Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak to budte rádi.Můj se teda včera odurazil a vzal mě na milost
Dělal jako by nic a normálně komunikoval,to teda koukám,já myslela že bude trucovat dýl
Holky,snad to není dědičný? ![]()
Tak to je úspěch
tak spoustu šťastných dní bez hádek.. a trucování
Já doufám, že něco takovýho se dědit nedá
protože jestli naše děti budou mít vzteklost po přiteli tak asi skončim v blázinci ![]()
saiimona píše:
Tak to je úspěchtak spoustu šťastných dní bez hádek.. a trucování
Já doufám, že něco takovýho se dědit nedá
protože jestli naše děti budou mít vzteklost po přiteli tak asi skončim v blázinci
No moc si to nemaluj.
Dědit se to vyloženě asi nedá, ale děti přejímají vzorce chování svých rodičů. Takže bacha, co jim budete „předvádět“… ![]()
neboj.Já a muj chlap jsme největší grázlící už od narození a máme nejhodnější dítě na světě.Od narození nonstop spal a ještě k tomu poslouchá,nevzteká se,nikdy nedostal na zadek ani sem nemusela zvyšovat hlas.Na dědičnost v tomhle teda nevěřim ![]()
To jste mě uklidnily.Přítel mi totiž tvrdí,že je paličatej a tvrdohlavej po tátovi,tak to asi holt zdědil.No,jestli tu jeho trucující povahu zdědí naše případný mimčo,tak to bude asi tanec
Výhoda je v tom,že dítěti můžete dát na zadek,chlapovibohužel ne,i když mám někdy teda sto chutí ![]()
mahdalka píše:
To jste mě uklidnily.Přítel mi totiž tvrdí,že je paličatej a tvrdohlavej po tátovi,tak to asi holt zdědil.No,jestli tu jeho trucující povahu zdědí naše případný mimčo,tak to bude asi tanecVýhoda je v tom,že dítěti můžete dát na zadek,chlapovibohužel ne,i když mám někdy teda sto chutí
No tak ja nektere vlastnosti zdelila po rodicich co si neprali a ja taky ne ![]()
Ahojky holky ,zovna dneska jsem se zase musela pořádně držet mám chlapa kterej je tvrdohlavej a nenechá si nic říct zase se dneska napapučil a to jen kvuli tomu ,že jsem chtěla aby si vzal čisté tričko když půjdeme nakupovat je jako malé dítě já už jsem byla nachystaná že půjdeme a on udělá toto už nevím co mám dělat musím s ním jako s malovaným vejcem vždycky přijdu jako první on dokáže být naštvaný třeba 3dny a to je hrůza sedí čučí a nic jsem zoufalá…
Tak dneska to bylo asi všude stejny… a já to tu asi zakřikla
dneska byl přitel taaaaak protivnej, že bych ho nejraději dobila
od rána jen držkoval a pořad se mu něco nelibilo, oběd nechtěl.. tak jsem ho nechala bručet do večera.. a pak jsem odjela nakoupit a řekla mu, že doufám, že mě přijde pomoc aspoň s taškou.. a vážně došel
tak už je zase normální:-D
Holky a nejsou to nějaký erupce na měsíci?
Já mám trucovací období úspěšně za sebou,tak snad to chvíli vydrží.Přeji všem s trucujícíma chlapama pevný nervy ![]()
ahojky tak jsem zase včera začala já jako první říkám si no přece nebudu na něho čučet jako on papuč holky nemáme to lehké si říkám že to bude tím teplem byl včera dost na sluníčku ![]()
U nás je to opačně trucuji já
nikdy nepřijdu první, to jen velice vyjímečně. Asi ho to štve, ale u mě naštvanost trvá dýl než u něj ![]()
@Nuggetka máme to stejně
ale i on se sem tam dokáže nafouknout, to pak zasedne k počítači a mastí tam ty svoje hry, protože ví, že mě to vytáčí
![]()
@Brusi píše:
@Nuggetka máme to stejněale i on se sem tam dokáže nafouknout, to pak zasedne k počítači a mastí tam ty svoje hry, protože ví, že mě to vytáčí
![]()
Jo, ty proklete hry
leze mi to na nervy.
@Nuggetka píše:
Jo, ty proklete hryleze mi to na nervy.
A jak oni u toho vydrzi dlouho
ten můj nemá den bez her… no aspoň nejsem sama, komu to vadí ![]()