Trucují taky vaši chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
606
11.1.15 20:58
@Brusi píše:
A jak oni u toho vydrzi dlouho 8o ten můj nemá den bez her… no aspoň nejsem sama, komu to vadí :lol:

To nejsi. :D když mě ty hry přijdou tak.. neesmyslné :mrgreen: když chci s něčím pomoct, trvá mu než se odtrhne, tuhle sem stála na židli a chtěla po něm aby ode mě bral skleničky a dal je na stůl, no po 5min čekání že už jde, ale ted bojuje, jsem to vzdala a šup nahoru, dolů a přišel až bylo vše hotovo :roll: no konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.1.15 21:08

@Nuggetka jee :lol: bohuzel znam moc dobre.. mě vytocil tuhle, když hral.. jsem se mu piplala s večeři, dala ji na stůl, zavolala na něj, že je jídlo hotovy… A nic. Přišel asi po 10 minutách, jídlo samozřejmě studeny jak psi cumak, já uz samozrejme nafouknuta :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
11.1.15 21:09

@Brusi To je tak hezký vědět, že mi někdo rozumí! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.1.15 23:50
@Brusi píše:
@Nuggetka jee :lol: bohuzel znam moc dobre.. mě vytocil tuhle, když hral.. jsem se mu piplala s večeři, dala ji na stůl, zavolala na něj, že je jídlo hotovy… A nic. Přišel asi po 10 minutách, jídlo samozřejmě studeny jak psi cumak, já uz samozrejme nafouknuta :zed: :mrgreen:

Mne žena hlásí oběd 5 minut dopředu a nemáme problém :-) Dobře ví, že svoje kamarády tankisty nenechám protihráči zmasakrovat jenom kvůli tomu abych si snědl oběd… Ne, máte pravdu, je to dětinský, ale mi chlapi už jsme takoví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí