! To mu dojde a hned zkrotne :lol: A za pár minut je to spláchnuto 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
20.5.11 20:22

:-D

Tak my naštěstí máme takovou podobnou povahu v tomto.. hádat se neumíme :-) takže se „pohádáme“ a pak si děláme srandu jeden z druhýho, že zase jeden nebo druhy má „rýpavku“ (rýpavou náladu) a je klid. Když se schyluje k hádce, většinou mu řeknu „aaa ty máš zase rýpavku, tak se vypovídej“ a ho to přejde a je klidek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
20.5.11 21:17

Musim „zaťukat“, že za 9. měsíců jsme se už nepohádali :-) Ale taky je takový…Když se hádáme a k tomu něco vyčtu…Typický jeho hlášky, za všechno můžu já ty chudinko a třeba celý den chodíme vedle sebe jak cizí. Nebo většinou práskne dveřma a odejde na pivko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
20.5.11 21:25
Nykky – k píše:
Jo ten můj se při poslední hádce tak urazil,že se sebral a šel bydlet k rodičům už tam je asi měsíc a stále semnou odmítá komunikovat,jen přes sms občas něco napíše. A při tom to byla jeho chyba,ale to si nechce připustit.Tak čekám jestli ho to ještě někdy přejde.

Tak to je teda dost hustý! 8-o Nezávidím.Ten můj by možná taky odešel,kdyby měl kam :nevim: Ale pamatuju si,že po jedný hádce si na týden zaplatil ubytovnu.On je strašně tvrdohlavej a když se pohádáme,tak trucuje a já vyčkávám,až ho to přestane bavit.Vždycky sním otom,že přijde s kytkou a omluví e,ale na to je moc hrdej,on si chybu nikdy nepřizná a za všechno můžu vždycky já :pocitac: A když se vytrucuje,tak dělá jako by se nic nestalo a začne normálně fungovat.Jo a taky je hrozně urážlivej,to mi i sám přiznal.Normálně se urazí třeba i 5X týdně :cert: A za tu nafouklou hubu bych mu nejradši taky nalískala,ale to bych ho už neviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
20.5.11 23:22
Normálně se urazí třeba i 5X týdně :cert: A za tu nafouklou hubu bych mu nejradši taky nalískala,ale to bych ho už neviděla :mrgreen:

tak to musiš mit celkem trpělivost, pokud se Ti každy den urazí :-) tak to mám asi kliku na chlapa, protože se vždy prohádáme až tak, že se tomu společně zasmějeme… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
20.5.11 23:25

Když už někdo trucoval, tak jsem to byla já. :oops: Teď jsme schopni po výměně názorů během chvilky spolu mluvit normálně. Většinou to „rozsekne“ nějaká vtipná situace, kterou navodí malej (udělá něco legračního a my se začneme chlámat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
20.5.11 23:28

wiolla

Tak to je nejlepší, hádky jsou myslim zbytečny… a nikam nevedou, vůbec hádky, které jsou kvuli maličkostem.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
20.5.11 23:43
saiimona píše:
Tak to je nejlepší, hádky jsou myslim zbytečny… a nikam nevedou, vůbec hádky, které jsou kvuli maličkostem.. :-)

Jo, jenže to jsou léta cviku a snaha (dobrá vůle) na obou stranách (jsme spolu už 14 let :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
20.5.11 23:48

wiolla

Tak to my máme teda ještě spoustu let před sebou, abychom Vás dohnali… :-) my jsme spolu jenom 2 roky, ale jak řikam, většinou se dohádáme do fáze, kdy se tomu oba zasmějeme a je klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí