Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no když už je tu řeč u ideální velikosti, tak to bylo ve filmu Zohan krycí jméno kadeřník řečeno polopatě:
„Můj penachin vylézt přes tvůj pupek“
(nebo tak nějak ta hláška byla
)
burgundy píše:
no když už je tu řeč u ideální velikosti, tak to bylo ve filmu Zohan krycí jméno kadeřník řečeno polopatě:
„Můj penachin vylézt přes tvůj pupek“![]()
(nebo tak nějak ta hláška byla
)
Takže ty být na větší?? Rozumím tomu správně?? A to je kolik dm??
![]()
osobně zastávám názor, že na velikosti nezáleží, ale když už je řeč o ideálu.. ![]()
Zastávám názor, že na délce i tloušťce záleží, zvlášť má-li žena především vaginální orgasmus. Mívám sice obojí, ale vaginální nesrovnatelně větší.
Anonymní píše:
Zastávám názor, že na délce i tloušťce záleží, zvlášť má-li žena především vaginální orgasmus. Mívám sice obojí, ale vaginální nesrovnatelně větší.
Tak ještě, že jsi nám tu hezky napsala ty svoje ideální míry, když už jsi anonymní, no… Hned jsme všichni chytřejší a spokojenější…
![]()
burgundy:
![]()
etatinek píše:Anonymní píše:
Zastávám názor, že na délce i tloušťce záleží, zvlášť má-li žena především vaginální orgasmus. Mívám sice obojí, ale vaginální nesrovnatelně větší.Tak ještě, že jsi nám tu hezky napsala ty svoje ideální míry, když už jsi anonymní, no… Hned jsme všichni chytřejší a spokojenější…
burgundy:![]()
![]()
však jde o individuální souhru, takže přesná čísla jsou o ničem
Jestli se nepletu, na vedlejší diskusi jsi psal, že rozhodně lepší pěkné dvojky než kokršpanělí uši, což z mužského pohledu chápu, tak holt i ženská může mít nějaký pohled.
Anonymní píše:etatinek píše:však jde o individuální souhru, takže přesná čísla jsou o ničemAnonymní píše:
Zastávám názor, že na délce i tloušťce záleží, zvlášť má-li žena především vaginální orgasmus. Mívám sice obojí, ale vaginální nesrovnatelně větší.Tak ještě, že jsi nám tu hezky napsala ty svoje ideální míry, když už jsi anonymní, no… Hned jsme všichni chytřejší a spokojenější…
burgundy:![]()
![]()
Jestli se nepletu, na vedlejší diskusi jsi psal, že rozhodně lepší pěkné dvojky než kokršpanělí uši, což z mužského pohledu chápu, tak holt i ženská může mít nějaký pohled.
No však ano, jen mě zajímaly ty tvoje přesná čísla, když už tu píšeš anonymně, tak nechápu takový tajemství a stud, či co to je…
![]()
Hele, neměřila jsem, ale ten aktuální sedí
No a stydlivá jsem holt ![]()
Jako myslíš, že při seznámení by si vyměnili míry a podle toho teprv, jo?
Podle mě to chce prostě prubnout, taky nerada objednávám šaty bez zkoušení.
Já myslela že to založil etatka ![]()
Né je to blbost.S kašpárkem velké divadlo nezahraješ.laskání a jiné praktiky patří k tomu co vyžaduju od penisatého chlapa
.jinak mohu mít ženu…
Né zvětšit se asi nedá,ale mužete si koupit ruzné zvětšovací nástavce.jsou to návleky s ruznejma výstupkama a nebo i prodlužováky
Kamča.dalmatinka píše:
Já myslela že to založil etatka
Ale nezaložil, já tu nezaložil ještě ani jednu diskusi…
![]()
Mě jen zajímaj ty názory na ty kašpárky a co si o nich ženský myslí… Plus jaká je pro ně ideální velikost samozřéjmě…
![]()
Na velikosti samozrejme zalezi- teda spis na tloustce, prilisna delka muze byt spis neprijemna v urcitych polohach. Sama jsem se teda s mensim penisem nesetkala, ale pokud by muj manzel byl v tehle partiich min obdarenej, tak bych ho nevymenila a nezacala bych ani s nejakyma nastavcema, ktery by ve me tak maximalne vyvolaly zachvat smichu a bylo by po vasni
Zintenzivnila bych procvicovani posevnich svalu, tudy myslim vede cesta k tomu, jak si uzit i s kasparkem.
sepi píše:
Na velikosti samozrejme zalezi- teda spis na tloustce, prilisna delka muze byt spis neprijemna v urcitych polohach. Sama jsem se teda s mensim penisem nesetkala, ale pokud by muj manzel byl v tehle partiich min obdarenej, tak bych ho nevymenila a nezacala bych ani s nejakyma nastavcema, ktery by ve me tak maximalne vyvolaly zachvat smichu a bylo by po vasniZintenzivnila bych procvicovani posevnich svalu, tudy myslim vede cesta k tomu, jak si uzit i s kasparkem.
sepi já mám poševní svaly že bych mohla štípat dráty a přesto hubenej malej se mnou nic nedělá
a máš pravdu nejde tak o tu délku jako o tu tlouštku
no ja myslim, že 5-6 cm kašpárek taky zahraje pěkné divadlo, když bod G se nachází 3 - 5 cm od poševního vchodu ![]()
burgundy píše:
no ja myslim, že 5-6 cm kašpárek taky zahraje pěkné divadlo, když bod G se nachází 3 - 5 cm od poševního vchodu
burgundy tak to bude sice pro nějaké chlapi skvělá zpráva
,ale obávám se že štouchat přímo do něj bude asi velké umění ![]()
Kamča.dalmatinka píše:burgundy píše:burgundy tak to bude sice pro nějaké chlapi skvělá zpráva
no ja myslim, že 5-6 cm kašpárek taky zahraje pěkné divadlo, když bod G se nachází 3 - 5 cm od poševního vchodu,ale obávám se že štouchat přímo do něj bude asi velké umění
Sem si kvůli tobě poprskala monitor
![]()