Mohu si nechat zvětšit penis?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1452
27.5.11 13:53
Kamča.dalmatinka píše:
burgundy píše:
no ja myslim, že 5-6 cm kašpárek taky zahraje pěkné divadlo, když bod G se nachází 3 - 5 cm od poševního vchodu :think:
burgundy tak to bude sice pro nějaké chlapi skvělá zpráva :lol: ,ale obávám se že štouchat přímo do něj bude asi velké umění :mrgreen:

základem úspěšného šťouchacího umění je kombinace „malej ale šikovnej“ :-D vlastně ta šikovnost je důležitá nehledě na cm :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.5.11 13:55
burgundy píše:
Kamča.dalmatinka píše:
burgundy píše:
no ja myslim, že 5-6 cm kašpárek taky zahraje pěkné divadlo, když bod G se nachází 3 - 5 cm od poševního vchodu :think:
burgundy tak to bude sice pro nějaké chlapi skvělá zpráva :lol: ,ale obávám se že štouchat přímo do něj bude asi velké umění :mrgreen:
základem úspěšného šťouchacího umění je kombinace „malej ale šikovnej“ :-D vlastně ta šikovnost je důležitá nehledě na cm :jazyk:

no stejně dám raději přednost velkému šikovnému proto že 5 cm to i mé prsty jsou delší :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
27.5.11 14:06

tak to jsi zakladatelku moc nepotěšila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sepi
27.5.11 17:42
Kamča.dalmatinka píše:
sepi píše:
Na velikosti samozrejme zalezi- teda spis na tloustce, prilisna delka muze byt spis neprijemna v urcitych polohach. Sama jsem se teda s mensim penisem nesetkala, ale pokud by muj manzel byl v tehle partiich min obdarenej, tak bych ho nevymenila a nezacala bych ani s nejakyma nastavcema, ktery by ve me tak maximalne vyvolaly zachvat smichu a bylo by po vasni :-)) Zintenzivnila bych procvicovani posevnich svalu, tudy myslim vede cesta k tomu, jak si uzit i s kasparkem.
sepi já mám poševní svaly že bych mohla štípat dráty a přesto hubenej malej se mnou nic nedělá :lol: a máš pravdu nejde tak o tu délku jako o tu tlouštku

Hehehe, stipat draty :-)))) Tak pak jsem s napadama u konce. Hm, no je to trochu prekerka, tak pak uz leda ty nastavce nebo mu vrazit do ruky nejakej vibrator. Jina cesta asi nebude :-)

• Citovat
  • Upravit
48576
27.5.11 19:50

ted prej frčí tohle.ryba jako penis :mrgreen: :mrgreen:
http://www.stream.cz/…a-jako-penis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
27.5.11 21:05
Kamča.dalmatinka píše:

Ježišmarjááá, co to je za hadicu totok!! Kamčo, kde ty na to chodíš!! :mrgreen: :-P
PS: To tvoje štípání drátů bych chtěl vážně jednou vidět… :jazyk: :oops:

• Citovat
  • Upravit
48576
27.5.11 21:15
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Ježišmarjááá, co to je za hadicu totok!! Kamčo, kde ty na to chodíš!! :mrgreen: :-P
PS: To tvoje štípání drátů bych chtěl vážně jednou vidět… :jazyk: :oops:

já myslela zažít :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
27.5.11 22:10
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
PS: To tvoje štípání drátů bych chtěl vážně jednou vidět… :jazyk: :oops:
já myslela zažít :lol: :lol: .

Nechtěl bych, aby to bylo to poslední, co bych ve svým bídným životě zažil… Takže myslím, že to koukání by úplně a bohatě stačilo… :huban: :-P

• Citovat
  • Upravit
460
30.5.11 22:09

ak mi ide o sex a milenca, tak chcem takeho co je dobry milenec a ma pindika 17-18 cm a relativne dost hrubeho, nic viac od neho nechcem ......ak ide o partnera a o lasku, tak po nom chcem, aby ma lubil, varil, pral, upratoval, nosil mi kvety, pocuval moje starosti, utesil ma..... a ja mu za to, aj keby mal len 5 cm budem robit nebicko v posteli..... …ale uprimne: lepsie mat dobreho, mileho muza s velkym pindakom a talentom na milovanie ako zleho, mrzouna s malym gasparečkom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.5.11 11:09

Prosím Tě neřeš to !!!! To opravdu není důležité, pořiď si robertka a hlavně buď ráda, že máte zdravé dítě. Jestli to je Tvého chlapa jediný handicap, tak si můžeš gratulovat. Otázka je , proč to tak řešíš ? Je mi líto Tvého chlapa. Problém máš ty !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miradd
17.8.11 21:20
  • Citovat
  • Upravit
10120
18.8.11 11:35
awalancha3 píše:
ak mi ide o sex a milenca, tak chcem takeho co je dobry milenec a ma pindika 17-18 cm a relativne dost hrubeho, nic viac od neho nechcem ......ak ide o partnera a o lasku, tak po nom chcem, aby ma lubil, varil, pral, upratoval, nosil mi kvety, pocuval moje starosti, utesil ma..... a ja mu za to, aj keby mal len 5 cm budem robit nebicko v posteli..... …ale uprimne: lepsie mat dobreho, mileho muza s velkym pindakom a talentom na milovanie ako zleho, mrzouna s malym gasparečkom

Tak tomu říkám ta správná odpověď! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
4.7.12 18:09

:lol:
:mrgreen: tak to si mě rozsekala :mrgreen:
Jím u toho tyčky a zadělala jsem si celej monitor, když jsem vyprskla smíchy :D

@Kamča.dalmatinka píše:
burgundy tak to bude sice pro nějaké chlapi skvělá zpráva :lol:,ale obávám se že štouchat přímo do něj bude asi velké umění :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miko68
10.10.12 17:06

Dnes mi prisiel proextender z ebay za 16€!!! Mal som obavu aka bude kvalita za tu cenu ale je super. vsetko funguje ako ma. Uvidime ci aj vysledky budu ok.

• Citovat
  • Upravit
lihow
11.10.12 10:54

obecně zvětšit nelze

Obecně řečeno, penis zvětšit nelze. Tedy lze, ale výsledky jsou značně nejisté a hlavně pak zásadně ohrožují samotnou funkčnost penisu. Penis totiž je neskutečně složitý orgán a hlavně erekce je velmi složitý proces, náročný na tenoučké cévy. Právě kvůli této složitosti muži od určitého ve srovnání se ženami o moc rychleji sexuálně stárnou. Jejich sexuální orgán je prostě zbytečně složitý a křehký.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky