Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo ten můj se při poslední hádce tak urazil,že se sebral a šel bydlet k rodičům už tam je asi měsíc a stále semnou odmítá komunikovat,jen přes sms občas něco napíše. A při tom to byla jeho chyba,ale to si nechce připustit.Tak čekám jestli ho to ještě někdy přejde.
Po hádce se mnou přítel taky chvíli nemluví a já jsem přesně ten splachovací typ, o kterém se tu už psalo
Za tři roky jsme ale neměli žádnou velkou hádku, většinou je to kvůli blbostem.. Asi kdyby se stalo něco vážnějšího, třeba bych taky chvíli nemluvila
Když jsem se ho na to ptala, řekl mi, že se prostě nedovede hned usmívat, dělat, že nic, i když si třeba chvíli po hádce všechno vyříkáme.. Prostě, každý jsme jiný
Ale u něj je to vždy jen chvilkové.. Naštěstí ![]()
Trucuje,když si myslí,že má pravdu i když ji nemá,ale stejněje vždycky ten první kdo přijde a neví o jakýkoliv hádce ![]()
Tak muj taky,vydrzi se mnou nemluvit tyde,teda on mluvi ale ze me nervuje a to i jen jakkdy,blbec jeden,je vzdy na zabiti ![]()
Ahojky holky, procházím tu diskuze a řikám si, že k Vám taky přidám příspěvek, pokud nevadí?!?
Máte zajimavé téma. My se s přitelem moc nehádáme a když se zadaří, tak hádka přejde většinou v takové to popichování a pak se spolu zase normálně bavíme. Mám štěstí, že se nehádáme.Vlastně jen jednou jsme se pořadně pohádali, ale to nebyl doma.. (zrovna byl na montáži) a druhý den mě volal a omluvil se sám… ![]()
Můj se jednou urazil na 3 dny, když jsem mu v hádce řekla, ať není drzej. Prý kdybych mu nadala všelijak jinak, tak ho to tolik nevytočí. Moc se nerafáme, ale když se mi nelíbí nějaký řeči, tak mu řeknu - nebuď víš co! To mu dojde a hned zkrotne
A za pár minut je to spláchnuto ![]()
Tak my naštěstí máme takovou podobnou povahu v tomto.. hádat se neumíme
takže se „pohádáme“ a pak si děláme srandu jeden z druhýho, že zase jeden nebo druhy má „rýpavku“ (rýpavou náladu) a je klid. Když se schyluje k hádce, většinou mu řeknu „aaa ty máš zase rýpavku, tak se vypovídej“ a ho to přejde a je klidek ![]()
Musim „zaťukat“, že za 9. měsíců jsme se už nepohádali
Ale taky je takový…Když se hádáme a k tomu něco vyčtu…Typický jeho hlášky, za všechno můžu já ty chudinko a třeba celý den chodíme vedle sebe jak cizí. Nebo většinou práskne dveřma a odejde na pivko.
Nykky – k píše:
Jo ten můj se při poslední hádce tak urazil,že se sebral a šel bydlet k rodičům už tam je asi měsíc a stále semnou odmítá komunikovat,jen přes sms občas něco napíše. A při tom to byla jeho chyba,ale to si nechce připustit.Tak čekám jestli ho to ještě někdy přejde.
Tak to je teda dost hustý!
Nezávidím.Ten můj by možná taky odešel,kdyby měl kam
Ale pamatuju si,že po jedný hádce si na týden zaplatil ubytovnu.On je strašně tvrdohlavej a když se pohádáme,tak trucuje a já vyčkávám,až ho to přestane bavit.Vždycky sním otom,že přijde s kytkou a omluví e,ale na to je moc hrdej,on si chybu nikdy nepřizná a za všechno můžu vždycky já
A když se vytrucuje,tak dělá jako by se nic nestalo a začne normálně fungovat.Jo a taky je hrozně urážlivej,to mi i sám přiznal.Normálně se urazí třeba i 5X týdně
A za tu nafouklou hubu bych mu nejradši taky nalískala,ale to bych ho už neviděla ![]()
tak to musiš mit celkem trpělivost, pokud se Ti každy den urazí
tak to mám asi kliku na chlapa, protože se vždy prohádáme až tak, že se tomu společně zasmějeme… ![]()
Když už někdo trucoval, tak jsem to byla já.
Teď jsme schopni po výměně názorů během chvilky spolu mluvit normálně. Většinou to „rozsekne“ nějaká vtipná situace, kterou navodí malej (udělá něco legračního a my se začneme chlámat).
Tak to je nejlepší, hádky jsou myslim zbytečny… a nikam nevedou, vůbec hádky, které jsou kvuli maličkostem.. ![]()
saiimona píše:
Tak to je nejlepší, hádky jsou myslim zbytečny… a nikam nevedou, vůbec hádky, které jsou kvuli maličkostem..
Jo, jenže to jsou léta cviku a snaha (dobrá vůle) na obou stranách (jsme spolu už 14 let
).
Tak to my máme teda ještě spoustu let před sebou, abychom Vás dohnali…
my jsme spolu jenom 2 roky, ale jak řikam, většinou se dohádáme do fáze, kdy se tomu oba zasmějeme a je klid ![]()
Trucující chlap?

To je dětinský