Trucují taky vaši chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
21.5.11 12:23

Holky tak to budte rádi.Můj se teda včera odurazil a vzal mě na milost :mrgreen: Dělal jako by nic a normálně komunikoval,to teda koukám,já myslela že bude trucovat dýl :mrgreen: Holky,snad to není dědičný? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
21.5.11 20:39

mahdalka

Tak to je úspěch :potlesk: tak spoustu šťastných dní bez hádek.. a trucování :palec: Já doufám, že něco takovýho se dědit nedá :wink: protože jestli naše děti budou mít vzteklost po přiteli tak asi skončim v blázinci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.5.11 22:06
saiimona píše:
Tak to je úspěch :potlesk: tak spoustu šťastných dní bez hádek.. a trucování :palec: Já doufám, že něco takovýho se dědit nedá :wink: protože jestli naše děti budou mít vzteklost po přiteli tak asi skončim v blázinci :dance:

No moc si to nemaluj. :wink: Dědit se to vyloženě asi nedá, ale děti přejímají vzorce chování svých rodičů. Takže bacha, co jim budete „předvádět“… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.5.11 23:16

neboj.Já a muj chlap jsme největší grázlící už od narození a máme nejhodnější dítě na světě.Od narození nonstop spal a ještě k tomu poslouchá,nevzteká se,nikdy nedostal na zadek ani sem nemusela zvyšovat hlas.Na dědičnost v tomhle teda nevěřim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.5.11 11:12

To jste mě uklidnily.Přítel mi totiž tvrdí,že je paličatej a tvrdohlavej po tátovi,tak to asi holt zdědil.No,jestli tu jeho trucující povahu zdědí naše případný mimčo,tak to bude asi tanec :cert: Výhoda je v tom,že dítěti můžete dát na zadek,chlapovibohužel ne,i když mám někdy teda sto chutí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
22.5.11 11:15
mahdalka píše:
To jste mě uklidnily.Přítel mi totiž tvrdí,že je paličatej a tvrdohlavej po tátovi,tak to asi holt zdědil.No,jestli tu jeho trucující povahu zdědí naše případný mimčo,tak to bude asi tanec :cert: Výhoda je v tom,že dítěti můžete dát na zadek,chlapovibohužel ne,i když mám někdy teda sto chutí :pankac:

No tak ja nektere vlastnosti zdelila po rodicich co si neprali a ja taky ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.11 16:36

Ahojky holky ,zovna dneska jsem se zase musela pořádně držet mám chlapa kterej je tvrdohlavej a nenechá si nic říct zase se dneska napapučil a to jen kvuli tomu ,že jsem chtěla aby si vzal čisté tričko když půjdeme nakupovat je jako malé dítě já už jsem byla nachystaná že půjdeme a on udělá toto už nevím co mám dělat musím s ním jako s malovaným vejcem vždycky přijdu jako první on dokáže být naštvaný třeba 3dny a to je hrůza sedí čučí a nic jsem zoufalá…

• Citovat
  • Upravit
3571
22.5.11 20:39

špatná karma :-D

Tak dneska to bylo asi všude stejny… a já to tu asi zakřikla :nevim: dneska byl přitel taaaaak protivnej, že bych ho nejraději dobila :-( od rána jen držkoval a pořad se mu něco nelibilo, oběd nechtěl.. tak jsem ho nechala bručet do večera.. a pak jsem odjela nakoupit a řekla mu, že doufám, že mě přijde pomoc aspoň s taškou.. a vážně došel :potlesk: tak už je zase normální:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
23.5.11 13:28

Holky a nejsou to nějaký erupce na měsíci? :mrgreen: Já mám trucovací období úspěšně za sebou,tak snad to chvíli vydrží.Přeji všem s trucujícíma chlapama pevný nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.11 13:32

ahojky tak jsem zase včera začala já jako první říkám si no přece nebudu na něho čučet jako on papuč holky nemáme to lehké si říkám že to bude tím teplem byl včera dost na sluníčku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1356
6.4.14 23:52

Trucovat umí a pak to stojí za to :mrgreen:,na konec to dopadne dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
11.1.15 16:19

U nás je to opačně trucuji já :D nikdy nepřijdu první, to jen velice vyjímečně. Asi ho to štve, ale u mě naštvanost trvá dýl než u něj :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.1.15 19:02

@Nuggetka máme to stejně :mrgreen: ale i on se sem tam dokáže nafouknout, to pak zasedne k počítači a mastí tam ty svoje hry, protože ví, že mě to vytáčí :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
11.1.15 20:23
@Brusi píše:
@Nuggetka máme to stejně :mrgreen: ale i on se sem tam dokáže nafouknout, to pak zasedne k počítači a mastí tam ty svoje hry, protože ví, že mě to vytáčí :pocitac: :lol:

Jo, ty proklete hry :zed: leze mi to na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.1.15 20:54
@Nuggetka píše:
Jo, ty proklete hry :zed: leze mi to na nervy.

A jak oni u toho vydrzi dlouho 8o ten můj nemá den bez her… no aspoň nejsem sama, komu to vadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí